Burde jeg kutte kontakten?

Started by new life, April 17, 2013, 23:54:24 PM

Previous topic - Next topic

new life

Jeg har nå snakket med ei jente en god stund, men vi har bare møttes på fester.
Før på fest snakket vi sammen og rota en del, men etter at vi hadde sex en kveld ble det litt kleint mellom oss når vi møttes igjen. fordi hun trakk seg litt mer unna meg og jeg ble usikker på hva hun ville. Så nå er jeg litt usikker på om jeg vil møte henne edru, fordi jeg er redd det bare blir kleint.
Vi snakker en del sammen på sms og på facebook, men når vi er på fester sammen snakker hun mer med mine kamerater enn hun gjør med meg. Ja disse prøver seg på henne, Hørte av en annen kamerat at det var en som hadde send meldinger til henne og sa at han ikke skjønte hva hun så i meg.
Jeg kan vel innrømme at jeg ikke er så veldig flink til å ta kontakt med henne jeg heller. men for henne har jeg nå fått følelser selv om jeg sa til meg selv at det skulle jeg ikke få for henne, fordi jeg vet at hun kan rote litt med andre gutter også ikke så langt som til sengs, men kyssing osv.

Så jeg lurer på om jeg burde kutte kontakten med henne?  Vil ikke være den sårer henne, selv om jeg tror at det hun som kommer til å såre meg.
Evt hvordan kan jeg kutte kontakten på en smooth måte?
Kan bli et problem når vi ofte er på samme feste, mulig det gjør at det blir enda kleinere når vi møtes på fester.

VB

Quote from: new life on April 17, 2013, 23:54:24 PM
Jeg har nå snakket med ei jente en god stund, men vi har bare møttes på fester.
Før på fest snakket vi sammen og rota en del, men etter at vi hadde sex en kveld ble det litt kleint mellom oss når vi møttes igjen. fordi hun trakk seg litt mer unna meg og jeg ble usikker på hva hun ville.

Et tips til neste gang, det blir som regel bare kleint hvis du lar det bli kleint. Ikke tenk på sex som noen stor ting, prat med henne som normalt og ha det gøy.

Quote from: new life on April 17, 2013, 23:54:24 PM
Så jeg lurer på om jeg burde kutte kontakten med henne?  Vil ikke være den sårer henne, selv om jeg tror at det hun som kommer til å såre meg.

Tviler sterkt på at hun blir veldig såret.

Quote from: new life on April 17, 2013, 23:54:24 PMEvt hvordan kan jeg kutte kontakten på en smooth måte?

Hvis du virkelig vil kutte kontakten og ikke er interessert i å prøve på noe mer først så bare slutt å ta kontakt. Hvis hun tar kontakt så svar kort og ikke still noen oppfølgings spørsmål.

Men hvis dere er i samme sosiale sirkel kan det være lurt å prøve å opprettholde et ok forhold.

Quote from: new life on April 17, 2013, 23:54:24 PMKan bli et problem når vi ofte er på samme feste, mulig det gjør at det blir enda kleinere når vi møtes på fester.

Nok en gang, blir kun kleint hvis du lar det bli kleint. Jeg har vært i samme båt som deg før, etter at jeg rota med damer var jeg veldig rar rundt de og de trakk seg unna. Sannsynligvis merket hun at du oppførte deg rart og derfor trakk hun seg unna.

Måten jeg kom over det på var å si fuck it (<- trykk link) for så å åpne kjeften, begynne å prate om et eller annet og gi faen. Slutt å tenke på at ting er rart og hvis du føler at ting er rart lat som det ikke er det til det ikke er rart lenger.

Personlig tror jeg du fortsatt har en sjanse på den jenta her hvis du er interessert, men du må aktivt gjøre noe selv for å få det til å skje. Enten prate med henne på en fest, finn tonen som dere hadde før og eskaler den veien. Eller inviter henne med på et eller annet når du chatter med henne. Prøv å gjør det naturlig, altså dra samtalen subtilt inn på et tema (eks. filmer), finn en film du liker som hun ikke har sett eller en film dere begge liker, så inviter henne til å se den sammen med deg hjemme hos deg. Hold en flørtete, morsom tone og eskaler.

new life

Tusen takk VB. du gir alltid så bra tilbakemeldinger! Starta med Fuck it allerede når jeg kom hjem fra jobb, tror den kan hjelpe meg mye. men er dårlig med det å snakke med jenter jeg liker, men leter rundt på 0330 for å finne tips.
Skal forresten på samme fest som hun jenta til helga, men jeg skal være edru.. Kjenner jeg gleder meg litt til å være edru, føler jeg noen ganger er flinkere til å snakke med jenter da. Også blir jeg ikke så følsom som jeg drikker, gir litt mer faen i hva hun gjør.
Prøve å snakke med henne på en vanlig måte denne helga. Funker ikke det, så bryter jeg kontakten gradvis. Det finnes så mange andre jenter der ute så kan ikke bruke lang tid på ei jente som ikke er noe å satse på.

Gutt som gleder seg til helg som skal dra fuck it til nye høyder :)
Gir dere et kort referat av helgen på søndag. 

Greeneyed

Måtte gi VB et sånt karmapoeng for Fuck it!

Så må jeg si at jeg lett kan sette meg inn i situasjonen til jenta også. Liker du henne, synes jeg absolutt du bør gjøre en innsats for å snakke med henne og bli bedre kjent med henne, finne på noe med henne eller noe. Kan godt hende hun tenker masse, var redd for å virke masete etter dere hadde sex, og derfor holdt litt mer avstand til deg. Når du også da holder mer avstand til henne, blir hun mer usikker på om du liker henne, og da er det veldig lett å trøste seg med å rote med noen andre. Dette blir selvsagt bare en teori, men jeg synes ikke den er helt usannsynlig. Ikke ta for gitt at hun ikke kan bli såret! Og vær så snill, greit å bryte kontakten gradvis, altså, men ikke rot med henne etter du har bestemt deg for dét, det er ikke så hyggelig hvis hun faktisk har litt følelser for deg :)

new life

Takk for svar Greeneyed ser hva du mener.
Helga gikk ganske bra forresten, jeg og jenta fikk snakket litt sammen, men ble mer roting enn snakking. For meg så virker det som at hun er litt hypp, men jeg kan aldri være sikker.
Etter dette har det blitt litt mindre snakking på meldinger, noe jeg ikke er så veldig lei meg for. Ettersom at det er lettere at det kan bli litt kleint på en date, men det gjør meg selvfølgelig enda mer usikker.

Det største problemet nå er at jeg har spurt om hun ville finne på noe 2 ganger, første gangen spurte jeg bare om vi skulle finne på noe en gang. Så vet ikke om det teller, men den andre gangen hadde jeg en plan. Ga henne mulighet to forskjellige dager, og hva vi skulle gjøre. hun sa først at hun hadde lyst, og at hun måtte finne hvilken dag som passet beste. Hørte ikke noe mer om hvilken dag hun kunne så måtte spørre, da sa hun at hun ikke hadde mulighet den ene dagen pga noe venninne greier og andre dagen var hun også litt usikker på. Hun sa hun skulle gi meg beskjed om det passet, den kom aldri. vi bare snakket en del sammen på meldinger uten at kommenterte noe om å møtes.
så nå er jeg på tanken at hun egentlig ikke er så interessert i noe date. Skal jeg spørre en siste gang om å finne på noe, eller skal jeg bare "vente" å se om hun tar noe initiativ? og se meg rundt etter nye herlige damer der ute

Uansett hva som skjer nå, så hadde jeg og hun en fin kanskje siste kveld sammen. Uten krangling og klein stemning.
Litt av selvtilliten er fortsatt i behold :)   

Greeneyed

Det var helga som var, ja! Selvsagt, så ikke på datoene her. Men så fint at helga gikk bra! :D

Ettersom du faktisk har spurt henne om å finne på noe, og hun ikke har kunnet eller sagt noe mer, synes jeg du burde avvente situasjonen litt. Du trenger ikke å avskrive henne helt, kan godt hende hun er interessert, men den interessen forsvinner nok ikke om du lar henne lure litt, vil jeg tro. Det kommer selvsagt an på hvordan hun er, på meldinger og hvis du møter henne, går an å se litt etter hint ;) Men ikke sett livet på vent for at noen kanskje er interessert i deg! Been there, done that. Du har lov til å møte andre, og se at det finnes mange fisk i havet. Det gjør deg mest sannsynlig mye mer avslappet i forhold til denne ene jenta også :)

Du har ingen grunn til å miste noe selvtillit, forresten, new life. Uansett hvordan det går til slutt med denne jenta, har du fått nye erfaringer og lært noe. Om noe, så burde selvtilliten vokse etter dette! Det er tøft å invitere på date, og risikere å bli avvist. Og det at hun rota med deg igjen i helga vil jeg egentlig tro betyr at hun liker deg litt. Sorry dårlig svar her nå, er visst litt trøttere enn jeg trodde! :)

VB

#6
Enig med Greeneyed, ikke stress mer med henne. Jeg ville tolket oppførselen hennes som at hun ikke er interessert i noe seriøst med deg men er keen på å rote med deg på fester, så hvorfor ikke ta det som det er.

Neste fest hvis du har lyst kan du alltids prøve å rote med henne igjen, evnt invitere henne på nach hos deg og ha sex igjen. Men personlig hadde jeg ikke brydd meg med å invitere henne med ut en gang til hvis hun ikke klarte å lage tid til meg den første gangen. At hun har planer med venninner er en dårlig unnskyldning, hvis hun virkelig var interessert hadde hun kuttet planene med venninnene for å møte deg. Eventuelt forklart hvorfor hun ikke kunne bryte den avtalen og foreslått å gjøre noe en annen dag.

Så ta det hele som en god erfaring og stikk ut å finn andre jenter å leke med.

PS. Når jeg tenker over det kan det hende at du spurte henne ut på en veldig seriøs møte, noe som gjorde at hun sa nei fordi det ble for mye press. Se posten min over hvor jeg forklarer en veldig casual måte å spørre jenter ut hvor det bare kommer opp "tilfeldig" i samtalen. Ikke det at du burde prøve med denne jenta igjen men noe å tenke på neste gang du vil spørre en jente om å gjøre noe med deg, gjør det casual, la henne lure på om det er en date eller om dere bare er venner som henger sammen.

new life

Ny helg
Ja da var en ny helg over, ble litt roting med den samme jenta denne helga også, men denne helga gikk vi litt lenger igjen fingering og runking. Jeg hadde planlagt å ikke dra på samme fest som henne, men litt utpå kveld ble jeg og noen kompiser invitert på nach. og etter en litt dårlig bytur så måtte vi selvfølgelig ta turen din. Men fortsatt tror jeg hun bare er keen på å rote på fest. Da har jeg en "backup" om det ikke går så bra på byen. (Jeg høres nesten ut som player nå)

new life

Etter enda noen helger med ikke mye roting, ble det roting med ei ny jente( la oss kalle henne marte) for to helger siden. Så skjedde vel det jeg aldri trodde skulle skje, den jenta jeg rota med først(la oss kalle henne kari) ble ganske så lei seg over at jeg drev med marte. Så de to siste ukene har jeg snakket litt med begge jentene. Kari med lurer på hva som skjer mellom oss nå som jeg har rota med marte, og marte virker som at veldig hypp på noe mer. Vil møte meg, ringer meg når hun er på fest og sender meldinger ganske ofte. Kari er 18 år og den andre jenta er 17 år,selv er jeg 21 og blir 22. Kari sier at hun tenker mye mer på meg nå og hun vil ha svar på hvem jeg vil satse på.
For noen høres dette helt komisk ut at jeg holder på med noen av de jentene og det har jeg fått høre her jeg bor. Alderen til marte er det som gjør meg mest usikker. Liker kari veldig godt også.
Dårlig forklart og kanskje vanskelig å forstå min problemstilling. Men det jeg lurer på er hvem av jentene burde jeg velge?
Vil liksom ikke dra det ut så lenge fordi begge jentene vet at jeg snakker med begge og vil ikke såre noen av de.
Håper noen kan svare meg? bare å stille spørsmål om jeg skal forklare noe mer.


--WTF?--

Quote from: new life on May 20, 2013, 23:19:47 PM
Men det jeg lurer på er hvem av jentene burde jeg velge?

Hvem har sagt at du må velge bare én?  ;) Problemet ligger kanskje i at den situasjonen dere er i nå bringer frem følelser dere ikke visste dere hadde (som forøvrig er helt normalt). Følger du nå den "tradisjonelle" tenkemåten med at du må velge én av jentene, så slipper du å konfrontere deg selv og ta kontroll over disse følelsene. Men da vil de komme opp igjen når du møter tilsvarende situasjoner senere i livet.
Date only grown-ups. If you're not a grown-up, fix that first.

Bleu

Det jeg tenker når jeg leser åpningsposten er at jeg ville ha hatt det gøy med andre damer og puttet henne i venne båsen.. men.. det er meg. Du burde kanskje finne ut hva du vil med henne egentlig?

new life

Alt handler om den samme jenta før første innlegg

Jeg rotet med en ny jente for noen mnd siden(holdt på i 4 uker ca), dette vet denne jenta og ble veldig skuffet/såret over at jeg gjorde det mot henne uten noen forvarsel. Vi hadde nesten ikke kontant på 2 mnd. Før vi møttes på fest igjen noen som førte til at vi klina litt på den festen. Vi har nesten ikke noe kontakt i ukedagene, men i det siste har hun tatt kontakt på lørdag før hun skal ut, og hun spør om det skal være "nach". (det hun egentlig spør om er kan jeg sove hos deg)  Jeg svarer at vi får se litt utover kvelden og det ender med at det blir "nach" hos meg. Dette har skjedd fire ganger nå. Vi har hatt sex en av de fire gangene, siste gang sa hun at hun følte at det ble litt feil siste vi hadde sex så vi skulle ikke ha sex den gang. Greit for meg tenkte jeg, så jeg bare fingret henne litt og vi klina en del før vi sovnet.

selv når jeg rota med den andre jenta tenkte jeg at alltid på den første jenta, dette har jeg også sagt til henne. Hun svarte med at hun også alltid hadde tenkt på meg når jeg var med den andre jenta.

Ettersom at hun aldri tar kontakt utenom når hun vil sove hos meg, så skjønner jeg ikke helt hva hun vil. Hadde hun bare ville hatt sex så ville hun hatt det med meg når hun sover hos meg, så jeg tror hun er litt interessert. Jeg ønsker at vi kanskje kan prøve å få til ett forhold igjen, men vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det. ( Hun reiser ca 30 min for å sove hos meg, når hun kunne dratt 5 min hjem for å sove hjemme)

Er hun interessert eller er det noen som kan svare på hva hun vil?
Venter hun på at jeg skal ta kontakt?
Skal jeg ta kontakt?
Hvordan skal jeg få henne interessert på samme måten som før?

Dette ble noe rotete, men håper dere skjønner hva jeg mener.


Openingherisont

Kan være hun venter på at du skal ta initiativ, eller så går det på at hun ikke vil dele deg med noen annen jente. Mye tyder jo på at hun ønsker seg noe eksklusivt (ønsker bare å være med deg), ettersom hun viser litt sjalusi.

Uansett så kan du jo teste interessen hennes ved å foreslå å møtes en gang, utenom at dere bare møtes til nach. Da finner du jo fort ut av intensjonen hennes. Og mitt råd er da at; om hun kun ønsker deg kun som FB, så skal du bare drite i det med eksklusiviteten. Det vil bare holde deg tilbake. Om hun derimot viser at hun ønsker seg kjæreste, kan du ta opp det med eksklusivitet igjen. Lykke til!
Om man gjør det man alltid har gjort, vil man få det man alltid har fått.