Vinterjakke

Started by bareAre, September 22, 2015, 21:11:15 PM

Previous topic - Next topic

bareAre

Noen av disse to som funker? Trenger en backupjakke når skinnjakka blir for trang til å ha tykk genser i kulden. Er egentlig ikke fan av jakker som er lange (siden jeg er kort selv). Noen selgere sier at man får illusjon av å være lenger med litt lang frakk/parkas, men jeg føler ikke helt den.

http://www.hm.com/no/product/11290?article=11290-A

http://shop.nordstrom.com/s/single-breasted-car-coat/4147319?origin=category-personalizedsort&contextualcategoryid=0&fashionColor=NAVY&resultback=2166

Event. denne som kan skreddersys mer nøyaktig:
https://www.tailorstore.no/Jakker-frakker/svart-klassisk-car-coat-cork-black-aYE2Tx9cOTQ

SOTN

Jeg likte best den siste fra Tailor store

piken

Jeg likte ikke den siste i det hele tatt, syns ikke så lang jakk/frakk er så fint på menn og ser alt for seriøst/buisness ut. Men hvis du har en jobb innen økonomi/salg/advokat/el.l og er typen som går med litt spisse sko, så passer den sikkert til stilen din. Det er jo det viktigste!

Jeg likte den første jakka aller best, den er mer all round, og passer også hvis man har en litt mer sporty eller skate-stil. Den liker jeg fordi jeg liker gutter med den typen stil, litt gutteaktig.

Nr 2 er nok det mest safe valget tror jeg, for den er stilren og er kanskje lettere å få til å passe både til litt penere antrekk og olabukse/hverdags.