"Elevatorgate" - Dawkins i trøbbel etter å ha forsvart heissjekking

Started by Andreas GV, September 04, 2012, 15:57:47 PM

Previous topic - Next topic

Toshi

Quote from: Ananas on September 06, 2012, 16:37:26 PM
Det Dawkins svarer Watson, er som å si at vi ikke skal klage over at vannet smaker dritt noen steder i Oslo, mens det smaker bedre andre steder fordi folk i Afrika ikke har vann. Vi har post-i-lands problemer. Det er ikke vår feil at vi har utviklet oss til å kunne klage over ting som været og at posten ikke kom i dag. Er det?

Noe som er relevant hvis man diskuterer vannkvalitet. Da er vann med dårlig smak noe en kanskje må leve med i "storbyer" og lite å klage over når det faktisk er folk i verden som ikke har vann de kan drikke. Man trenger ikke gå inn for å ødelegge livene til de ansatte i oslo vannverk fordi man syns vannet smaker litt dårlig.

Lars GV

Jeg falt av litt her.. Så på videoen fra 04:20 og til nesten 06:00

Mann: Don't take this the wrong way, but I find you very interessting, and I would like to talk more. Would you like to come to my hotelroom for coffee?
Kvinne: It creeps me out and makes me uncomfortable when men sexualize me in that manner.

Mulig hun faktisk tok det "the wrong way"? Hadde ikke hun holdt et foredrag tidligere den dagen? At han syntes hun var "very interessting", hvorfor tolker hun det som seksuell intersse(og ikke minst som objektivisering, det er kanskje å ta i litt?) og ikke profesjonell interesse? Kanskje han likte foredraget og vile prate om temaet, men han var for sjenert til å ta kontakt når alle andre var rundt henne i baren, eller hun var opptatt med å prate med mange som ville ha oppmerksomheten hennes slik at det var vanskelig å komme til?
Motstand skaper smerte. Aksept skaper frihet.

Oppdragelse slutter ikke når du flytter hjemmeifra, det er da den virkelig begynner.

tore

Jeg skjønner liksom ikke vitsen med denne tråden.

Hvis målet er å få de vanlige snille gutta til å bli bedre på sjekking, så er vel ikke løsningen det å være enda mer omtenksom og overanalysere ting enda mer.

Meeen alt skal jo kunne disktuteres på et diskusjonsforum  :)

TropiskJuice

Om ingenting annet viser det hvordan små godsinnede handlinger kan føre til misforståelser som ender i katastrofe. Egentlig er det ganske idiotisk at det i det hele tatt ble en sak av det, men slik er det jo med de fleste misforståelser.