Grei og oversiktlig måte å browse fler webshopper samtidig.

Started by Kjetil GV, January 28, 2013, 22:53:26 PM

Previous topic - Next topic

Kjetil GV

Hei Folkens.

Vet ikke om dette har vært omtalt her tidligere eller om det er old news, men fant en måte  å søke etter klær og sko på som jeg syntes er genial. Dette var via et tips fra Lars GV i en tråd om å brette armene på skjorta. (Link til tråden her: http://godevibber.no/forum/index.php?topic=3306.msg33186#msg33186 ).

Han karen i videoen Lars poster har en egen kanal, hvor jeg fant en video om hvordan handle klær på nett, og tips omkring rabatter, størrelser, frakt osv...   

http://youtu.be/wnrwPKwAGB0

Han går inn på igoogle.com eller www.google.com/ig

Skriver noe inn i søkefeltet (eks: "white shirt") og trykker søk. (tror ikke dette fungerer bra med norsk tekst slik at det hovedsaklig blir treff i utenlandske webshopper...)

Når du får treffene så er det en liten meny under søkefeltet hvor man kan velge hvordan søkeresultatene presenteres. Eks nettsider, bilder, kart og Shopping.

Klikk på "Shopping".

Da får du treff fra forskjellige webshops og kan sortere på kjønn, farge, stil, og få treffene rett i google søket med relativt store bilder av varene.

Og i videoen om webshopping så bruker han rabatt kuponger. Fant en side som har dette:
http://www.retailmenot.com/s/asos

Håper dette hjelper noen.



Coaching: [email]kjetil@godevibber.no[/email]

Femininist

Skrap litt på en feminist, og du vil finne en kvinne som lengter etter å være et seksualobjekt. Forskjellen er bare at det ikke er det eneste hun lengter etter.