May 15, 2021, 11:39:16 AM

News:

Verdens siste kurs i Seksuell Mestring avholdes 29. mai! Seksuell Mestring blir snart gjort om til et nettkurs. Dette blir med andre ord siste mulighet til å bli med på Seksuell Mestring med meg (Andreas). Prisen er alt for lav (2795,-), nettkurset kommer til å bli dyrere. Prisen er også 2-for-1. Med andre ord kan du ta med en kompis gratis, eller spleise to stykker. Da blir prisen 1397,50 pr pers. Dette er altså en no-brainer hvis du ikke har tatt kurset før (eller vil ta det på nytt). Påmelding her: https://seksuellmestring.no


Ikke onanere

Started by MaleOslo, February 17, 2014, 22:58:01 PM

Previous topic - Next topic

SOTN

Personlig erfaring fra noen år tilbake:

Jeg flyttet utenlands for å begynne å studere. Bodde da 1 måned på ett Hostel midt i byen, av type køyeseng på ett rom med 5 -10 andre. Noe som medførte 1 måneds tvangsølibat uten sex eller onanering.
Etter den ene måneden kom min daværende kjæreste på besøk, og vi ordnet oss ett hotell for helga. Vi var vel inne i dusjen ca 3 min etter insjekking. Frøkna gikk ned på meg, med det resultat at jeg kom på ca 10% av vanlig tid og med ett ganske imponerende volum. (Godt vi var i dusjen da hun fikk problemer med å svelge)

Uansett, problemer den helga - følte det var litt problemer med og komme for tidlig i starten, samt at junior virket litt liten - dvs ble stiv, men ikke like stor som vanlig. (Synes og huske det var en målbar forskjell, men kan ikke huske hvor stor den var)

Så for min del i ettertid har jeg hatt ett normal forhold til onanering i "frykt" for å avslutte for tidlig, heller enn å være redd for å være mindre "på" ute på byen.


Hvor mye sterkere sex-drift jeg fikk av den måneden vet jeg ikke i og med at jeg var i fast forhold, så jeg bidrar vel ikke så mye til det første innlegget annet enn å si at det kan være greit og ordne opp før det har gått en måned eller mer før man treffer noen av det andre kjønn.. :P

jaga

Ser hva dere skriver her og hva som blir skrevet i posten på freakforumet. Og må si at jeg finner dette ganske interessant. Har hatt noen ikke helt vellykkede episoder med noen damer i det siste. Så tror jeg skal forsøke å kutte ut pornoen og fappingen, i alle fall den daglige runken:P, for en stund.


MaleOslo

Jeg har gått 89 dager uten å onanere. Er ikke en gang i nærheten av å sprekke. Tror jeg kan gå for alltid uten å onanere. Eneste gangene jeg har onanert under denne perioden er i søvne. Og det regnes ikke.

Problemet er at jeg ikke får meg noe mer av den grunn. Jeg bare føler meg bedre.

Kunne vært interessant å høre hva andre har opplevd i det siste? Dette er et ganske tabubelagt emne å prate om, men viktig. Har noen gått så lenge uten å onanere, uten å få seg fast dame? Er verst i begynnelsen første ukene.

Lahoya

hadde ikke sex med X`en på over 3 mnd`er ... gadd ikke runke en gang.  Veit ikke om jeg ble så mye kåtere av det akkurat.

Skinny

Onanering og måtehold og det å stoppe utløsningen gir sterkere å mye mer intense orgasmer. Bare det å ikke onanere eller ingen form for sexuell stimuli, kan ha motsatt effekt, at kroppen settes på sexuelt sparebluss.

Hvis dere onanerer eller annen stimuli, eks prostata el. men unngår vanlig orgasme, det gir utrolig sexuell energi. Stopp hver gang orgasmen holder på å komme. Etter hvert vil dere kanskje oppleve å få orgasme uten å sprute og kanskje få fullkroppsorgasmer. Det er nirvana i forhold til den litt kjedelige sprutorgasmen. Dere vil ha masse energi og vil kunne bli multiorgasmiske og få mange orgasmer.