Skal ha trekant med fb og en venninne av henne...

Started by ra42, October 07, 2012, 10:47:11 AM

Previous topic - Next topic

ra42

HEI! Skal ha en trekant med en FB og en venninne av henne! Lurte på om Noen har noen tips til hvordan man gjør begge fornøyde og skaper god stemning?  :)
Og lurte på en annen ting: Venninnen til FB er ekstremt heit, date-materiale vil jeg si! Hvordan kan jeg få møtt henne på tomannshånd etter trekanten uten at FB prøver å ødelegge??  8)

Lars GV

Quote from: ra42 on October 07, 2012, 10:47:11 AM
HEI! Skal ha en trekant med en FB og en venninne av henne! Lurte på om Noen har noen tips til hvordan man gjør begge fornøyde og skaper god stemning?  :)

Så lenge alle er interesserte og planlegger dette sammen er det lite du må fokusere på. Gi jentene ca. like mye oppmerksomhet, ikke favorisér en ovenfor den andre, og husk å ta styringen! Ikke vær redd for å være bestemt, noen må ta ledelsen og da burde det være deg, mannen. Tørr å fysisk flytte på dem, føre hender ditt du vil de skal være og også kunne si hvordan de skal posisjonere seg og hva de skal gjøre. Tar ingen styring blir det fort kleint og kjedelig, så ikke glem det :)

Eskaleringen er egentlig ikke så veldig annerledes enn ellers med jenter, bare at det er to istedenfor én. Viktig å ha en holdning om at dette er som å spise frokost omtrent, helt vanlig og null stress, ta alt som en selvfølge. Da slapper alle parter mer av, og det blir bedre for alle.

Enjoy!
Motstand skaper smerte. Aksept skaper frihet.

Oppdragelse slutter ikke når du flytter hjemmeifra, det er da den virkelig begynner.