Hvorfor blir jeg så fort forelsket?

Started by new life, July 16, 2013, 00:06:21 AM

Previous topic - Next topic

new life

Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dette her, men jeg prøver.
Jeg har alltid vært en ganske sjenert gutt, men det siste halve året har jeg blitt ganske mye bedre med det å sjekke jenter. Sjekkeskolen boka og en jeg har blitt god kompis med i det siste som hjalp meg med dette. To jenter har jeg fått veldig god kontakt med etter at jeg hadde møtt dem ute på byen, og ett par jenter jeg kan møte på byen som jeg kan sitte å flørte med. Før var det kanskje to flørter på ett år, så selvtilliten har økt gang mye i det siste. Mange av jentene jeg snakker med sier at jeg er en fin type og er veldig snill.

Først møtte jeg ei jente som jeg fikk ganske god kontakt med (neste forelsket), vi hadde sex og etter sexen ble det ganske kleint mellom oss. Vi hadde kontakt fortsatt, men når vi møttes på fest snakket vi ikke ikke så mye. Dette gjorde at jeg ble så usikker på henne og jeg møtte en ny jente på fest, som jeg hadde sex med og hun var mye mer på. Droppet derfor den første jenta og flørtet mye med jente nr 2, møtte henne flere ganger og følte ting gikk ganske bra. Litt usikker på hva som skjedde, men plutselig merket jeg at det ikke var så bra mellom oss lenger. Jeg prøvde og prøvde for å lage god stemning, men det gikk bare ikke. Til slutt sa hun at hun følte at det var feil å gå inn i noe forhold nå.  Og nå prøver jeg å gå litt tilbake på den første jenta, men hun er fortsatt ganske skuffet over at jeg droppa henne første gang, så tror jeg burde droppe henne. Hun ville sove over hos meg for 2 helger siden, vi rota litt når vi kom i senga, men gikk ikke så langt som sex. Når vi våket igjen var hun igjen ganske stille sånn som hun ble etter sist gang vi hadde sex. Vi har ikke så mye kontakt i ukedagene, men når helgen kommer tar hun kontakt å sier at jeg må komme på festen der hvor hun er. Jeg er fortsatt redd for at jente nr 2 skal bli skuffet over meg, fordi at jeg roter med andre jenter. Vet hun driver å stalker meg litt.

Det jeg har lært av meg selv nå i det siste er at jeg er en type som får veldig lett "følelser" for jenta jeg holder på med, selv om jeg egentlig tror at det er at jeg vil ha noen å være glad i. Merket på noen fester at når jeg flørter med jenter så vil jeg heller rote med hun enn den jenta jeg vet at jeg har, men har enda ikke gjort det.

Jeg har også skjønt at jeg stresser veldig med at ting skal skje når jeg møter jenter som liker meg, nesten klar for forhold etter 1 mnd.

Så her kommer spørsmålene mine:

Hvordan skal jeg ikke bli så fort "forelsket" når jeg møter en ny jente som er litt interessert? Klarer ikke bare å gi faen i henne, selv om jeg skjønner at det egentlig ikke går. Klarer liksom ikke å være den gutten som bare går videre til ei ny jente. (Vet at dette har noe å gjøre med overflod av jenter å gjøre, men selv om jeg føler jeg har fått en del kontant med jenter så får funker det fortsatt ikke)
Og hvordan skal jeg ikke stresse når jenta først blir betatt av meg? 


Ble ganske rotete det her, men håper noen kan svare.

Dwerg

For meg så fungerer det bra å holde meg i aktivitet og fokusere på andre ting når jeg ikke er med ei dame. Selv om det er så lite som å digge musikk. Mulig det også har med selvsikkerhet å gjøre, merker selv den har eksplodert. Har blitt mer og mer sikker på at det rett og slett ikke er så farlig å miste noen på veien. Det finnes alltid flere.

Du burde fokusere på hva DU vil og hva DU ser etter i ei jente, og øke kravene dine til personlighet. Derfor blir du nødt til å bli godt kjent med henne før følelsene kommer. Ikke bare tenk på hva du kan gjøre for å få henne. Dette vil gjøre deg litt mer skeptisk til å forelske deg i hvem som helst.

Eller du kan gjøre som meg og kjøre løpet til du ender opp med verdens jævligste følelse, for så å gå fort videre. Ble på ei uke mer skeptisk til å få følelser for kjapt.

dagligvare

Det er som regel slik at når man har begrenset erfaring og valgfrihet i forhold til damer, så blir man fort veldig knyttet til dem som viser interesse, og man utvikler veldig raskt det man tror er dype følelser for dem.

Det går rett og slett på å skaffe seg en overflodsmentalitet.

http://www.0330.no/2012/11/jenta-som-glipper-syndromet.html#.UeVDho0URyI

Studenten

Kjenner meg veldig igjen i din situasjon new life. Har fucka det opp med flere jenter i kjærestepotensialeskuffen de siste månedene.

Dagligvare har nok svaret, den artikkelen har jeg lest ut og inn, men gjør stadig de samme feila.

Hadde ikke tenkt på det før dwerg, hva kan jenta gjør for meg? Å være litt skeptisk gjør kanskje at jenta vil prøve å innfri i langt større grad mine forventninger også, og hu merker at du ikke er et easy catch.

En god kompis av meg (typ wingman) ga meg et godt og enkelt råd. Bare ro det helt ned. Det her kommer helt an på jenta, men noen ganger vil de drive løpet framover mot et forhold, uten at man selv trenger å gjøre så mye. Om de er skikkelig motiverte selvfølgelig.  Det er kanskje noe av essensen, at vi ikke burde gjøre så mye mer. De jentene falt for den personen vi er til vanlig, vi mer enn bra nok uten å gjøre noe ekstra. Klart vi må inche til framdrift selv også, men kanskje ikke mer enn det jenta gjør.
Det har vel vært problemet mitt, etter først natt med jenta så blir hodet mitt et eneste kaos og jeg blir alt for på. Det er vel noe som vannes ut i lengden forhåpentligvis

Dwerg

Holder egentlig på å teste det nå, og har holdt det gående i 3 uker nå. Aldri før har et kvinnfolk tatt mer initativ til kontakt med meg. Selv om hun tar kontakt så tar jeg gjerne initativ til å finne på noe. Gikk 2 uker før vi hadde sex. Jeg var og er fortsatt helt rolig, men jeg unngår aktivt å spinne meg opp fantasier om fremtiden. Jeg må bli bedre kjent med henne før jeg tillater følelsene å komme.

Det kan være lurt å ikke tenke for mye på det, eller legge så mye betydning i alt. La sunn fornuft blandet med litt lyst styre i begynnelsen, og jeg tror også det hjelper å ikke gå for hardt inn. Ikke tenk at det må bli et forhold av det, bare ha det gøy og bli kjent så finner du ut etterhvert om du vil noe mer. Hvis ikke er det bare gå til neste og begynne på nytt