May 15, 2021, 11:32:47 AM

News:

Verdens siste kurs i Seksuell Mestring avholdes 29. mai! Seksuell Mestring blir snart gjort om til et nettkurs. Dette blir med andre ord siste mulighet til å bli med på Seksuell Mestring med meg (Andreas). Prisen er alt for lav (2795,-), nettkurset kommer til å bli dyrere. Prisen er også 2-for-1. Med andre ord kan du ta med en kompis gratis, eller spleise to stykker. Da blir prisen 1397,50 pr pers. Dette er altså en no-brainer hvis du ikke har tatt kurset før (eller vil ta det på nytt). Påmelding her: https://seksuellmestring.no


Jenter glaner på rumpa mi når jeg trener :/

Started by Lahoya, April 17, 2017, 17:46:00 PM

Previous topic - Next topic

Lahoya

Hei jeg sliter med prestasjons-angst når jeg trener markløft og squat's på gymmen.

Jeg ser mye i speilet foran meg når jeg trener disse øvelsene. Du veit, for det tekniske. 
  Dessverre så er det mange jenter på gymmen der jeg trener. Så når jeg bøyer meg ned for å plukke opp stangen i markløft eller gjør dype knebøy, ja så er det alltid ei jente som glaner mot mine nedre deler.  Jeg blir skikkelig usikker og lurer veldig på om hun kanskje tenker jeg tar for lite kg eller syns rumpa mi er for tynn.  Nå er jeg en sikker mann, men blir til en nervøs gutt når jeg får di blikkene fra dem.  Så gutter, noen tips for å ikke føle seg som et objekt når du blir stirret på av det motsatte kjønn?  Burde jeg slutte å trene kanskje? 

Hilsen nervøs påske-hare!

Happy eastern folks! :D :D :D  :o ::) !!!

lamasen

Legg på mer vekter, så kan du evt. eliminere den muligheten ;)

Ananas

Kanskje de ser fordi den er fin og de beundrer den? Uansett fryktelig ubehagelig med folk som stirrer på gymmen. Det burde ikke vært lov, på lik linje som at det ikke er greit å stirre i badstue. Blir det for ubehagelig, så burde du si ifra, du har tross alt rett på å trene i fred uten å føle deg som et objekt. Men derso dette ikke er det som plager deg mest, men hvorfor de stirrer, så tror jeg ikke du burde gi det så mye energi. De stirrer sikkert fordi de ikke klare å squate like mye selv :p

Ingenersomdeg

Folk flest har nok med seg selv på en treningsstudio mtp. hvordan de framstår, om det ser dumt ut når de tar øvelser og greier, og er ikke der for å studere og kritisere rumpene til folk.

Min filosofi rundt folk som glaner: De glaner fordi de liker hva de ser, det de ikke liker får ikke så mye oppmerksomhet. Så hvis noen gir meg lange blikk synes jeg det er utelukkende positiv. Hadde jenter glant på rompen min på gymmen hadde jeg tenkt "Så dere synes den er fin ja  8)". Jeg klarer ikke å skjønne hvorfor en jente skulle finne på å studere en rompe fordi hun synes den er for flat.

Jeg tror rett og slett folk ikke glaner når de ser noe de ikke liker. Vi liker jo å se på ting vi synes er fint å se på.

Med det sagt, er det aldri behagelig at noen stirrer deg ned og hadde noen stirret meg ned over lengre tid hadde jeg gitt beskjed til vedkommende.