Han er interessert, hvordan beholde han?

Started by solstråla, July 13, 2014, 20:58:01 PM

Previous topic - Next topic

solstråla


Leste noe interessant fra en jenteblogg når man først har fått mannen interessert , men dermed også klare å beholde han og opprettholde hans interesse for deg. Dette burde jeg definitivt ha lest for lenge siden. Kom gjerne med innspill.

Mannen du er interessert i har virkelig fått øynene opp for deg,må vi fortsatt holde oss interessante.Dermed ikke gi signaler om at vi er for oppslukt av han. Sørger for at vi fortsatt har et innholdsrikt liv uten han. Han skal føle seg heldig om han får ta del i DITT liv. Hold fokus på jobben, treningsrutinene dine og ikke bryt avtaler med venner for å treffe han.

Holde han for lenge på pinepenken for å holde han interessant, hvor en plutselig innser at du har holdt han for lenge. Hvor du plutselig blir kosete,og overrøser han med kjærlighet på sms. Under dette tidspunktet jakter de fortsatt på deg. Som kan føre til at han blir skremt og stikker av.

Menn liker det visuelle og en må vise hva han kan få. Eksempel byen med vennene dine, hvor fokuset ikke bare skal være han. Andre menn vil sikle på deg. Viktig å finne balansen så du fortsatt virker interessert.  Det å være lett og flørten vil dermed vekke jakt instinktet hans og han vil begynne å sette pris på deg.


Når man har han og han er virkelig interessert. Du er hodestups forelsket. NÅ må du holde på dine interesser , rutinene dine og jobben. Fortsatt holde deg interessant for han. Du skal føle at det er du som har kontrollen og ikke la han ta styringen.

Vi burde holde romantikeren i oss, for han må komme med deg først, uansett hvor lang tid det tar. Det er dermed viktig å gi han bekreftelse når han trenger det. Han må jobbe for det, for det er slik vi vedlikeholder jakten i han for at han ikke skal miste interesse. La han ta kontakt først, og ikke fall for fristelsen å sende han melding uten at han har gjort det først.