Facebook venneliste

Started by Zervs, January 29, 2013, 20:54:59 PM

Previous topic - Next topic

Zervs

Skulle gå innom en person på vennelista mi da jeg ser at personen ikke har noe profilbilde og når jeg trykker på navnet kommer følgende melding opp: This account has been deactivated. Only you can see NN on your friends list. Likevel er personen fortsatt på vennelista mi og antallet stemmer.

Gikk så innom profilen til en felles bekjent, står fortsatt 1 felles venn, men finner ikke vedkommende på denne personens liste. Skriver jeg inn navnet på søkefeltet øverst på facebook, kommer navnet og profilbildet fram. Når jeg trykker på får jeg en feilmelding: Finner ikke siden/utgått lenke o.s.v.

Alle kommentarene og likes vedkommende har gjort på min profil er også borte.

Er det mulig å finne ut om jeg er blokkert? Får heller ikke tak i vedkommende da han befinner seg i utlandet.

Anugita

Om du er blokkert, så får du bare opp at siden ikke kan vises/personen finnes ikke... Denne personen du prater om her har sannsynligvis bare sletta FB-kontoen sin...

MVP

En måte å finne ut om du er blokkert er å søke på personen i facebook eller google når du er innlogget og se om profilen dukker opp.. Deretter logger du deg ut av facebook og søker via feks google en gang til. Hvis profilen til vedkommende plutselig dukker opp i søket nå er du blokert. :)

SCOURCE: Massive experience in psychopathic stalkery ;)
Feltrapporter:
[url="https://www.godevibber.no/forum/index.php?topic=3213.0"]https://www.godevibber.no/forum/index.php?topic=3213.0[/url]

Dev

Jeg har fått mail fra facebook om at jeg har blitt tagget i bilder til noen som står som deaktivert, og får dermed ikke sett bildene engang. Noen som vet hva det kan bety? Sletta ihvertfall personen. Kjente hun ikke så godt uansett.

Jungeldyret

Om personen deaktivere vil det også komme opp på den måten om jeg ikke tar feil.