One niht stand. Erfaringer med jenter som plutselig må gå?

Started by fri90, May 10, 2014, 04:05:41 AM

Previous topic - Next topic

fri90

Lurer litt på ang dette med one night stand. Tok  en jente fra byen der vi endte med å ha litt sex. Hun virket som hun nødt det og stønnet ganske mye og var fornøyd. Etterpå legger hun seg inntil meg og legger seg med hodet på magen min, jeg spør flere ganger om det går bra og un sier ja, før hun plutselig sier hun må gå. ( Hun hadde nevt at hun skulle hjem etterpå) Jeg spurte om nr hennes og ba henne med på kaffe og det sa hun ja til, men så fant hun ikke nøklene og vi lette lenge etter dem, til slutt sa hun nr sitt og ba meg si fra vis hun fant dem. Så gikk hun. Sendte melding om at hun burde ringe taxien for å høre om hun kunne glemt dem der, men ikke noe svar? Har ikke så mye erfaring fra one night stand så vet ikke hvorfor hun ble slik, kan det være hun syns det ble kleint?

piken

Jeg skjønner ikke helt hva som var rart her? Hun hadde jo sagt at hun kom til dra? Selv liker jeg ikke så godt å sove hos fremmede mennesker og drar gjerne så fort sexinga er ferdig hvis jeg har mulighet til det. Det at du spurte gjentatte ganger om det gikk bra gjorde nok at hun følte for å komme seg hjem litt raskere. Nå vet ikke jeg om det var nå i natt du hadde henne med deg hjem (ettersom innlegget er skrevet kl 04), men hvis det var det så tenker jeg at du ikke skal tenke så mye på at hun ikke har svart på sms-en; for det første var det natta og hun var sikkert sliten, for det andre så kanskje det rett og slett ikke var noe å svare på - hvis det kun er informasjon er det ikke alltid jeg heller svarer på sms-er.

Godt mulig det er fler detaljer som kunne vært viktig her, men for meg så virker det som om denne jenta kunne vært meg selv og at jeg hadde dratt uansett og at det ikke hjalp at du var uvant med one night stands og virket å søke litt for mye etter bekreftelse (spurte om det gikk bra flere ganger).

fri90

Var i natt ja. Som sagt lite erfaring med ons, bare i det siste det har begynt å kje noe på de fronten og det går som regel igjen derfor ville jeg høre om det var vanlig.

piken

Tenker at alle jenter er forskjellige, jeg er mer sånn "komme meg fortest mulig hjem og vi snakkes aldri igjen"-type, mens venninner av meg liker å kose og kanskje gå på date senere.

Det går jo an å høre litt med jenta først om hun er en som liker å bli over eller om hun helst vil hjem. Det viktigste er at du slapper av og tenker at det ikke nødvendigvis er din feil at hun drar hjem i løpet av natta, har man fått det man kom for er det ikke alltid noe poeng å bli igjen hos helt ukjente mennesker.

fri90

Merker jeg er en for " soft" sjel for så overfladisk sex. Liker å ligge etterpå å kose med jenta og prate litt, men da vet jeg ihvertfall nå at et er normalt. Ligger jo litt i ordet one night stand, men vil helst ha kontakt med jenta videre etterpå :)

piken

Hehe, folk er forskjellige - og godt er det! Men finnes nok av jenter som godt kunne tenke seg kontakt etterpå også for den saks skyld, men tror nok du gjør lurt i å kommunisere mulig senere treff før dere har kommet hjem til deg - da vet hun litt mer hva hun går til ved å velge å bli med deg hjem :)


dagligvare

Quote from: piken on May 10, 2014, 13:04:11 PM
men tror nok du gjør lurt i å kommunisere mulig senere treff før dere har kommet hjem til deg - da vet hun litt mer hva hun går til ved å velge å bli med deg hjem :)

Mental note to self: aldri kommuniser mulig senere treff før etter jeg har pult dama.

Fri90: Kanskje hum hadde type? Det er godt mulig. Og det er aldri noen ide å mase om "går det bra?".

piken

Quote from: dagligvare on May 10, 2014, 19:07:30 PM
Mental note to self: aldri kommuniser mulig senere treff før etter jeg har pult dama.

Vet ikke hvem som misforstod hvem, men ble nysgjerrig på logikken bak denne "note to self" .. ?

Kjetil GV

Man kjøper ikke bil før man har prøvekjørt.

Neida.

Jeg tror at det å ta datingtips fra jenter er skummelt. Dere aner jo ikke hva dere selv vil ha. Logisk så sier dere hva dere vil ha, men responderer best på noe helt annet.

Ofte så setter jenter gutter enten i kjærsteramme eller i en one night stand ramme. Ved å kommunisere kjæresteramme, (treffes igjen) så vil ofte jenta holde igjen med sexen for å ikke virke billig, og fordi hun vil at gutten skal respektere henne dersom de blir sammen.

Eller dersom jentas intensjon er sex, så blir det for mye styr med en gutt som sier han vil treffe henne igjen senere allerede før de har pult. Da kan det fort bli kleint når hun skal reise, og må "avvise" gutten. Bedre å finne noen som er ute i samme ærend.

I tillegg viser det alt for stor interesse ovenfor noen man akkurat ha møtt, at man vil treffe dem senere uansett hva. Dette bør i det minste komme som siste del av interaksjonen, og ikke før man har sex.

Beste er å være ærlig og åpen om intensjonen etter sex slik som Fri90 skriver under her.

Quote from: fri90 on April 27, 2014, 13:12:17 PM
Jeg vil skrive en liten post til dere som ønsker å ha et åpent forhold til den/ de jentene dere møter. Jeg har et inntrykk av at mange gutter er redd for å være ærlige med jentene dem har hatt sex med om at de ikke ønsker noe seriøst forhold men bare vil ha det gøy og nyte singellivet. G.V har helt sikkert skrevet om dette før, men jeg vil likevel dele min erfaring om erfaringen jeg har med det og hvordan jeg går frem.

Først og fremst er det viktig å ta denne samtalen så tidlig som mulig. Dette er noe man ikke bør ta via melding eller tekstformat men face to face. For min del har jeg en rutine på det er at jeg tar det rett etter vi har hatt sex den første gangen, under " kosepraten".  Da forteller jeg henne noe jeg genuint liker ved henne som er spesielt for nettopp henne så hun skjønner at det ikke bare er kroppen hennes jeg trives med. Dette må man mene! Så forklarer jeg henne at jeg ikke stresser med å ha noe seriøst og at jeg trives som singel. Her må dere selvsagt finne deres egne grunner til at dere ikke vil ha noe seriøst og det må være et bedre svar en at dere bare vil ligge rundt.Etterpå påpeker jeg at gjerne vil se jenta igjen og ha det gøy, men det er opp til henne for hvor grensen går for henne.  Jentene vi alltid sette pris på denne ærligheten og jeg har enda ikke opplevd at noen har blitt sure på meg for det. Ofte er responsen " Det er helt greit, hadde ikke tenkt så langt enda, men setter pris på at du er så direkte og det så tidlig så jeg vet hvor jeg har deg". Den setningen i seg selv gir meg en veldig boost fordi jeg vet da at jenta er komfortabel med å treffe meg igjen og at det er for å ha det gøy uten at jeg må skjule meg bak at det kan utvikle seg noe mer. Da tenker jeg yes! Hun vi ha sex med meg fordi hun liker sexen, hun liker meg uten at hun tenker at vi må gifte oss og hun er helt ok med at jeg treffer andre jenter. 

Man vil hest sikkert treffe på jenter som ikke er ute etter det samme, men de vil alltid sette pris på ærligheten. Noen ganger kan du til og med oppleve at jenter som ikke var ute etter det samme sist du prater med henne tar kontakt siden og er klar for litt sprell. :)

Coaching: [email]kjetil@godevibber.no[/email]

zodd

Jeg fikk en åpenbar sexinvitasjon for en uke siden. Jenta virka supergira på at vi skulle dra hjem til henne å ha "nach".

Jeg måtte opp tidlig dagen etter så jeg ble ikke med. Jeg tok nummeret for videre kontakt, men da jeg sendte melding dagen etter, fikk jeg ikke svar.

Noen ganger vil jentene bare ha ONS de også  :)