Logistikk

Started by Hyene, September 23, 2015, 19:00:43 PM

Previous topic - Next topic

Hyene


Møtte ei på nett (da dette som regel er enklest for meg) for en uke siden, vi har snakka litt løst på snap, der jeg samtidig har ført samtalen mot møte.

Til nå har det blitt én skype-samtale, der hvor jeg ville finne ut litt om henne.
Problemet ligger i at vi per avstand og jobb ikke kan treffes annet enn i helgene.
Vi har en by midt i mellom oss, der hun jobber, men ikke bor i.
Vi, eller hun kom frem til at det er enklest å møtest der i byen, og her kommer mitt spørsmål inn -)
Hvordan får jeg henne komfortabel til å ville komme til my place? Vil mer skyping kunne bygge komfort? (har fungert tidligere, men litt annen 'bestemt' type hjemmemøte)
Kan jo selfølgelig møte henne der i byen, men ser det som et problem at begge drar videre ilag derifra..fordi hun har andre gjøremål hjemme nå til helgen. Burde jeg vente et par helger? btw så skal hun flytte til denne byen over nyttår, men det er noe lenge til da.. 

Kjetil GV

#1
Det er enklest betyr:
-Det er en lav investering for henne, og hun kan stikke av dersom du blir psyko eller det ikke er noe spennende
-Hun kan finne ut om du er rar, eller har nok verdi for henne og har attraktiv oppførsel slik at hun faktisk gidder å reise
helt til deg på en hjemmedate en annen gang

Hun vil møtes i byen mellom dere--> Avtal kaffe der.

Si feks at du skal til byen på tirsdag og torsdag og at dere kan ta en kaffe i xx tiden. (Dette fordi da reiser ikke du helt til byen kun før å møte henne. Det blir da tilsynelatende en lav investering fra din side å møte henne. Og det legger det mindre press på henne. (Dersom hun tror at du er villig til å investere mye for å møte henne subkommuniserer  du at hun er viktig for deg, som igjen betyr enten at hun har høyere verdi enn deg, eller at du ikke har overflod i livet ditt. Begge er negativt for tiltrekning)

Når du har møtt henne og vist at du er normal så har du bygget mer tillitt(comfort). Så dette kan hjelpe til at hun kommer hjem til deg.

Andre date kan være en hjemmedate, men det spørs jo hvor langt hun må reise for å komme på date da.

Tiltrekning kan dabbe av over tid, så det er viktig å smi mens jernet er varmt, så å vente er ikke sikkert det er noen god ide.
Coaching: [email]kjetil@godevibber.no[/email]

Hyene

Gode råd her, Måka. Tar de absolutt med.

Som sagt så er greia at begge får problem med å møtes i ukedegane pga døgnet har bare så og så mange timer, sent ferdig, og tur dit går 1,5t én vei. Så må bli helga, dvs lørdag. -Jeg har allerede sagt som en demper på at jeg ikke bare kommer pga henne at jeg har noen ærend, som fornying av garderobe (les klær) mm. True story btw.

Samtidig så er jeg fan av bouncing (flytte på seg/gjør noe), og dette føler jeg blir litt mer vrient ettersom man ikke kan dra hjem :P -og at eskalering og den slags ikke blir like normalt sånn rett på dagtid ute blant folk. -Mulig jeg har issues? tenker bare at dette blir litt unaturlig. Men at man likevell bør legge ned en liten innsats for at det skal være vits å sees igjen. Stuck here  :-\ Tips?

"Tiltrekning kan dabbe av over tid, så det er viktig å smi mens jernet er varmt, så å vente er ikke sikkert det er noen god ide."
Enig, og det gjelder jo også for videre kontakt om ting går smooth at man følger opp.

Kjetil GV

Quote from: Hyene on September 24, 2015, 00:04:13 AM
Samtidig så er jeg fan av bouncing (flytte på seg/gjør noe), og dette føler jeg blir litt mer vrient ettersom man ikke kan dra hjem :P -og at eskalering og den slags ikke blir like normalt sånn rett på dagtid ute blant folk. -Mulig jeg har issues? tenker bare at dette blir litt unaturlig. Men at man likevell bør legge ned en liten innsats for at det skal være vits å sees igjen. Stuck here  :-\ Tips?

Møt opp tidlig. Finn ut noen steder, feks brune puber som det er lite folk på, og som gjerne har sofaer eller u fordmede båser slik at dere kan sitte ved siden av hverandre. Mye lettere å eskalere da enn over et bord. Så kan du bounce dit, ta en øl, og eskalere hvis naturlig.

På veien dit kan du jo la henne bli vant med at du tar på henne litt smådytting/erting, ved poengtering av ting, eller etter setninger som feks:

-Nå var du flink/snill
-Stakkars deg
-Kødder du!

Har liten erfaring med langdistanse ting, så har få triks på å bounce helt hjem.
Coaching: [email]kjetil@godevibber.no[/email]

Hyene

Det hele tok en rar vending. Something happend.. who knows what.

I korte trekk; ingen møte, jeg skrev at hun ikke måtte stresse om hun ikke fikk til å komme, men at hun skulle se hva hun fikk til, samtidig skrev jeg at jeg mest sannsynligvis skulle dit uansett (var der på to ærend). Fikk aldri respons på meldingen, men hun lagret den (wtf?). Merkelig nok fått fire snapper idag/igår kveld, da noe masseutsendelses greier (ikke respondert).

Skrev idag og var klar på at enten møtes man eller ikke, ingen online vennskap. Det hadde vært nyttig læring, men tror nok det at man ikke ville investere i avstanden her spiller inn.

Takk for råd.

Jaja, whatever   ::)

bareAre

"jeg skrev at hun ikke måtte stresse om hun ikke fikk til å komme"

Nå har jeg vært lat og kun lest siste post, så med forbehold: Jeg tenker at måten du skriver det på gjør at du føyer deg etter henne og gjør det egentlig for å please. Du skulle heller skrevet at du skulle dit, at hun bare kunne joine! Less is more.

piken

Enig med foregående taler.

Selv om man skal virke litt kul og chill type "jeg skal til byen uansett, så jeg stresser ikke for å møte deg" så kan det noen ganger bli for mye av det gode. Jeg synes du understreker det litt vel mye og da får det motsatt effekt. Videre kan det være lurt å lage litt tydeligere og forpliktende avtaler - her lot du det bare henge i lufta? Slik sett synes jeg snapchat er et dårlig medium for dateavtaler, bedre å bruke siden dere ble kjent på, fb-chat eller sms.

Men hva tenker du videre nå - er hun verdt et forsøk på et nytt treff ?

Love

Skal man virke litt avslappet så er det bedre å bruke humor og fleipe litt. For jenter kan det føles som press også dersom du får den der følelsen av at du må ha skyldfølelse om du ikke har tid til å møte opp. Eller noen virker litt sur/tverr/avvisende fordi han ikke får det som han vil. En hårfin balansegang.
Men har man en fleipete tone seg imellom der det er lov å tulle så kan an tillate seg mer. De fleste gutter som er god på dette kan neste si hva som helst. Og det handler om at man forstår at han ikke er nærtagende.

Humor kan være f.eks overdrive slik at det er tydelig at du tuller, komme med "ville" forslag eller lignende
(Typ: Synd du ikke kunne møte meg, jeg gikk meg helt bort og måtte sove i en park....  Neste gang jeg skal dit må du bli med ellers tør jeg ikke...)
Og så om hun tror deg si at du tuller;)

Hyene

Etter litt erfaring, enig i at snap er litt vrient, mens det andre ganger funker bedre. Samtidig er det mer naturlig å sende bilder her, enn mms syns jeg. Kommuniserte at vi kunne utveksle tlfnr, men at min tlf er litt herpa om dagen og ikke går å snakke/høre alltid. Derfor ble ikke dette noe av. Diskuterte ikke facebook, men har bestemt meg for å ikke utveksle det før det møtes opp irl.

Fikk en snap om at hun hadde hvært våken 36t og var sliten og mitt utsagn var mer som: er bare å roe ned om i morgen blir stress og du har de oppgavene du snakka om. Jeg må kanskje (dit) uansett og hente ....... om det blir klart. -denne skrev jeg også for at jeg ikke skulle sitte på gjerde å vente på hennes svar (hun hadde sagt på skype to dager i forveien at hun ikke visste før fredags ettermiddag/kveld om hun kunne), og dermed føle meg uavhengig!

Formuleringsmessig har dere rett på å ta meg.

" Videre kan det være lurt å lage litt tydeligere og forpliktende avtaler - her lot du det bare henge i lufta?"
Som nevnt litt oppom her.. gikk for den, men da hennes lørdag var noe uviss pga avtale med en organisasjon der hun bor, var ting ikke helt klarlagt. Derfor jeg spurte tidligere her om jeg burde utsette! -og dermed ikke sitte å 'vente', see?

Men likevell drive å sende opptil flere snap'er i stedenfor å svare, skjønnner jeg lite av. Kun validering afterall?

"Men hva tenker du videre nå - er hun verdt et forsøk på et nytt treff ?"
Nei, har avslutta kommunikasjon. Ble enige etter å ha fått noen få ord ut av henne, "har vært opptatt" "begge styrer med sitt" "svarer så godt jeg kan" girlish style. Da jeg ikke liker tidstyver, var dette også best for min del.