Vil du ha sex med meg?

Started by Lisa, August 01, 2013, 09:22:59 AM

Previous topic - Next topic

Lisa

Kom over dette innslaget http://www.side2.no/underholdning/article3656949.ece

En gutt og en jente går ut å spør fremmede om de vil ha sex med dem. Jenta spør 14 stk og får 7 ja og 7 nei, gutten spør 100 jenter og får 100 nei. De hadde litt ulik måte å spørre på, så mulig resultatet til gutten hadde vært litt bedre om han ikke hadde spurt som det var en tjeneste, uten at jeg tror det avgjør all verden. Resultatet var gitt på forhånd, men hvorfor er forskjellen så stor? Tror dere gutten kunne gjort noe for å øke sjansen for å få med noen hjem?

Og i tillegg; Hva ville dere svart?

dagligvare

Gutten kunne -kanskje- fått noen til å si ja om han kun fokuserte på jenter som gikk alene. Det var jo et par som faktisk neste sa ja. Men jenter i par eller flere vil uansett si nei pga. sosialt press.

Når det gjelder jenta er den eneste grunnen til at hun fikk nei at menn rett og slett skjønner at det er for godt til å være sant. Dersom hun hadde pakket det litt mer inn så hadde hun fått ca. 100 % ja.

Openingherisont

#2
 
Ville nok sagt nei. Tror jeg faktisk har hørt om en undersøkelse, da så mange som 9 av 10 menn sa ja til sex, når de ble tilbudt det. Menn er naturligvis billigere, fordi forhistorisk sett har de hatt mindre å tape på å investere i ett ligg, mens kvinner i verste fall kan bli sittende med en unge etter 9 mnd.

Av motsatt grunn er det derfor viktig for kvinner å investere i en mann, som vil hjelpe henne med barnet under oppveksten. Det er da større sjanse for at kvinnen og barnet overlever. Kvinner er derfor mer kresne på hvem de velger som partner.
Ser man på homofile og lesbiske miljøer, bekreftes dette. Da homofile menn har enormt mange flere sexpartnere, sammenlignet med lesbiske kvinner.

Så det å få sex med kvinner er vanskeligere for menn å oppnå(tilbudet er lite), derfor får det høy verdi (altså etterspørselen er høy). Naturlig nok sier de ja, for det er jo som å bli tilbudt en pose med diamanter. Dette er mikroøkonomi 101! For kvinner har det motsatt effekt (høyt tilbud, gir liten etterspørsel). Det er lett å få seg noe, så det det er ikke like lukrativt, og derfor sier kvinner nei.
Om man gjør det man alltid har gjort, vil man få det man alltid har fått.

VB

Hvis du vil gjøre dette som gutt så ikke gjør det på gata på dagtid, gjør det på et utested på kveldstid etter at folk har drukket litt alkohol. Du vil sikkert få noen ja da, jo bedre du ser ut jo større prosent andel.

Ps. Mulig du blir klappet til et par ganger også.