TRENINGSTRÅDEN!

Started by Roark, June 25, 2012, 03:26:34 AM

Previous topic - Next topic

Stylish

#165
Takker og bukker for svar, Claw! :)
Etter å kutte ut isolasjonsøvelsene vil programmet se slik ut:

Mand:
Squats
Benk
Arnoldpress
Pulldowns(klarer ikke ta pullups/chins uten støtte)
pallof press

ons:
deadlifts
Bench press(dumbbell)
Shoulder press
Wood chopper
Face pulls

fred:
Benk press
Chest dips
Squats
Sittende roing
Pallof press

Ser dette oppsettet greit ut? :)

Claw

Hvis du trives med det så vil det fungere supert :)

Jeg ville satt sett og reps slik ish:

Mand:
Squats 4x4-6
Benk 3x4-6
Arnoldpress 3x8
Pulldowns 3x8
pallof press 2x5x10sek hold

ons:
Deadlifts 3x4-6
Bench press(dumbbell) 3x5-8
Shoulder press 3x5-8
Wood chopper 2 sett
Face pulls 2x10-12 (evt. dropsett i tillegg)

fred:
Squats 4x4-6
Benkpress 3x4-6
Chest dips hadde jeg kutta siden du allerede har benkpress hver økt.
Sittende roing 3x8-10
Pallof press 2x5x10sek hold

deepArne

Quote from: deepArne on September 19, 2012, 22:49:59 PM
For min del er det nok med knebøyrack og moglegheit for hang-ups, men det er fint å kunne trene støt og rykk, muscle-up, front- og backlevers også.
Har begynt i ny jobb med treningsrom i kjellaren. Nedtur: Dei har ikkje knebøyrack i treningsrommet! Når eg blir varm i trøya kjem eg til å lobbyere hardt for det! Opptur: Dei har avtale med muskelterapeut, så du kan bestille gratis massasje i arbeidstida!

Stylish


Gutt20

Hei!

Personlig stopper mine ambisjoner (i førsteomgang) ved kroppen til David Beckham. Det høres kanskje sinnsykt ut, men et kjapt google-søk viser jo at kroppen ikke er et underverk (selv om utseende og kjekkheten hans er på den aller høyeste verdenstoppen). I et lengre perspektiv er kanskje kroppen til Hank Moody, som jeg i utgankgspunktet føler er noe mer muskuløs, målet. (http://menoftv.com/wp-content/uploads/2009/12/davidduchovnyshirtless_thumb.jpg )

Men over til Beckham. http://stylefrizz.com/img/David-Beckham-Elle-Magazine-July-2012.jpg
Nå er det kroppsfasongen jeg ønsker å kopiere, og ikke egenskapene (hurtigheten, for eksempel). Jeg er per i dag 83kg/185cm. Har slanket meg MYE før (Grete Roede-diett). Nå vet jeg ikke om BMI betyr noe i det hele tatt, men jeg fant ut at Beckham er 180cm og 71.8kg, og har en BMI på like i overkant av 22. Jeg må ned på 76kg for å få en slik BMI.

Uansett, så er det vel fettprosenten som jeg må redusere, i tillegg til å legge på meg litt muskler. Jeg tenkte å følge PSMF-dietten fra www.fitnessbloggen.no/FHM (FHM-redaktøren som fikk sixpack på 12 uker med ekstremdiett + styrketrening 3 ganger i uken).

Begynte på dietten for et par uker siden, og det gikk greit, men har hatt en "pause" nå. Tenker å starte opp igjen på mandag.

I tillegg blir det et fullkroppsprogram (alá det FHM-redaktøren brukte) 3 ganger i uken. Mange snakker om løpetrening, men jeg av egen erfaring at trening 3x i uken holder, og at kaloriunderskudd fra mat passer meg mye bedre enn kaloriunderskudd fra trening. (Større muskler vil også øke forbrenningen.)

Jeg har unormalt god oversikt over hvordan fotballspillere trener, og vet at de ikke kan trene så mye pga. hviletid (og fordi en del av treningen ikke vil være spesifikt for fotball, og dermed poengløst). Med andre ord; fotballspillere trener ikke for å se deilige ut, fotballspillere trener for å bli gode i fotball (fotballspesifikk styrke/kondisjon/hurtighet).

Hva tror dere som har peilinga? Er dette et opplegg som kan fungere?

Og til jenter (dette lurer jeg veldig på, fordi mange gutter (som gjerne ikke har draget) ler av meg når jeg vil ha kroppen til Beckham i stedet for kroppen til en med store overarmer og skuldre og den greien der); hva synes dere om kroppen til Beckham sammenlignet med "større" karer (skuespillere (Christian Bale, Wolverine), styrkeløftere, whatever)? Og igjen; da snakker jeg om kroppen, og ikke utseende/kjekkhet/evnen til å alltid se perfekt ut selv om det nok blir tatt noen tusen bilder av han hver dag. (All respekt til de som får store muskler, men jeg har aldri klart å styrketrening til å bli gøy.)


Esteban

Artig at noen nevner kroppen til David Beckham. Jeg er også av den som trener for å få en "fotballspiller"/"tennisspiller" kropp, og jeg syns generelt at en slank/atletisk figur ser bedre ut enn store muskler. Den er også enklere å oppnå. Mitt inntrykk er at jenter flest synes best om slanke/atletiske kropper, uten at jeg skal si noe som sikkert. Men det finnes helt klart jenter som tiltrekkes av veldig store muskler også.
I brings the ruckus to the ladies. Black man doing his thing, baby!

Gutt20

Ja, jeg har lagt merke til at jenter ofte "drømmer om gutter med store overarmer", men jeg må blankt innrømme at jeg synes at David Beckham er fasit på det aller meste her i livet.

Har hørt fra kompiser som mener "at Beckham ser ut som en pingle", men jeg må bare si at jeg ikke helt ser poenget med å ha store muskler (jeg har ingen hobbier der det er nødvendig, i alle fall, pingle som jeg er ;) ).

Esteban

#172
Så jenter:






Hva liker dere best? (det er lov til å like begge deler også)
I brings the ruckus to the ladies. Black man doing his thing, baby!

lamasen

Quote from: Gutt20 on October 13, 2012, 13:31:34 PM
Jeg har unormalt god oversikt over hvordan fotballspillere trener, og vet at de ikke kan trene så mye pga. hviletid (og fordi en del av treningen ikke vil være spesifikt for fotball, og dermed poengløst). Med andre ord; fotballspillere trener ikke for å se deilige ut, fotballspillere trener for å bli gode i fotball (fotballspesifikk styrke/kondisjon/hurtighet).

Det er litt variasjon mellom klubber og nasjoner, men de aller beste lagene (Barca og Real) spiller gjerne en god del fotball på trening :)

Femininist

Beckham er absolutt innafor, men han duden under har enda bedre kropp.
Skrap litt på en feminist, og du vil finne en kvinne som lengter etter å være et seksualobjekt. Forskjellen er bare at det ikke er det eneste hun lengter etter.

Claw

Chris Hemsworth, før og etter


Supernova

Er alltid JÆVLIG påpasselig at ingen ser skjermen min når jeg lusker inne på denne tråden..

Vil jo ikke at noen skal se hvilke bilder som ligger her få feil inntrykk og tro at jeg ser homseporno! :)

Når det er sagt, Inspirerende og fasinerende kropper!


Eh


Stemning

Zyzz ass, han finner veien inn overallt helt uten invitasjon! (<3 estetikkens far)

Lars GV

Interessant det der.. Jo mer ripped man er, jo lenger ned henger buksa. Kanskje de hår råd til proteinpulver og studiomedlemskap, men ikke nye klær når de blir slankere?
Motstand skaper smerte. Aksept skaper frihet.

Oppdragelse slutter ikke når du flytter hjemmeifra, det er da den virkelig begynner.