April 07, 2020, 03:51:23 am

Studie vennine

Started by ShiningKnight, March 10, 2020, 21:12:42 pm

Previous topic - Next topic

ShiningKnight

Hei. Studerer sammen med et helt gjeng. I gruppa vår er det ei veldig søt jente som jeg er veldig interessert i. Hun er akkurat min type! Og det går lang tid i mellom at jeg finner så bra jenter(som tilsynelatende passer meg).

Hvordan kan jeg bygge opp tiltrekning uten å frastøte henne? Hvordan burde jeg gå frem?

Azax

Vent til dere er alene. Spør om hun skal ut til helga. (Hinter til at du vil møte henne ute). Evt om hun har lyst å ta en øl/kaffe på x dag. Angående tiltrekning så er det noe man er, mer enn noe man gjør. Ville derfor jobba med meg selv og prata med andre jenter på byen feks for å bli flinkere og mer avslappet rundt jenter generelt.

I gruppa kan du gjerne vise at du er proaktiv (komme med ideer og lede litt). Det er hot.
Viktigste når det er en gruppe er å ikke flørte/være åpenlyst sjekkete mens andre ser/hører. Hun kan da avvise deg selv om hun har lyst pga redsel for å bli dømt av de andre.

ShiningKnight

Quote from: Azax on March 10, 2020, 21:59:37 pmVent til dere er alene. Spør om hun skal ut til helga. (Hinter til at du vil møte henne ute). Evt om hun har lyst å ta en øl/kaffe på x dag. Angående tiltrekning så er det noe man er, mer enn noe man gjør. Ville derfor jobba med meg selv og prata med andre jenter på byen feks for å bli flinkere og mer avslappet rundt jenter generelt.

I gruppa kan du gjerne vise at du er proaktiv (komme med ideer og lede litt). Det er hot.
Viktigste når det er en gruppe er å ikke flørte/være åpenlyst sjekkete mens andre ser/hører. Hun kan da avvise deg selv om hun har lyst pga redsel for å bli dømt av de andre.

Akkurat det med å ikke sjekke foran de andre har jeg også tenkt nemlig! For når jeg prøver å snakke med henne foran de andre, så kan hun plutselig nesten ignorere meg. Hun er veldig ambivalent i forhold til meg, og kan bli tydelig fort klein. Da har jeg svart med å ikke være så frampå med praten, og heller prøvd å få henne til å prate om seg selv. Når vi er alene som løsner praten, og vi ser hverandre dypt i øynene.

Hun kommer veldig subtilt borti meg av og til(KINO?) Og jeg vil påstå at dette er interesse.

Jeg følger at jeg og henne står der at: Hun er interessert, men usikker. Og dersom jeg ikke gjør noe, så dabber hele greia ut. Men dersom jeg gjør noe, og da for mye, så mister hun interesse.

Jeg VET at hun på dette tidspunktet ikke hadde blitt med meg alene på kaffe el. Tror hun rett og slett er for sjenert. Samtidig som interessen hennes for meg ikke er så veldig dyp enda.

Azax

Du har nok rett med intuisjonen din. Det er ikke noe stress at hun er usikker. Å være usikker er en feminim attributt.

Høres ut som hun er gira. Tror du bare overtenker. By henne med på kaffe/øl når skolen åpner igjen :)

Endre GV

March 13, 2020, 22:23:34 pm #4 Last Edit: March 14, 2020, 14:39:44 pm by Endre GV
Quote from: undefinedHvordan kan jeg bygge opp tiltrekning uten å frastøte henne? Hvordan burde jeg gå frem?

Svaret på det er det vi bruker en hel helg på å vise, forklare og demonstrere på BC. Å tro at det er en kvikkfiks ved hjelp av noen raske tips er å lure deg selv. Du kan få denne jenta, men da MÅ du legge ned tiden det tar å forstå teorien. Om du er gira nok på denne jenta, så burde ikke det være noe problem.
Les boka vår, meld deg på BC eller meld deg på gratis nettkurs her: https://sjekkeskolen.no
NB: Gratis nettkurs er for de som ikke har tatt BC.

Quote from: undefinedFor når jeg prøver å snakke med henne foran de andre, så kan hun plutselig nesten ignorere meg.

Jenter er livredde for å miste sin sosiale status i gruppa. De prioriterer det over alt annet. De er redd for at du eller de andre skal si eller gjøre et eller annet som vil drite henne ut foran de andre og senke hennes sosiale status. Ved å holde litt avstand til deg unngår hun det.

Quote from: undefinedHun er veldig ambivalent i forhold til meg, og kan bli tydelig fort klein.

Samme som ovenfor eller at hun bare er sjenert. Det er du somskal være trygg og vise henne at det er trygt å eskalere med deg. Om du blir usikker, nølende fordi hun er det, viser du henne at du ikke er trygg. Da er det skummelt for henne. Hadde du derimot vært helt ureaktiv, uanfektet av hennes usikkerhet og ooost trygghet og ro, så hadde hun slappet av.

Quote from: undefinedHun kommer veldig subtilt borti meg av og til(KINO?) Og jeg vil påstå at dette er interesse.

Jepp:)
Hun gjør seg tilgjengelig. Eskalerer du når hun gjør det?

Om du ikke gjør det så vil hun tro at du ikke er interessert nok, eller at du ikke tørr å eskalere. Begge deler er skummelt for henne.
Begge deler kan føre til at hun mister sosial verdi om hun skulle fortsette å gjøre seg tilgjengelig for deg. F.eks enten ved at du blir klein foran henne eller de andre ved at du nøler og ikke tørr å gjøre noe foran henne og gruppa, eller så senker du hennes sosiale status ved å ditche henne etter at hun har gjort seg masse tilgjengelig for deg.

Quote from: undefinedMen dersom jeg gjør noe, og da for mye, så mister hun interesse.

"Gjør noe" kan bety mye. Eskalere du riktig? Har du gitt henne noen grunn til å tro at du liker henne?
Om hun liker deg litt, men ikke tror du liker henne like mye, så gir det mening at hun først prater med deg når det ikke er noen rundt. Hun tester vannet med høyere foten, mens venstrefoten fortsatt står trygt på land.

Quote from: undefinedJeg VET at hun på dette tidspunktet ikke hadde blitt med meg alene på kaffe el. Tror hun rett og slett er for sjenert. Samtidig som interessen hennes for meg ikke er så veldig dyp enda.

Tillit. Tillit til at du er interessert i henne MER enn bare at du vil pule henne. Er hun sjenert fordi hun har dårlig selvtillit så takler hun ekstra dårlig å miste sosial verdi. Da trenger hun ekstra tillit og trygghet fra deg.
Er du litt klein selv til tider i gruppa, så har hun sett det. Da vet hun at det kan være litt risky å være med deg når andre er rundt. Jeg var sånn selv før min BC. Jeg kunne gjøre/si sosialt rare ting jeg selv ikke så at jeg gjorde, men det gjorde jentene. Utrygt.

Som sagt,
Du kan få denne jenta, men da MÅ du legge ned tiden det tar å forstå teorien. Om du er gira nok på denne jenta, så burde ikke det være noe problem.
Les boka vår, meld deg på BC eller meld deg på vårt gratis nettkurs her: https://sjekkeskolen.no
NB: Gratis nettkurs er for de som ikke har tatt BC.

--WTF?--

Quote from: Endre GV on March 13, 2020, 22:23:34 pmTillit til at du er interessert i henne MER enn bare at du vil pule henne.

Men hvor mye og hva er MER? (Er det f.eks. innenfor å si at "jeg bare liker å være med deg"?)

Man skaper jo noen forventninger hos den andre uansett, og hvis tillit skal bygges på noe annet enn illusjoner må den knyttes til noe definérbart. Og hvis man da ikke er sikker selv på hva man vil (utover hva man IKKE vil), blir det jo vanskelig å vite hva og hvordan man skal signalisere at man er tilliten verdig.

Quote from: Endre GV on March 13, 2020, 22:23:34 pmJeg kunne gjøre/si sosialt rare ting jeg selv ikke så at jeg gjorde, men det gjorde jentene.

Men i vårt fler(sub)kulturelle samfunn idag kan det være så store forskjeller på hva som er sosialt akseptert, til og med i ulike vennegjenger, at det ikke gir mening å bruke det som utgangspunkt for noe som helst, med mindre man tilhører samme (sub)kultur. (Da ser jeg bort fra alle tingene som folk flest lærer som sosiale normer, men som ikke nødvendigvis er det.)
Date only grown-ups. If you're not a grown-up, fix that first.

Endre GV

March 18, 2020, 07:37:34 am #6 Last Edit: March 21, 2020, 20:33:40 pm by Endre GV
Quote from: undefined(Er det f.eks. innenfor å si at "jeg bare liker å være med deg"?)
Umulig å si. Kommer helt an på settingen, hvordan det blir sagt, hvorfor det blir sagt, forholdet mellom deg og personen fra før, din sosiale verdi i hennes øyne.

Tillit: https://www.godevibber.no/slik-bygger-du-tillit/

Sosialt akseptert og sosialt kalibrert er ikke det samme.
Et banalt eksempel er å fortelle en dårlig vits, samtidig som du har lav sosialt verdi. Vitsen er ikke morsom i det hele tatt, og når du har fortalt punchlinen så er det ingen som ler. Kleinheten brer seg i rommet, og du blir reaktiv, flakker med blikket, ser ned. Det var sosialt ukalibrert å fortelle den vitsen, det var ikke sosialt uakseptabelt.

--WTF?--

Quote from: Endre GV on March 18, 2020, 07:37:34 amSosialt akseptert og sosialt kalibrert er ikke det samme.

Dette var nytt for meg, har alltid tenkt på det som én og samme ting. Tror jeg må lese gjennom GV-boka én gang til.
Date only grown-ups. If you're not a grown-up, fix that first.