May 15, 2021, 11:30:56 AM

News:

Verdens siste kurs i Seksuell Mestring avholdes 29. mai! Seksuell Mestring blir snart gjort om til et nettkurs. Dette blir med andre ord siste mulighet til å bli med på Seksuell Mestring med meg (Andreas). Prisen er alt for lav (2795,-), nettkurset kommer til å bli dyrere. Prisen er også 2-for-1. Med andre ord kan du ta med en kompis gratis, eller spleise to stykker. Da blir prisen 1397,50 pr pers. Dette er altså en no-brainer hvis du ikke har tatt kurset før (eller vil ta det på nytt). Påmelding her: https://seksuellmestring.no


Jenta plutselig ikke interessert?

Started by ShiningKnight, April 27, 2021, 19:51:16 PM

Previous topic - Next topic

ShiningKnight

Hei. Har ved flere anledninger dratt på første date med jenta, møttes en eller to ganger og bare klina litt på date. Vi har snappet litt frem og tilbake. Jenta virka gira på å møtes igjen, men dagen før eller samme dag  så passa det "plutselig" ikke. Jenta har fortsatt å svare på snapp og virket likevel interessert. Opplever det som "teasing".

Skal jeg fortsette å prøve å be om å møtes?

hvor mange ganger burde jeg spørre eller presse på et møte før jeg gir opp hele dama?

Endre GV

Vent en uke, deretter spør du på ny.
Etter det kommer det an på hvor keen du er. Enten dropper du å invitere mer, eller så venter du 2 uker, før du inviterer på ny.
Om hun ikke kan da heller venter du 4 uker
Så 8 uker.
Osv, osv.

ShiningKnight

Det som er så irriterende er at det virker som jenta gjør det med vilje for å teste? Det er liksom et stille spill, som vi begge vet foregår men hun bare drar det ut selv om jeg vet at hun er litt keen og har lyst til å møtes, men sier bare at det ikke passer hele tiden. Hva er vitsen med det?

Endre GV

Det er ikke et spill.
Det handler i steden om at hun ikke er sikker på om hun er keen eller ikke.

ShiningKnight

Ja at jeg kanskje ikke har nok verdi i hennes øyne enda? Bare vente som du sa 1 uke osv...