Kjøpe undertøy til jente jeg ikke er sammen med

Started by tore, August 04, 2013, 18:21:40 PM

Previous topic - Next topic

tore

Jeg har lyst til å kjøpe undertøy til jente/jenter jeg dater og har sex med, men vil ikke sende signaler som sier at jeg er seriøs og har lyst på et forhold så fort som mulig. Er det lov?

Jeg har en drøm om å kjøpe det perfekte undertøyet til den perfekte kroppen ;)

Å gi gaver gir jo ofte visse signaler, men jeg gjør det jo ikke for å kurtisere henne eller å være snill. For å være ærlig, så gjør jeg det mest for min egen del  ::)

sitronsaft

Jeg synes det er creepy. Med mindre dere har vært kjærester lenge.
Ser hensikten bak det, men for meg gjør det dét ikke mindre merkelig. Dessuten er undertøy vanskelig å kjøpe til ei jente.
Hvis du derimot hinter til hva du kunne tenkt deg å se henne i og at dere blir enige/kommer frem til et forslag til nytt undertøy.. Da kan du jo tilby deg å kjøpe det til henne.

tore

Quote from: sitronsaft on August 04, 2013, 18:53:51 PM
Jeg synes det er creepy. Med mindre dere har vært kjærester lenge.
Ser hensikten bak det, men for meg gjør det dét ikke mindre merkelig.

Det er en forutsetning at vi holdt på en god stund selvfølgelig, men jeg ser at noen syns det er merkelig  :)

Lisa

Det kommer mye an på kjemien dere i mellom, men jeg hadde ikke likt det! Undertøy er ganske privat og jeg vil velge det selv. Jeg hadde blitt meget usikker på meg selv, min smak og eget utseende om jeg hadde fått nytt undertøy av en kk ut av det blå...

piken

Hva er årsaken til at du ønsker å kjøpe undertøy til jenta? Fordi hun rett og slett bruker feil undertøy eller fordi du liker tanken på at hun bruker undertøy som DU har valgt?

Tenker at det er litt creepy å kjøpe det ut av det blå - både fordi dere ikke er sammen og at undertøy er en litt privat/sensitiv ting. Hvis det hadde vært min KK som hadde ønsket å kjøpe undertøy til meg ville jeg satt pris på at vi hadde snakket om det først, at det f.eks hadde kommet opp i en samtale at han ønsket å se meg i en viss type undertøy eller noe sånt.

Solskinn

Kan du ikke bare bli med henne med på shopping og tilfeldigvis ramle inn i undertøysavdelingen? Hihi  :D


tore

Quote from: piken on August 04, 2013, 20:50:56 PM
Hva er årsaken til at du ønsker å kjøpe undertøy til jenta? Fordi hun rett og slett bruker feil undertøy eller fordi du liker tanken på at hun bruker undertøy som DU har valgt?

Hun bruker feil undertøy. Alltid de samme undertøyssettene. Ofte svære bleier og kun i sort. Jeg synes sexlivet fort kan bli enda bedre av en så liten ting som litt variasjon med undertøyet.

Quote from: piken on August 04, 2013, 20:50:56 PM
Hvis det hadde vært min KK som hadde ønsket å kjøpe undertøy til meg ville jeg satt pris på at vi hadde snakket om det først, at det f.eks hadde kommet opp i en samtale at han ønsket å se meg i en viss type undertøy eller noe sånt.

Jeg ser ikke på denne aktuelle jenta som en knullekompis forresten. Skikkelig flott jente. Ved dating over (lang) tid, kan det jo godt hende at det blir noe mer :)

Ja, jeg kan jo snakke med henne om det, men det er alltid jeg som bestemmer ting uten å spørre først om du skjønner.. ;) Nei, jeg kan jo snakke med henne om det. Det enkleste er vel ofte det beste :)

tore

Quote from: Solskinn on August 04, 2013, 21:10:50 PM
Kan du ikke bare bli med henne med på shopping og tilfeldigvis ramle inn i undertøysavdelingen? Hihi  :D

Kanskje det, men er liksom aldri på shopping med jenter. Slitsomt!  :)

Unloved

Sier som de andre jentene at det kan oppfattes feil...

Ellers kan det være vanskelig med størrelser og sånn hvis hun ikke har prøvd plagget først, siden det ikke finnes internasjonal standard for undertøysstørrelser. Og så kommer jo forskjellige preferanser inn, f eks er sensitiv hud + blonder = BAD combination.

Anbefaler deg heller å se på nettet på plagg du liker, og så sende linken til jenta med noen kommentarer om at du ønsker å se henne i den, så får hun en ide om dine preferanser og har muligheten til å prøve størrelsen først.
I verste fall kan du spørre om hun ar en offentlig ønskeliste på ebay eller noe, og se om hun har lagt in noe hun tror kan passe der ;)

piken

Aiai. Sensitivt tema å få en jente til å skifte undertøy fordi du rett og slett synes det hun allerede har er usexy. Men som med så mange andre ting - det blir ingen endring hvis ikke man gjør noe for å endre det og jeg tror nok å "tilfeldig" ramle innom temaet i samtale kan være en god ting for å varme opp til å eventuelt en dag overraske henne med å kjøpe sexy undertøy.

Kan også være greit å finne ut hva som er innenfor hennes komfortsone - selv liker jeg f.eks ikke string, så hadde nok rynket litt på nesa hvis jeg fikk det i overraskelsesgave.

sitronsaft

Sier som Unloved her: det kan være meget vanskelig å kjøpe undertøy til jenter.
Selv jenter har problemer med å kjøpe undertøy til seg selv.
Jeg bruker forskjellig størrelse fra gang til gang, fra butikk til butikk og fra fasong til fasong (f.eks størrelsen man bruker i en hipstertruse og størrelsen man bruker i en stringtruse kan være meget forskjellig).

Så dersom du allikevel velger å trosse våre råd, vær forberedt på at det kan være utfordrende ;)

Unloved

Det er til og med forskjell på samme modell i forskjellige farger.

Det merket jeg når jeg skulle kjøpe ny BH. Fant en jeg likte, rett str osv, og så tenkte jeg at "jeg tar den i hvit og svart også, så har jeg litt variasjon". Heldigvis insisterte damen i butikken på at jeg måtte prøve dem før kjøp, for hun hadde erfaring med at måten stoffet er farget på hadde mye å si for passformen. Den hvite satt greit, men den svarte var alt for stram. Endte opp med at jeg måtte ha ett annet merke, da de ikke hadde fler på lager i størrelsen over.

tore