Prosjekt jentevenn

Started by tore, July 12, 2012, 01:21:36 AM

Previous topic - Next topic

tore

Jeg har ei nabojente som jeg har lyst til å bli god venn med. Litt fordi hun har fine venninner og litt fordi jeg ikke har noen nære jentevenner.

Hver gang vi tilfeldig møtes snakker vi lenge, hun liker tydligvis å snakke med meg og det er alltid jeg som må avslutte samtalen.

I det siste har jeg prøvd å ta en del initiativ til at vi skal henge sammen. Vi bor rett ved hverandre og ingen av oss har det spesielt travelt.

Nå føler jeg at jeg har tatt nok initiativ til å møtes etter som hun aldri blir med på noe og heller ikke foreslår noe.

Jeg er kjekk, har relativt god suksess med sjekking av jenter og har mange guttevenner.

Det virker som det er de av kompisene mine som har minst suksess med sjekking som har flest jentevenner. Dette syns jeg er merkelig. Er det fordi de er lettere å forholde seg til?


Tips?

Lahoya

Det står en hel del på  http://www.0330.no/  om hvorfor gutter bare blir venner med jenter. Så kanskje ufrivillig venn.

Hvis du skal ha jenta som venn bør du si ifra intensjonen din tidlig, slik at hun ikke etterhvert tar det som dating og begynnelse på et forhold. Da blir det også lettere å ta med jenta på mye rart uten for mye pes av følelser. Hvis du sikter til hennes veninner for litt hanky panky bør du vel kanskje gjøre det mer diskré, jeg veit ikke.  Hvorfor ikke si det rett ut at du vil ha henne som veninne og senere når det har gått en stund, at du forteller om interessen til veninnene.

Tips. Vær ærlig med intensjonen din så slipper du mye etterpå-drama som jeg noen ganger har fått. 


tore

Hei. Takk for svar.

Det er mulig at hun ser på det som en slags dating ja. Jeg har vel aldri sagt hva intensjonen min var pga. at de i bloggen sier at det er bra at jenta ikke helt vet hvor hun har deg. Jeg vil jo ikke brenne broer heller.