Er slaget tapt her? + Begynner å overtenke og blir stuck i jenta igjen

Started by Bozzern, September 20, 2014, 01:41:36 AM

Previous topic - Next topic

Love

Filmkveld er vel koselig, og lag litt mat sammen eller no.
Du kan jo (dersom det blir stille og kleint) si noe om at du synes det er deilig med folk som man kan være stille sammen med;)

Bozzern

Jeg sendte henne meldingen "Hei! La oss se (en film vi har snakket litt om) hos meg til fredagen :)" i går kveld. Synes det hørtes greit og casual ut. Har ikke fått noe svar enda. Det står på iMessage at meldingen er levert, men ikke "sett" selv om hun har jo garantert sett den nå, bare ikke trykket på den.

Gir hun seg plutselig nå lurer jeg veldig på hva jeg gjorde feil. Som sagt har hun virket veldig interessert hele veien. Hun tok til og med initiativ til en facebook chat for et par dager siden og lurte på hvordan jeg hadde hatt det i helgen, mens jeg har prøvd å holde chatting/tekstingen til det minimale og heller kun brukt det for å sette avtaler. Er enig at det var på tide med filmdate nå, men var det litt tidlig å foreslå å møtes når vi var sammen for kun en uke siden? No idea.

Dette plager meg en del nå, men vet at hun ikke er verdt tiden min hvis hun plutselig ikke gidder å svare meg engang. Skal jeg bare drite i henne hvis jeg ikke får noe svar iløpet av dagen? Later jeg som alt er greit hvis jeg møter henne i gangen?

Love

Hei. Hun kan vente med å svare fordi hun tenker, eller er nervøs, eller ikke vil virke for ivrig. Om du har vært litt kort på chatten så kan hun være usikker.
Men møter du henne er det vel naturlig å spørre i forbifarten om hun har sett meldingen. Og forvente et svar. Umulig å si noe om Hennes motiver, ikke sikkert hun har så mye erfaring med gutter fra før heller.
Men for din del, prøv å ta det rolig og ikke tolke det negativt;)

Bozzern

Det hadde nok vært lurere å bringe opp å se den filmen hos meg til helgen når vi allerede snakket litt om den i facebook-chatten, men på det punktet var jeg usikker om det var lurest med filmdate eller enda en kaffe/hangout. Det virker ikke som hun har så mye erfaring med gutter. Så er godt mulig hun ikke helt vet hvordan hun skal kommunisere det hun vil eller hvordan oppføre seg i "forholdet". Mulig hun synes meldingen var for "voldsom", men jeg kan ikke tenke meg hvorfor hun ville gjort det egentlig.

Lurest å ikke chatte noe med henne og foreslå å møtes på nytt om 1-2 ukers tid, eller chatte mer med henne, late som ingenting og vibbe i kommunikasjonen for å se hvordan hun reagerer? Godt mulig jeg tar opp om hun har sett meldingen hvis jeg får pratet med henne i dag. Synes det kanskje blir litt teit, men jeg tenker at vi har investert nok i hverandre til at hun skylder meg en forklaring.

Hva tenker dere? Veldig smud om jeg også får guttas syn på denne.

EDIT: Fikk et svar av hun til morningen. "Heidu, sorry men eg kan ikke ska vær i lag med ho tante. Kanskje en anna gang :)". Det er rart at hun svarte så sent, så er muligens noe hun har tenkt litt på. Tror egentlig det er en bullshit excuse fordi hun var hos tanta i oslo forrige helg ellerno, men det spiller ingen rolle. Har merket at jenta ville gå litt sakte fram, så kanskje det ble litt for mye for hun med filmdate. Gikk forbi henne i gangen i dag btw, men holdt på med mobilen så så henne bare såvidt når hun gikk forbi uten å få øyekontakt. Virket egentlig som hun prøvde å unngå meg. Haha, damn! Barnslig ass (?). Mulig dette bare er i hodet mitt selvfølgelig. Så henne også sitte med noen venninner et lite stykke unna skapet når jeg skulle hjem. Sa bare hei, men gikk ikke bort til henne.

Lurt å sende en meld igjen 1-2 uker for å henge et annet sted? Er damn weird hvis hun har mista interessen nå, men akkurat nå kjenner jeg at det ikke er så veldig farlig.

dagligvare

Nok en gang begynner du å mase om å se film.

Her er nok slaget tapt. Beveg deg videre før du begynner å få stalker-tendenser.

Når ei dame kommer med unnskyldninger flere ganger på rad så betyr det at hun ikke er interessert.

FatBoy

Når hun skriver: "Heidu, sorry men eg kan ikke ska vær i lag med ho tante. Kanskje en anna gang :)".
Kan du svare: "Ok. :) Når foreslår du?"
så hun ikke kan gjemme seg bak å si "maybe in ze future" gang på gang uten at du får klarhet i om det er en mild og feig form for avvisning eller ikke. Enten foreslår hun en dag, noe som er bra for å finne en konkret dag, og hun investerer også i deg ved å være den som foreslår. (Hittil virker det som det er kun du som "maser" ;) og hun som er i rollen som den som "innvilger eller avslår søknaden".
Eller så får du ikke svar, eller du får et like unnvikende svar som før, og da er det nok over.
Nå som det har gått litt tid siden hun skrev det, kan du skrive "Hey xxxxx, nå er det din tur til å foreslå en dag vi kan henge. :)"
Her har du ingenting å tape for det ser ikke ut til å gå riktig vei uansett. Støtter det BareAre skriver om å utsette.

Og det er ikke for tidlig eller for voldsomt med en filmdate invitasjon i seg selv. Hun svarer vel ikke fordi hun ikke er så veldig hypp, ikke fordi forslaget var sjokkerende..

Tror ikke det er en god idé å vente i nye 1-2 uker til for å sende ny sms heller, det har jo allerede gått over en måned siden du lagde denne tråden, jo lengre tid som går jo større er sjansen for at det fisler ut i ingenting. Hva er sjansen for at hun skal føle MER for deg om dere ikke snakker sammen på 1-2 uker, og så spør du på nytt?

Istedet for å vente 1-2 uker ville jeg heller gått all in, få henne til å ta stilling, hvis hun fortsetter å være unnvikende, dropp all kontakt, glem denne jenta og prøv deg heller på ei ny, evt flere. Evt mange flere. :) Det kan hende at hun her da vil lure på hvorfor hun ikke hører fra deg, og merke fraværet av desperasjon :) Men om hun ikke gir lyd fra seg, fuck it.

En ting til, du driver jo og går forbi henne i gangen uten å gå bort for å snakke med henne osv. Det er jo å unngå henne, noe du beskylder henne for å gjøre mot deg, noe du i tillegg kaller barnslig. Forskjellen er bare hvilke motivasjon dere har for å unngå hverandre.
Du gir jo like mange motstridende signaler, det er jo rart å drive å unngå henne men fremdeles invitere henne over tekst. Tør du ikke prate med henne i virkeligheten?

Kjør på mann, det er bedre å satse og risikére å få en avvisning enn å gå rundt i tvil og unngå osv.

Peace,
FatBwoiii

Bozzern

Det var nok litt misvisende det jeg sa om at jeg ikke gikk bort til henne. Bare glem det egentlig. Var bare at jeg skulle ta ut noen bøker fra skapet og så hun sitte i andre enden av gangen med noen jenter og snakket om faget. Kunne og burde jo ha gått bort kanskje, men sa bare hei og gikk til timen. Jeg pleier jo å gi henne en klem og snakke med henne hvis jeg ser henne. Jeg har ikke svart på meldingen hennes om film engang, så er vel kanskje litt teit å sende hun enda en meld, men synes det fatboy sa om at det nå er hennes tur hørtes smart ut så kommer til å gjøre det.

Det er jo ikke noe farlig om det er over, men var veldig spennende med en jenta fra et helt annet sted med egen leilighet! Det jeg lurer mest på er hva som ikke helt var på plass her til at hun ville være med på en filmdate enda? Hva må jeg jobbe med til neste gang? Jeg er egentlig veldig fornøyd uansett. Klarte å gi et godt inntrykk til en jente jeg synes var interessant i en dagligdags setting, få nummeret hennes, være på 2 dates og kysse henne. Noe jeg ikke ville klart for ikke så veldig lenge siden. Blir klokere hver gang jeg spør om hjelp her. Takk dere ! :)

Whello

Her er det bare å manne seg opp og direkte prate med denne jenta. Litt av spenningen ligger i å prate face 2 face, og du vinner ingenting ved å sende en sms i ny og ne og attpåtil spørre om den samme filmen gang på gang.