Sexy romvenninne

Started by Tassorone, November 20, 2012, 10:06:24 AM

Previous topic - Next topic

Tassorone

Jeg bor i et kollektiv i Oslo og det flyttet nylig inn en ny jente. Og hun er selvfølgelig DRIT sexy. Har flørtet endel med henne og vi har en god tone oss i mellom. Vet at det er en dårlig ide i utgangspunktet å bli involvert med en av de jeg bor med, men jeg tenker "hva har jeg å tape"? Om det ikke går som planlagt så har jeg ihvertfall prøvd, og det er jo alltid en viss fare for at det blir kleint uansett. Hva synes dere jeg skal gjøre? :)
Go the extra mile. It's worth it.

lamasen

Det blir stort sett mye mindre kleint, om i det hele tatt, enn man tror :) Kjør på.

Potet

Hva vil være verst: Om du i etterkant får vite at du hadde sjangs på henne og at hun blir kjæreste med en skikkelig douche ELLER at du hooker opp med henne og det kanskje blir litt kleint? Hehe, temmelig ledende spørsmål må jeg innrømme, men poenget mitt er at det er bedre å angre for at du har gjort det enn at du i etterkant finner tar deg selv i å angre. Husker jeg hadde en nabo i studentbyen jeg bodde i som jeg møtte det andre semesteret. Neste semester flyttet hun til en annen by og jeg har aldri sett henne siden. Nå vet ikke jeg bosituasjonen din, men det er sjeldent at man bor med den samme personen lenge hvis det er randoms som flytter sammen.

Du er så kleint som du gjør det til selv. Hvis det blir helt sykt kleint bør du påpeke den rosa elefanten i rommet og snakke om det, da vil stemningen løse seg opp og det kan faktisk hende at kleinheten forsvinner helt. Det er mye du kan gjøre for å løse opp kleinheten. Det du bør passe deg mest for er om dere hooker opp/flørter mye og det ender med at den ene parten vil mye mer enn den andre. Da kan det fort bli kleint hvis det skjer en avvisning. Men som sagt, da må du nok en gang påpeke ut den rosa elefanten å si at du i alle fall ønsker å gå tilbake til der dere var tidligere før det ble kleint.

Dette kan også være starten på et supert vennskap, men spørsmålet er om du kun ønsker å være venner med en du er veldig tiltrukket av.
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!

Stemning

IMO(!): Bli dødsgod venn med henne, og vær drittkul. Da kommer hun som alle jenter til å bli helt hektet på å spleise deg med sine digge venninner. (Du vet, bra damer går gjerne i flokk). Det som er viktig her, er at du ikke må gi henne flørtende oppmerksomhet, for da vil hun ikke spleise deg med venninner fordi hun liker oppmerksomheten du gir henne for godt.

Potet

#4
Haha, godt tips, Stemning. Stalk facebook-profilen hennes og se om hun henger med mange digge venniner. Det KAN også hende at hun har få digge venniner hun er mye sammen med ;). Få ting er mer irriterende enn venniner som prøver å spleise deg opp med venniner av henne du ikke er tiltrukket av - og enda verre hvis hun som prøver å spleise deg opp med andre er hun du er interessert i.
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!

Tassorone

Takk for gode tips her. Har allerede møtt venninnene hennes og de er ikke noe spesielt å snakke om, så da lurer jeg bare på om jeg følger hjertet mitt på den her. Hvordan kan jeg få ordnet biffen uten at det skal bli kleint? Tenkte kanskje bare å dra i gang et vorspiel i leiligheten med mine venner og hennes venner. Vi har som sagt en veldig god tone. Skjer det, så skjer det! Er vel et poeng å ikke bli for "needy"? :)
Go the extra mile. It's worth it.

Carebear

- Funshine Bear loves to play and tell jokes all the time, but sometimes forgets that there are times in life you must be serious.

[url="http://lolpics.se/pics/12317"]http://lolpics.se/pics/12317[/url].

dagligvare

Arranger et fellesvors i kollektivet. Alkohol er den magiske medisinen til det meste. Så kan du prøve deg forsiktig frem og se hvilken respons du får. Jeg var i en lignende situasjon en gang, og på vorset sørget dama for å alltid ha minst to personer mellom oss. Jeg tok poenget. Det er ellers generelt alltid en dårlig ide å skite i eget reir.

Isotop

#8
Quote from: dagligvare on November 22, 2012, 21:38:32 PM
Arranger et fellesvors i kollektivet. Alkohol er den magiske medisinen til det meste. Så kan du prøve deg forsiktig frem og se hvilken respons du får.
Det er ellers generelt alltid en dårlig ide å skite i eget reir.

Støtter dette. Jeg har vært i samme situasjon selv og vet hvor spennende det kan være, men med mindre du uansett er innstilt på å flytte når skiten eksploderer, tror jeg det er tryggest å holde seg unna.

Med mindre du er skikkelig gira på henne da, i såfall får du bare kjøre på av hensyn til sjelefreden.  ;)


dagligvare

Det kan ellers være et tips (på vors når dere er litt i farten) å diskvalifisere seg selv. F.eks. ved å si "hadde vi ikke bodd sammen så hadde jeg prøvd meg på deg" og lignende. Så kan du se hvilken respons hun gir på det.

Tassorone

Jess da var det gjort, vors avtalt om kort tid! Det får bare briste eller bære. Litt alkohol vil nok hjelpe, ellers får jeg vel bare ta det som det kommer.. Hehe! Hvor mye oppmerksomhet bør jeg gi henne? Har jo ikke lyst til å vise for mye interesse heller, bare nok til at hun skjønner at det er "on", men samtidig at hun skjønner at jeg har andre muligheter og ikke "trenger" henne.. Takk for svar! :)
Go the extra mile. It's worth it.