May 15, 2021, 11:41:53 AM

News:

Verdens siste kurs i Seksuell Mestring avholdes 29. mai! Seksuell Mestring blir snart gjort om til et nettkurs. Dette blir med andre ord siste mulighet til å bli med på Seksuell Mestring med meg (Andreas). Prisen er alt for lav (2795,-), nettkurset kommer til å bli dyrere. Prisen er også 2-for-1. Med andre ord kan du ta med en kompis gratis, eller spleise to stykker. Da blir prisen 1397,50 pr pers. Dette er altså en no-brainer hvis du ikke har tatt kurset før (eller vil ta det på nytt). Påmelding her: https://seksuellmestring.no


Om å sy om en jakke

Started by totoXD, September 16, 2015, 19:00:32 PM

Previous topic - Next topic

totoXD

Hei!

Jeg gikk for en tid siden moderat ned i vekt, vi snakker fra over 100 kg. til rolig 75. Problemet er at jeg har masse, MASSE klær som jeg er glad i og som selvsagt ikke passer lenger, en av disse plaggene er en ytterjakke/frakk som er blitt en og en halv størrelse for stor, minst. Ytterjakker er dyrt og jeg skulle gjerne ha muligheten til å gå i denne jakken igjen, da det er litt affeksjonsverdi og mye bryksverdi i den (Samt at når den satt bra så jeg smashing ut i den.)

Noen som vet hvordan det ligger ann for å sy om frakker til en mindre størrelse? Lar det seg gjøre og finnes det relativt rimelige steder å få gjort det?

Utover det ønsker jeg dere alle en fortsatt god høst, for "NÅ KOMMER VINTÆRN!!" eller som de sier på TV "Winter is coming"

PS. om det er noen plagg som er lettere eller vanskeligere å sy om så nevn dem gjerne, jeg hadde mye klær xD

-totoXD

Knipetak

Grattis med nedgang!

Som min far alltid sa så er det greit med pølsa som er for lang, det hadde vært verre om jakka var for liten :)

Det er da bare å kontakte en skredder og spørre om akkurat din frakk lar seg gjøre. Det er sannsynligvis håp. Hva som er en god skredder må du sjekke enten ved å søke i trådene her (det har vært et par for Oslo og Bergen tror jeg) eller ellers på nettet (sannsynligvis mer info andre steder enn her).

totoXD

Takk takk :) og bra uttrykk xD

Tenkte å gjøre det, var bare om noen hadde et par tips og triks!