Eksen spør om andre jenter

Started by Smooth, May 31, 2014, 20:41:02 PM

Previous topic - Next topic

Smooth

Hei!

Jeg og eksen slo opp for et år siden, og har egentlig hatt mye kontakt siden da, helt frem til jul i fjor. Etter det fant hun en ny gutt hun var interessert i, og virket ikke særlig interessert i å prate med meg. Så siden den gang har vi bare sendt noen få meldinger med noen uker mellomrom.

For ca 1 mnd siden sendte hun meg en melding om at hun ville si noe, og det var at hun synes jeg behandlet henne som en prinsesse og ingen andre hadde behandlet henne så bra før. Det satte jeg såklart stor pris på, og synes var hyggelig å høre, uten å legge noe særlig mer i det. Dette tror jeg hun skrev etter at noe hadde skjedd mellom han gutten og henne, men har jeg ikke noe informasjon om det egentlig. Bare skjønte på henne at det var noe galt. Etter det var det igjen liten kontakt.

... frem til for noen dager siden da vi sendte noen meldinger på Facebook. Vi snakket om noe jeg ikke husker akkurat nå, og samtalen dabbet etterhvert ut. Helt til plutselig hun sender en ny melding 20 min senere og spør hvordan det går med meg og andre jenter. Da sa jeg at jeg hadde kontakt med ei jente, men at det ikke var noen følelser involvert. Så sa hun at jeg og hun jenta burde gå på date.

Hvorfor spør hun om det nå?

Love

Hun savner deg sikkert:)
Særlig om det går dårlig med han nye (eller er slutt)
Likevel vil hun inok kke ødelegge noe for deg dersom du har noe annet på gang.....samtidig som hun er litt sjalu
Vi jenter er rare sånn, kan ha veldig blandede følelser og derfor sende blandede signaler;)

piken

Det kan godt være at hun er litt sjalu, men tror nok aller helst at hun faktisk ønsker at du skal gå på date med denne jenta; både fordi hun ønsker deg godt og fordi det er lettere å komme over folk 100% hvis man vet at man må.

Tenker også at det hele kommer an på hvordan tonen er mellom dere når dere snakker - kun vennlig eller med flørtete/seksuell undertone.

Tror uansett ikke du skal legge så veldig mye i det :)