Takket nei til sex - bra eller dårlig tegn?

Started by ugle, November 22, 2014, 12:05:54 PM

Previous topic - Next topic

ugle

slettet

Northwind

All denne klagingen fra kvinner om at de vil ha menn som ikke bare tenker på sex, here you have it! ;)

Kanskje han hadde noe viktig å gjøre dagen derpå? Jeg har gjort det samme som han i et tilfelle, men jeg angrer nok litt på det, for jeg fikk ikke muligheten senere. For noen så er søvn viktig også og fungerer ikke i hverdagen uten et minimum antall timer. Kan nesten føles som å ha fylleangst.

Hvis han fortsatt vil treffe deg igjen og sove med deg senere, så bør det vel sees på som bra?



Lahoya

Takket nei til sex flere ganger.  Enten fordi jeg er for sliten, trøtt, for mye å gjøre eller rett og slett en dag jeg ikke har lyst.  Trengs det begrunnes mer?

solstråla

Når dette skjedde med meg en gang så var det fordi han måtte tidlig opp på jobb faktisk og han var sliten. Var sammen noen timer og koste og kysset. :) Det ligger ikke noe mer bak enn det han sier.  He he Som jeg fikk høre senere ville han gjerne sove over men det passet bare ikke.

ugle

Hehe, skjønner at det kan virke rart å klage over enn sånn ting. Tingen er at denne fyren tidligere har uttalt at han ikke er ute etter et forhold eller noe seriøst, så han gir jo litt miksa signaler når han likevel tilbringer tid med meg på den måten uten å være ute etter sex. Men hei,  jeg innser at det er sikkert kjempepositivt! :)

Vandreren

#5
det er veldig standard å si at man ikke ønsker noe seriøst i starten da det tar veldig mye press vekk fra situasjonen å øker sjansen for et nytt møte siden begge parter vil ta forespørselen mer med ro. Dessuten betyr "ønsker ikke noe forhold eller noe seriøst" heller "jeg ønsker ikke noe seriøst før jeg vet litt mer om deg" så jeg ville ikke lagt så mye i at han sier det så lenge han fortsetter å treffe deg... Hvis du har hørt på perfekt forhold mp3'ene så snakker Lars og Andreas om hva man kan gjøre for å lede forholdet inn mot noe mer fast hvis du ønsker det... I korte trekk handler det om at han gradvis lar deg bli en større del av livet sitt iforhold til å møte kompisene hans etc. Vil anbefale å se på handling fremfor ord, slik jeg leser det du har skrevet her tror jeg IKKE du bør bekymre deg over noe :)

den skriveleifen