Frakk

Started by Claw, December 12, 2012, 22:55:55 PM

Previous topic - Next topic

Claw

Da er det snart julebord, og siden det er kaldt denne vinteren er det greit å ha noe over dressjakka.

Noen tips?

Voltaire

Har hatt trenchcoat over smokingen min når jeg går ut, men bare da bare mens jeg kommer meg fra sted til sted. Jeg synes det ser ganske bra ut, men har ikke lagt noe tanke i det siden jeg som regel ikke treffer noen innen jeg har tatt den av meg igjen.

Claw

Har prøvd litt ymse frakker men synes nesten alle bare henger rett ned. Greit med litt passform selv om det er ytterste plagg.. må prøve på et hastekjøp i morgen så får bare fly rundt i byen og satse på at jeg finner noe bra :)

Lars GV

Trenchscoats har belte, da får du strammet inn ved livet.
Motstand skaper smerte. Aksept skaper frihet.

Oppdragelse slutter ikke når du flytter hjemmeifra, det er da den virkelig begynner.

Claw

Jepp tenkte på det! Så da blir det enten trenchcoat eller en frakk som sitter bra. Frakker er vel gjerne i litt tykkere stoff, ikke en ulempe i kulda :)
Takk.

MVP

Jeg kjøpte meg en nice frakk hos zara til 1000 kr. Snittet var feil og den satt ikke spesielt godt. Jeg tok den med til en skredder å fikk til passet den for bare 300 kr. Nå sitter den helt awsome! ;)
Feltrapporter:
[url="https://www.godevibber.no/forum/index.php?topic=3213.0"]https://www.godevibber.no/forum/index.php?topic=3213.0[/url]

Claw

Kjøpte en duffelcoat på Selected for 1050kr. Satt perfekt i kroppen, bare litt lange ermer. Var innstilt på å måtte svi av en god del mer, digg å spare de pengene :) Digg med tjukk ulljakke og hette i det været som er nå.
Blir nok uansett en trenchcoat til mer formelle anledninger etterhvert.