One night happening til noe mer?

Started by Denubrukelige, September 24, 2015, 10:24:10 AM

Previous topic - Next topic

Denubrukelige

Trenger litt hjelp folkens...
Var på byn i helga og endte med å bli med venninna til en kompis hjem(noe som er greit for han)
Denne jenta har jeg truffet 4-6 ganger tidligere i andre settinger bland annet at jeg og kompisen har invitert hu på film hjemme hos oss. Da har vi fått inntrykk av at hun ikke har vært så interessert. Hun sa at jeg var direkte til kompisen, men dette viste seg å være noe positivt ment. (jeg er dårlig på oppfatte slike tegn...)

Kort fortalt så ble jeg med hun hjem og vi rota hele natten, ble aldri noe mer fordi hu sa at hun ikke ønsket å ha sex eller noe... noe som jeg sa var greit og jeg ikke ville presse på. Jeg fikk veldig god tilbakemelding på munn, berøring og fingre osv, noe som alltid er stas. Dette da jeg brukte sikkert 15min før jeg begynte å røre musa, og bare gjorde alt annet. Ingen av oss ble «ferdige» den kvelden og jeg fortalte hun at det var den eneste gang jeg ikke har blitt ferdig og vært super fornøyd(ser i ettertid at det kan være positivt og negativt)  dette sa jeg dagen etter. Hun ble ikke ferdig fordi hun sa hun brukte evigheter osv. og ville suge meg.

Dagen etter så lå vi sammen i sengen til klokken 4-5 å så film, snakket og sov(ble ikke noe roting eller noe, bare kos). Spurte hun før vi la oss til å sove natten før om hun ville at jeg skulle være der til i morgen eller om jeg skulle stikke tidilg. Hun ville ha meg der( begge vi  snakket mye om å savne kos iløpet av kvelden på byn) Så alt i alt følte jeg at stemningen var veldig bra hele tiden, eneste kanskje litt skuff for henne at jeg ikke var like bra trent som henne.

Hvor jeg vil med denne novellen kommer her: poenget mitt er at den kvelden var så jævlig bra og lidenskapelig(haha) at jeg har lyst til å gjenta den og fullføre den. Men vet ikke hvordan jeg skal føre det videre. Vi er alle cool med at kompisen vår vet om det. Hun er 92 og jeg 93(modell folkens...)

Jeg har snakket med henne kort 2 ganger(messenger), mandag og tirsdag. Snakket om at kompisen vet det og at hun skulle fikse seg en billett til en konsert som jeg skal på... hun sa at jeg var den eneste hun kjente som skulle dit og visste ikke helt. Men hun endte med å kjøpe likevel siden jeg sa jeg fikset fest og fors og alt det der.(kompisen vår skal ikke dit).

På slutten av praten sa jeg at det ble film til helga og at hun var invitert til å sove over om hun ville det. Hun sa «ååå så gøy»?!? og så  svarte hun videre at hun muligens skulle bort i helgen og samtalen bare døde ut naturlig (ble det et høflig nei eller er det fortsatt håp?)

Hvordan går jeg videre? Jeg har ikke snakket ikke med hun på onsdag eller i dag sålangt. Lurer på om jeg skal vente å se om hun tar kontakt eller ikke.  Jeg vet ikke om det blir til at hun skal bort eller ikke i helgen og har ikke lyst til å mase mer om at hun må komme, dette for å ikke virke Needy. Sjangsen for at vi treffes senere ville jeg sagt var ganske stor, men har ikke fått noe hint om hun vil det bare skal være et enkelttilfelle eller om hun kunne tenke seg mer.

Alphaafc

Kan ikke gi deg noen gode råd ettersom jeg står i en lignende situasjon selv. Vi har riktignok ikke mer enn ett ons i forhistorien, men hun virket kul og sexen var meget...
Vi hadde netflixplaner på søndag, men hun hadde også sagt at hun muligens ikke kunne. Endte selvfølgelig med at hun ikke hadde anledning. Hun ba riktignok om raincheck, men ja...

Hadde vært deilig å bare få ett "nei, jeg er ikke interessert" noen ganger! Jeg valgte å sende henne en melding med de dagene jeg ikke har faste planer og at hun fikk plinge på hvis hun ville cashe inn rainchecken. Utover det så velger jeg å stå ved "flere fisk i havet" ideologien. Jeg gidder ikke, så da valgte jeg å gi fra meg ballen/kontrollen til henne. Da slipper hun hvertfall å finne opp unnskyldninger og jeg slipper å fremstå som innpåsliten.

Dere har jo litt historie, og godt mulig det rett og slett ikke passet. Ville ikke gitt opp enda tror jeg.

The Stig

Quote from: Alphaafc on September 28, 2015, 23:38:36 PM

Hadde vært deilig å bare få ett "nei, jeg er ikke interessert" noen ganger! Jeg valgte å sende henne en melding med de dagene jeg ikke har faste planer og at hun fikk plinge på hvis hun ville cashe inn rainchecken. Utover det så velger jeg å stå ved "flere fisk i havet" ideologien. Jeg gidder ikke, så da valgte jeg å gi fra meg ballen/kontrollen til henne. Da slipper hun hvertfall å finne opp unnskyldninger og jeg slipper å fremstå som innpåsliten.

Veldig sant...hvis du gjør det slik som du sier at du bare sier når du er ledig og lar det være opp til henne så blir det sjelden noe ut av det... Et definitivt nei istedenfor unnskyldninger hadde vært veldig fint,da slipper man å tenke noe mer på det..
bye bye comfort zone.Just die already.

piken

Siden dere garantert vil møtes igjen så ville jeg ikke mast noe mer før helga. Men samtidig ville jeg nok vært litt på for å vise interesse også. Hun hadde ikke svsrt deg og hatt kontskt med deg etter de nettene dere har hatt sammen hvis hun ikke hadde vært interessert. Men det er mulig hun er usikker på hva hun vil eller hva du faktisk er interessert i. Ta tids til hjelp, men ikke la alt være totalt opp til henne heller, de fleste jenter er litt glad i å bli chaset :)