fra veldig interessert til "care" over en natt....

Started by waterboy, March 03, 2013, 18:57:06 PM

Previous topic - Next topic

waterboy

Jeg har datet ei dame i ca. 2mnd. Hun er fra området jeg bor, men studerer et stykke unna. Hun har virket veldig interessert hele veien. Jeg har besøkt henne der hun studerer og vi har skypet/ringt hverandre endel siden vi ikke får sett hverandre så ofte (som vi kanskje burde). Vi var endel sammen da vi begynte fordi da var det juleferie og annet div. Men for noen uker siden skjedde det noe med skrivemåten hennes. Hun ble plutselig "care" over ei natt. Vi skypet kvelden i forveien og da var hun veldig interessert og ivrig. I ettertid har hun vært litt opp og ned. Vi har i ettertid bare sendt sms. Da har hun virket veldig interessert igjen til tider og noen ganger "care" igjen. Jeg vet hun har mye å gjøre på skolen med oppgaver og sånt. Jeg blir frustrert og usikker. Flere av vennene hennes syns vi har fått bra kjemi og at vi er som "tatt ut av en bok/film"! Jeg har snakket med et par av mine nære venner (som har mer damepeiling) om hvordan jeg skal tolke dette, og hvordan jeg skal gå frem videre. Alle gir forskjellige svar, så jeg blir bare mer og mer forvirret. Er det noen som har tips eller råd om hva jeg burde gjøre? Skal jeg bare holde meg kald og vente på at hun tar kontakt?

Beklager at det er skrevet litt rotete :P

Knipetak

Har du mulighet til å treffe henne face to face noenlunde snart?

Vandreren

Jeg tror ikke du behøver å bekymre deg så mye, men jeg vil anbefale deg å ta intiativ til å treffes og eskalere, det er mulig hun er litt lei av å sitte å prate på skype og ønsker at du skal ta initiativ til å treffes. Var veldig lenge i et lignende forhold selv (avstand). der det rett og slett ble til at vi ikke traff hverandre nok og begge to ble veldig usikre på hverandre, så min beste anbefaling er iallefall at du besøker henne og får eskalert.. du kan f.eks spørre om hun vil komme på besøk til deg eller se en film eller lignende.

Interesse på skype og facebook strekker seg bare til et visst punkt før du må foreta deg noe mer ;)

Lykke til!

waterboy

Nå er neste mulighet påskeferien... Hun var hjemme nå en liten tur i vinterferien. Jeg spurte om hun ville finne på noe (middag, vin og film), men da sa hun at hun skulle på hyttetur med noen venninner. Vi hadde egentlig avtalt å møtes når hun kom hjem, men hun dro på hyttetur isteden (forstår det egentlig ettersom hun ikke ser venninnene sine her så ofte). Jeg har tilbudt meg om å komme oppover ved flere anledninger, men  hun er litt usikker fordi hun har så mye å gjøre på skolen nå før påske. Det er alltid jeg som tar initiativ på skype, facebook, sms.. osv. når vi prater...  :-\

VB

Fra det du sier antar jeg at dere ikke har inngått noe seriøst forhold, men kun har datet litt. Hvis hun ikke lager tid til deg og ikke er positiv til forslag for å finne på ting sammen tror jeg du skal ta det som et hint om at hun ikke er så keen. Sannsynligvis tørr hun ikke si rett ut at hun ikke er så interessert lenger, så i stede bare unngår hun å møte deg.

Hvis jeg var deg ville jeg prøvd å glemme denne dama og heller møtt andre jenter. Hvis hun faktisk er interessert og det bare er fordi hun er så travel med studiene så vil hun ta kontakt for noe mer hvis du slutter å kontakte henne.

waterboy

Jeg har ikke sendt sms eller kontaktet hun på facebook siden torsdag, og hun har ikke tatt kontakt bortsett fra noen snap på snapchat. Har ei venninne av hun som kontakter meg innimellom og spør om vi har vært sammen eller sett hverandre. Jeg vet at hun snakker med hun som jeg dater fordi dem er bestevenner...

Egil GV

Er helt enig i det VB sier. Det høres kanskje ut som en vanskelig ting å gjøre akkurat nå, men den eneste måten å komme videre fra en jente som du ikke vet helt hvor du har er å treffe nye jenter. Det hjelper ikke om du snakker med venninnen hvis hun ikke er interessert og lager tid til å møte deg.
Kom deg ut på byen, skolen, cafeen og treff nye jenter nå  ;)
En ting som ofte skjer da er at hun jenten du er interessert i nå plutselig vil ta kontakt. Det er nesten som om hun vet at du nå er ute å treffer nye jenter.
Dette har skjedd meg mange ganger før og jeg vet det kommer til å skje igjen.
Du kan også lese denne artikkelen her http://www.0330.no/2012/11/jenta-som-glipper-syndromet.html#.UTS6ijDdewB

Dette ordner seg. Det finnes tusenvis av jenter der ute  :)
Gjør en ting du er redd for hver dag!

waterboy

Den artikkelen du linket til hjalp veldig! Kjente meg litt igjen i deler av den. Men jeg skjønner bare ikke hvordan de klarer å forandre seg så sykt mye over èn natt... Forrige helg ville hun være med meg når jeg skulle konkurrere, men det ble ikke noe av fordi jeg pådro meg en skade... etter det har det liksom vært "dødt" føler jeg... Og jeg er en person ikke glemmer fort :-\