Prøvde å sjekket opp en fyr, og feilet....

Started by hyside, October 07, 2018, 17:01:15 PM

Previous topic - Next topic

hyside

Rimelig langt innlegg, men må nesten ha med hele sammenhengen her..

For noen måneder siden begynte det en ny kar på stedet hvor jeg noen ganger tar litt ekstravakter.
Jeg er normalt en sosial person, og har ingen problemer med å omgåes menn uten at de på død og liv må sjekkes opp. Vi har omgått hverandre som normale kolleger.

Etterhvert begynte han å bli litt merkelig i oppførselen, unngikk blikkontakt, følte han unngikk meg i det hele tatt. Ved felles eventer på jobben var det f.eks. veldig viktig å sitte lengst unna ved bordet, og for guds skyld ikke prate med meg annet enn nødvendig.
Jeg prøvde å la vær å bry meg om det, jeg er ikke på den jobben så veldig ofte uansett.
Ei god venninne jobber fast der, og hun har fått veldig god kontakt med han, som venn, og fleiper med hans tinder. Hun kom til min profil, og sa med latter at denne kunne han jo sveipe til høyre! Nei nei, det blir bare feil, sa han, og sveipet til venstre. Å? spurte min venninne. Han svarte at vi visst hadde kommet litt skjevt ut av det, så ting var bare rart.
Pussig, tenker jeg! Jeg har jo knapt fått prata skikkelig med fyren, og så har han lagd denne merkelige situasjonen ut av ingenting? Why?

Så kommer det gøye: Siden min venninne var så grei å fortelle meg dette, så har jeg virkelig anstrengt meg for å være normal, og være kompis. Jeg var jo i utgangspunktet ikke interessert sånn sett, men når han tydeligvis har laga seg en greie (kanskje han misforsto min attitude, og trodde jeg var keen, så ble han klein?), så blir jeg nysgjerrig da! Så jeg bestemte meg for å dra i gang en pokerkveld med kollegene. Han ble gjerne med, svarte han, og hadde vi ikke noe sted å være, så var vi velkommen hjem til han.
Som sagt, så gjort. I går troppet vi opp i hans stue, med pokerkoffert og alkohol nok for en lang kveld.
Det artige var at samtlige meldte avbud, bortsett fra meg og en kollega til. Vi ble 3 stk. da;)
Jeg anstrengte meg igjen for å ikke virke "på", og bare være kompis. Han slappet fullstendig av, og vi hadde det kjempegøy vi tre.Vi ble gode og morofulle alle mann, og vi pratet bl.a. om tinder. Så sa han følgende ; neste gang du kommer til min profil, så sveiper du høyre, sa han. Og jeg ble helt satt ut. Jeg har allerede sveipet deg til venstre, sa jeg, trodde du var redd for meg? Jeg sveipet også til venstre, sa han, men dukket jeg opp igjen, så ble det til høyre, så vi kan matche, sa han. Jeg ble litt forvirret, men vi tøysa og lo, og samtalemnet endret seg.
Vi ble enda mer gladfulle, og jeg bestemte meg jo da selvfølgelig for å prøve meg littegrann. Jeg satte meg ved siden av han, vi snakket og lo, og jeg regelrett la an på han. Det så ut som om han var mottakelig på dette, helt til han plutselig sier; beklager altså, men du er ikke helt min type... Jeg flyttet meg til andre siden av bordet og skjønte INGENTING.
Vi festet natten ut, og jeg gikk hjem.

I dag har det vært arbeidssøndag for oss, og stemningen oss i mellom var helt ok, egentlig litt mer fortrolig istedenfor klein, som det har vært før. Vi har hatt det gøy på jobb sammen i dag. Helt til han plutselig bare dro hjem, uten å si hadet eller noe som helst. Jeg sendte mld litt senere på dagen og takket for pokerfesten, og at vi måtte gjenta dette. Han svarte med en gang, var helt enig, smileyer og hele pakka. 2-3 mld. frem og tilbake.

Poenget med historien her er; jeg undrer veldig på hva som foregår i hodet på denne mannen? Jeg føler nesten at han føler seg nysgjerrig og tiltrukket av meg, men siden jeg kanskje ikke er helt hans type, så gjør han alt i sin makt for å holde avstand? Også lager han bare klein stemning for seg selv? Er jeg på sporet, eller hva tenker dere? Jeg blir litt gira jeg nå, og kunne absolutt tenke meg å bli bedre kjent, men nå er jeg redd for å drite meg ut, siden han både sier han er interessert og ikke interessert i løpet av en og samme kveld. Hva skjer??

Endre GV

Interessant historie. Helt enig i det :) Dessverre vanskelig å si hva som foregår i hodet hans, uten å vite hva han har opplevd som førte til at han sa til venninna di at du og han hadde kommet litt skjevt ut.

La oss spekulere:

Om han føler at du har avvist ham, så kan han si ting som at dere ikke burde matche på Tinder eller at du ikke er hans type. Han mister lov til å like noen han føler har avvist ham. Gjelder også for jenter.
Han kan fortsatt like deg innerst inne, men ovenfor venner og venninner så sier han f.eks at "nei, hun er ikke min type". Kan også være at han faktisk føler du ikke er hans type innerst inne, uten å være klar over at det er en reaksjon på at han føler seg avvist. Dette er en selvforsvarsmekanisme for selvbildet vårt.

Kanskje han egentlig er litt keen, men føler han ikke har kjans på deg. Da vil han reagere likt. Begynne å se ned, unngå deg. Selvforsvarsmekanisme for selvbildet vårt det også.

Kan også være han er keen, men har en forestilling om at man ikke holder på med noen på jobben.

Angående at du nå er litt keen på ham; Er mye pga av at han sa du ikke er hans type? Om du klarer å få ham interessert i deg nå, så vil interessen din for ham kunne falle. Han har mye mulig kun bekreftelsesverdi hos deg nå. Når du får bekreftelsen din, så vil han ikke være så spennende lengre.

Det er også litt utrygt for deg å prøve deg videre når han allerede avviste deg når du gjorde deg tilgjengelig ved å sette deg inntil ham. Jentas oppgave er å gjøre seg tilgjengelig. Mannens oppgave er å ta ting videre. Deretter repeat. Når han ikke tok ting videre er det risky for deg å prøve deg videre.

Love

Man behøver ikke havne i senga for å få bekreftelse. Basert på det du skriver fikk du bekreftelse da han sa det om sveipingen, altså han finner deg attraktiv. Tror settingen, 3 kollegaer, blir rar (to sitter og holder på foran en tredje?)

Enig i at du bør vurdere motivet ditt da du ikke var interessert før han virket aktivt uinteressert.....