Hvordan håndtere venner som ikke vil gå fra sett?

Started by Selveste, August 05, 2013, 02:11:22 AM

Previous topic - Next topic

Selveste

Har skjedd med meg et en del i det siste at jeg åpner en jente, og stemningen er god. Men så kommer det ofte en jeg kjenner som skal si hilse. Hilser selvfølgelig tilbake og slår av en prat, men da hender det ofte at jenta går.

Hvordan håndtere dette best mulig? Hvis en kompis kommer bort for å si hei, gidder jeg jo ikke å overse han. Skjer ofte også at hvis jeg introduserer dem til jenta så har de en tendens til å være i settet lenge/prøve å overta settet. Derfor pleier jeg å vie oppmerksomheten til den jeg kjenner, og la jenta stå og se på. Men da hender det ofte at de har så mye på hjertet at jenta til slutt blir utålmodig. Tenker kanskje jeg er for snill her?

(En av grunnene til at jenta går kan selvfølgelig være at jeg ikke har skapt nok interesse, men ser bort fra dette nå).

Roark

#1
slettet

VB

Dette burde være et ikke problem, er det en eller flere gode venner som det skjer ofte med så si det til dem at det er kult om de ikke tar over samtalen i slike situasjoner og at du heller kan komme tilbake til de senere. Eventuelt bare gi dem et lite ikke verbalt hint om at du er litt opptatt.

Er det bekjente så ville jeg bare sagt hei for så å fortsette samtalen med jenta der jeg slapp, de fleste vil da ta hintet og stikke videre. Eventuelt er en annen god en å si noe ala "så hvem er du her med?", "hvor sitter dere?", "kult, blah blah, jeg kommer bort å snakker med dere senere" for så å fortsette å prate med jenta.

Jeg er enig med Roark at man ikke burde prioritere jenter over venner, men er det bare bekjente eller den typen "venner" som prøver sitt beste for å ødelegge eller sjekke opp dama du snakker med ville jeg ikke brydd meg med dem.

Selveste

Ja. Er liksom et par stykker som alltid kommer inn i sett, hehe. Men vanskelig å skjønne om det er bevisst eller ikke. Men selvfølgelig, man kan jo alltid reåpne.

Bleu

Jeg kjenner ikke vennene dine.

Men hær er det jeg tenker.

Gjør vennen din dette fordi han ønsker å stjele settet eller gjør han det fordi han ikke føler seg bra i omgivelsene og kommer og leecher good feeling fra deg?

Hvis han gjør det for å stjele settet så kan jeg ikke si at jeg har kommet til å ha så mye overs for karen. Jeg hadde dumpet han.

Gjør han det fordi han ikke føler seg bra i omgivelsene. Greit nok. Da hadde jeg tatt en prat med han om det. Visst han litt hvordan han kan begynne å føle seg bra i omgivelsene og skape "verdi" for seg selv. Sleit litt med dette selv en periode. En kompis sa ifra og det var det beste som kunne skjedd meg fordi da fikk jeg mulighet til å fjerne problemet.

Du vet innstinktivt om kompisen din gjør dette for å leeche good feeling eller stjele settet. Jo det gjør du.

Potet

Du kom med akkurat i forkjøpet, Bleu. Har vært borti begge situasjoner og man merker stor forskjell. Den som prøver seg på jenta prøver ofte å fryse deg ut (og dermed får seg selv til å se ut som en douch hvis du spiller kortene dine riktig, særlig hvis han er veldig full/pågående som slike venner gjerne er) og er lett å legge merke til. Indirekte kan en slik venn faktisk hjelpe deg med å close jenta, for noen jenter kan bli skremte og dermed går tettere opp til deg/øker den fysiske kontakten med deg når vennen din er creepy. Det kan sette deg i dårlig lys ved at du har venner som oppfører seg slik, men hvis vennen bare er veldig full er det bare å påpeke det og si at han vanligvis er en ålreit person.

Den som leecher har fokuset på deg og er egentlig bare ukomfortabel/kjeder seg. Hvis du vet at en venn har leeche-tendenser er det viktig å gire han opp før han skal på byen og gjerne få han i snakk med randoms tidlig på kvelden slik at han kommer i mer sosial modus. Det jeg har opplevd flere ganger er at leechere ønsker at du skal hjelpe deg med å få dem i snakk med jenter (selv om de ikke verbaliserer det helt tydelig). Kanskje du må gå inn sammen med han eller alene for så å dra han inn, men så lenge du i løpet av kvelden får han i samtale med en jente han er interessert i er han som regel fornøyd. Vær brofessional og du vil være en Gud i hans øyne :)
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!

dagligvare

Se ham rett i øynene og si "vi kan snakkes senere, vi var midt i en samtale her.

Det er et hint som er umulig å misforstå, uansett om han prøver å ødelegge med vilje eller ei. Og i tillegg så finnes det ikke noe comeback. Han er nødt til å gå, eller så vil han virke som en idiot. Og som en bonus så vil dama bli steinkåt.