Hjelp! Beste jenta jeg har møtt slipper!:(

Started by Anonym Ha, November 25, 2012, 00:12:24 AM

Previous topic - Next topic

Anonym Ha

Hei, har et spørsmål noe ang. Dette her;)
I slutten av sommerferien møtte jeg en jente på treningssenteret HUN begynte å smile til meg! Og vi møttes tre dager på rad og hun smilet hver gang! Den siste dagen smilte jeg tilbake og hun kontaktet meg på Facebook senere på kvelden, hun hadde type ved siden av og jeg viste at dette forholdet var dårlig pga. Han var utro osv. Vi pratet sammen og hang sammen og kom godt overens, hun begynte flørtingen! Dette varte i ca. 2 måneder vi pratet hver dag.. Plutselig skjedde det noe.. Hun pratet ikke med meg på 2 dager! Men så fortsatte det igjen etter dette med litt mindre Snakking men mye mere flørting! Og etter ca, 3 uker etter dette skjedde der noe hun pratet ikke med meg på 5 dager! Jeg tok en prat med henne og spurte om hun var lei meg. og fikk som svar: du vet det er komplisert med han andre typen, han fant ut om deg her om dagen... Etter dette kontaktet hun meg kun 2 ganger på 3 uker. Men hun svarte alltid når jeg spurte henne om ting, men det ble mindre flørting fra hennes side:( etter dette pratet jeg igjen med henne og spurte om jeg hadde gjort noe galt? Jeg fikk som svar: at hun ville ta litt avstand fordi hun var redd jeg skulle få følelser:(( men hun ville ikke " miste meg" og at alt bare hadde blir litt feil og ting var komplisert. Nå smiler hun nesten ikke til meg når jeg møter henne i gangene på skolen osv. 
Hva tror dere henne vil?? 
- jeg er en nr.2?
-for å få kjæresten hennes sjalu og til å oppføre seg bedre? Og dermed kutte all kontakt med meg? Dette spurte jeg henne rett ut om, men da ble henne vist såret og hun ville aldri gjøre noe slikt...
-har jeg fortsatt en sjangs?
Takker for alt av svar! Dette er en jente jeg har utrolig lyst på! Har aldri følt det sann for ei jente før! Så er utrolig lei meg at det ender slik. 
Mvh anonym 17

--WTF?--

Det virker som hun ikke vet helt hvor hun har seg selv engang, og det reflekteres i måten hun kommuniserer med deg på. Dette er ganske vanlig, les mer om det HER. (Og husk at det alltid er individuelle forskjeller.) Hvilke valg hun foretar seg videre i livet (mtp. å fortsette å være i et dårlig forhold etc.) må bli opp til henne.

Det blir opp til deg hvilken (følelsesmessig) pris du vil betale for å fortsette å holde kontakten. Men det virker jo som du gjennom denne opplevelsen har fått kontakt med noen av dine egne følelser, det er jo en seier i seg selv.
Date only grown-ups. If you're not a grown-up, fix that first.

kartego

#2
Kan jeg bare skyte inn at det e utrolig usexy med en jente som er utro.. Så jeg ville ikke jagd en sånn jente i det hele tatt..

Edit: Ah, min feil, skumleste at hun var utro. men sitatet kan få stå.

Anonym Ha

Hmm, er jo litt rart egentlig.. Ganske enig der! men er man forelsket er man forelsket...Men vet at ting er bra med han andre typen igjen, og det er sikkert derfor hun ditcher meg :-[ tror dere hun noen kommer tilbake når forholdet dems går dårlig igjen? Han har jo vært utro flere ganger og det blir sikkert ikke siste :) er henne noe å ta vare på Uansett når hun holder på slik? Har alltid synes hun er den peneste siden jeg viste hvem hun var ca. 2 år siden. Men har jo aldri tatt kontakt.. Men når hun tok kontakt med meg så følte jeg meg som en konge! Er så utrolig lei meg fortiden, det å at hun steller slik med han andre dusten som behandler henne som en dritt, men han er jo 3 å eldre en meg å henne så er vell kanskje derfor også?
Takk for svar forresten!

Dorian Gray

Quote from: Anonym Ha on November 25, 2012, 20:39:00 PM
Hmm, er jo litt rart egentlig.. Ganske enig der! men er man forelsket er man forelsket...Men vet at ting er bra med han andre typen igjen, og det er sikkert derfor hun ditcher meg :-[ tror dere hun noen kommer tilbake når forholdet dems går dårlig igjen? Han har jo vært utro flere ganger og det blir sikkert ikke siste :) er henne noe å ta vare på Uansett når hun holder på slik? Har alltid synes hun er den peneste siden jeg viste hvem hun var ca. 2 år siden. Men har jo aldri tatt kontakt.. Men når hun tok kontakt med meg så følte jeg meg som en konge! Er så utrolig lei meg fortiden, det å at hun steller slik med han andre dusten som behandler henne som en dritt, men han er jo 3 å eldre en meg å henne så er vell kanskje derfor også?
Takk for svar forresten!

Såvidt jeg forstår har dere bare chattet sammen, ikke møttes alene, kysset eller hatt sex? Virker som du er fint plassert i vennefella på denne, ikke regn med at du klarer å snu dette. Lei smell å gå på, men jeg tror vi alle har vært der!
Alle har noe å lære, og alle har noe å lære bort.

Anonym Ha

Hmm, har vært litt sammen og sant! Mem har vell ikke tatt noe sann veldig initiativ til å med meg henne hjem.. Men hun har jo holdt meg hemlig for typen sin! Så noen venn er jeg ikke, det vet jeg;)

Sprettball

Quotetror dere hun noen kommer tilbake når forholdet dems går dårlig igjen?

Skal du virkelig sitte og vente på at det kanskje en gang går dårlig? Du er klar over at det finnes andre jenter også? ;)

Potet

Du må vise henne at du er nysgjerrig på henne og kanskje til og med bli kjæreste med henne (dette har du i og for seg gjort), MEN at du ikke ønsker å være hennes nummer 2 som andre her kaller det. Det høres kanskje konterintuitivt å finne seg en annen, men det er i slike tilfeller som dette den beste løsningen. Det viser at du har krav, at du er en tiltrekkende mann som har valget mellom flere jenter og at du er en som ønsker å skape din egen lykke. Du tenker kanskje at det får deg til å framstilles som en player som bare går til neste bytte, men det er tydeligvis ikke sånn det fungerer i jenters hjene (logikk og følelser samsvarer ofte ikke sammen). Hvis hun finner ut at du holder på med en annen kommer hun nok til å innse hva hun mister hvis du blir sammen med den nye jenta (først når man mister noe innser man hvor mye noe betydde for deg). Hvis jenta vet at du venter på henne kan hun prøve å fikse situasjonen med kjæreste sin med baktanken om at hvis det ikke løser seg så kan hun bare gå videre til deg. Som oftest vil douchbag-kjæresten si at han skal skjerpe seg og de vil forsøke å berge forholdet. Hun virker snill, naivt snill vil nok mange påstå, men slik er det med noen jenter som er typiske kjærestejenter og bad boys har sine egenskaper jenter verdsetter og som har vanskeligheter med å gi slipp på.

Ikke bare vil det være smart med tanke på hennes dragning til deg, det vil også være viktig, antageligvis enda viktigere for deg å titte på kjønnsmarkedet. Å [insert bedre ord]prøve[/insert bedre ord] andre jenter er en fin måte på å se om hun første jenta egentlig var spesiell, eller om det kun var ego/forelsken/en eller annen faktor som gjorde at hun virket som så mye bedre enn alle andre. Jeg vet det er vanskelig, og jeg var faktisk i lignende situasjon rent følelsesmessig som deg for en kort stund siden og det beste er å prøve å møte andre. Ikke nok med at det da er større sannsynlighet for at jenta vil ha deg likevel, du vll også komme deg videre fortere vis det viser seg at det ikke blir noe mellom dere i nærmeste framtid. Kanskje du tilfeldigvis møter en jente som en ENDA når du egentlig bare ville være innelukket for deg selv? Det er veldig tøft og det er helt forferdelig å prøve og finne en ny jente når du føler at du egentlig vet hvem som er best for deg. (Rettelse: perfekt, for man danner seg et glorofisert bilde av jenta og alle de morsomme aktivitene man skal gjøre sammen. Man blir faktisk blind for feilene hennes, særlig når man egentlig ikke kjenner henne så godt). Du kommer til å sammenligne alle nye jenter med henne, men sakte, men sikkert kommer du til å finne at jenta kanskje ikke er så perfekt likevel (selv om hun antageligvis fortsatt er noe å samle på) og det gjør det lettere å komme seg videre. Du kommer til å finne jenter som har positive sider du ikke har tenkt på at er viktig for deg og du vil ikke minst verdsette at en jente liker deg og kun deg og faktisk kan være intim med deg. Å være ulykkelig forelsket er helt jævlig, men det tar bare lenger tid å komme over det hvis du bare depper. Tro meg, i etterkant vil du angre hvis du bruker lang tid på å komme over henne for en skikkelig kjærlighetssorg gjør hverdagen din dritt og du bare kaster bort masse tid på å tenke deg ihjel. Første gangen man får skikkelig kjærlighetssorg er det tøft, men du vil etter hvert lære deg å komme over det. Husk at det er en nyttig erfaring, du blir sterkere av det og blir kjent med dine egne følelser og tanker, men det er enda viktigere at du kommer deg videre. Du er ikke alene om å oppleve noe slikt som dette, og særlig på dette forumet vil du nok finne mye trøst, tips og motivasjon. Lykke til :)
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!

Anonym Ha

Tusen takk for svar;) føler selv at jeg har blitt en 2 mann og det kommer ikke til å bli morro å bli kjæreste med henne uansett når jeg vet at jeg ikke er en førstemann! Det beste er vell kanskje det beste  å komme over henne og heller komme tilbake til henne når "hun finner seg selv", hehe! Møtte henne å skolen i dag og hun bare unngår meg( dårlig samvittighet) for noe! Det bør hun også ha! Kanskje jeg en gang kan bli skikkelig forelsket igjen når hun faktisk selv skjønner at han andre typen er en dust som bare bruker henne... Men fortsatt jævlig å tenke på! Men går bedre nå, etter litt støtte fra gode kompiser
Skal i hvertfall komme i trusene hennes en gang! For hun er utrolig pen!

Stanley

#9
.
Hvis du ikke spør, vil svaret alltid være nei.