May 15, 2021, 11:45:06 AM

News:

Verdens siste kurs i Seksuell Mestring avholdes 29. mai! Seksuell Mestring blir snart gjort om til et nettkurs. Dette blir med andre ord siste mulighet til å bli med på Seksuell Mestring med meg (Andreas). Prisen er alt for lav (2795,-), nettkurset kommer til å bli dyrere. Prisen er også 2-for-1. Med andre ord kan du ta med en kompis gratis, eller spleise to stykker. Da blir prisen 1397,50 pr pers. Dette er altså en no-brainer hvis du ikke har tatt kurset før (eller vil ta det på nytt). Påmelding her: https://seksuellmestring.no


Keen på gutt etter fest

Started by cherrypie, December 23, 2014, 02:32:59 AM

Previous topic - Next topic

cherrypie

Altså det hele startet selvfølgelig på en fest. Etter en god del drikking havnet jeg på fanget til en utrolig kjekk gut. Vi klinte lenge, itilleg så var han kjempe snill mot meg og satt og så på meg selv når jeg pratet til andre. Jeg tenker enda på han, og lurer på om jeg har et lite crush på han. Jeg er bare redd for at han ikke bryr seg eller husker meg i det heletatt. Jeg er liksom interessert men vet ikke om han er det. Jeg fikk vite senere at han ikke klinte med noen andre den kvelden som andre syntes var rart. Jeg tenker på han hele tiden. Noen tanker?

Lahoya

Har du nr til han så sms han en enkelt melding på hvordan det går eller noe.   Mange eks på hvordan gutta gjør det her på forumet.  Gjør det samme, bare la han i ettertid få jakte kanskje :)

henrik610


Endre GV

April 23, 2018, 22:27:20 PM #3 Last Edit: April 23, 2018, 22:32:43 PM by Endre GV
Send han bare et "hei:)" på sms eller facebook :)

Er han interessert, så skjønner han greia og svarer deg. Om han ikke svarer eller du er den som må holde samtalen i gang:

Glem ham.

Ikke utsett deg selv for faren av å bli forelsket i en som ikke er interessert i deg.