Hva skjer her?

Started by worstcome2worst, March 06, 2014, 08:02:37 AM

Previous topic - Next topic

worstcome2worst

Hei,

Jeg har en case her som jeg ikke blir helt klok på og håper dere har mulighet til å gi meg litt input så jeg kan finne ut om det er noen vei tilbake, og uansett høste erfaring fra dette.

Jeg chattet med en jente via nettdating og etter å ha snakket med henne innimellom i rundt en uke inviterte jeg henne ut for å ta en øl. Dette var i begynnelsen av desember. Daten varte rundt 5 timer og jeg følte vi "clicket" ganske bra. Et par dager senere inviterte jeg henne ut på date nr. to. Da startet vi på en uteplass før vi dro hjem til meg og åpnet en flaske vin og jeg mestret til slutt motet til å gå for kysset.

Hittil alt vel og bra, vi dro så på juleferie i vår respektive del av landet. Holdt litt kontakt i romjulen ved at vi utvekslet en par meldinger innimellom, ikke noe overdrevet. Noen uker inn i nyåret tok jeg kontakt for å avtale og møtes igjen, denne gangen så vi film hos meg. Jeg ønsket å eskalerere ytterligere, men fikk ikke utrettet mer enn litt roting og kosing.

Vi gikk så rundt halvannen uke uten ytterligere kontakt, før jeg tok opp tråden igjen. Vi avtalte å treffes til helgen, men det ble utsatt siden hun måtte jobbe. I stedet traff vi hverandre i begynnelsen av februar. Vi var hjemme hos meg, drakk og rotet litt mer. Stadig ikke noe mer enn roting. Jeg la en plan om å ta henne med ut for å treffe noen kompiser og så få henne med på nach. Vi møtte kompisene, men hun ble ikke med på nach.

På dette tidspunktet tenkte jeg at løpet var kjørt siden jeg ikke hadde eskalert ytterligere enn roting. Gjennom hele denne perioden har hun vært sparsom med å ta kontakt, men jeg har oppfattet henne som interessert når vi har gjort ting sammen.

Etter noen nye uker med lite kontakt, inviterte jeg henne til meg på nytt forrige helg. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å kjøre på denne gangen. Så det ble tung roting og en del "grinding". Vi gikk inn på rommet mitt og var godt i gang, før hun spurte om vi kunne stoppe. Jeg sa at det var greit og vi ble i stedet liggende omfavnet og kose før hun etter noen timer bestemte seg for at hun ville hjem.

Jeg får på dette tidspunktet litt vibes om at hun har lyst å bli eksklusiv, samtidig fucker det med hodet mitt at han aldri tar kontakt med meg. Greit nok at jeg må ta initiativ for dates osv, men syntes godt hun kan snakke med meg på melding/face av og til likevel.

I går dro jeg på date med en annen jente, og tro det eller ei så kommer hun gående inn på cafe'en midt under daten. Hun sier "hei", men før jeg rekker å svare forsvinner hun på do, hvor hun blir værende en stund før hun går derfra uten å si noe. Daten min er som passe og vi bryter opp.

Jeg møter på henne utfor cafe'en, gir henne en klem og hører hvordan det går. Hva hun skal osv. Hun sier hun skulle møte en venninne på den uteplassen jeg var på, men følte det ble kleint siden jeg satt på date der. I tillegg snufser hun litt, og jeg spør igjen om det går bra eller om hun er forkjølt. Jeg hinter om at hun skulle være lei seg siden jeg traff en annen, noe hun avfeier med latter og peker på øyene for å vise at hun ikke har grått.

Jeg oppfattet det litt som en forsvarsmekanisme, samtidig som jeg tok meg selv i å synes det var litt dumt at hun ikke brydde seg om jeg traff andre. Vi tar farvel og jeg ber henne kose seg. Vel hjemme begynner jeg å spekulere på hva som egentlig skjedde her. Hvorvidt hun faktisk var lei seg eller om hun ikke brydde seg?

Om det var positivt at hun så meg med en annen jente?

Over hele perioden jeg har truffet henne har jeg alltid vært usikker på hva hun ville og hvor jeg hadde henne, uten at jeg faktisk har spurt henne :S. Jeg resonerte meg frem til at dette måtte være et bra tidspunkt å finne ut av det. Så jeg sendte henne en melding der jeg spurte om jeg kunne ringe henne litt senere. Planen var å være ærlig og si at jeg likte henne, men ikke visste om jeg burde ha dårlig samvittighet eller om hun ikke brydde seg da hun ikke så noe fremtid for oss.

Men hun svarte aldri på den meldingen. Vi har aldri diskutert om vi skal treffe andre eller ikke, eller at vi skal være eksklusiv.

Jeg liker hun veldig godt og er nå bekymret for at jeg kanskje har ødelagt det lille vi hadde sammen.
Noen som vil veie inn på hvor jeg står i denne situasjonen? Har jeg ødelagt dette? Hva bør jeg gjøre hvis jeg har lyst å treffe henne igjen?

Hilsen forvirret WC2W

FatBoy

Vanskelig å si om jeg treffer riktig bare av å lese posten din, men jeg prøver fordet:

I mine øyne er ikke PÅ VEI til å bli needy , men du er needy allerede. Det er helt tydelig at dette er mye viktigere for deg enn henne. Personlig kan jeg ikke forstå i min villeste fantasi hvorfor noen vil stick around for 4 måneder uten sex, HELT FEIL FRAME, homie! Er dere VENNER eller hva..?

"Daten varte rundt 5 timer og jeg følte vi "clicket" ganske bra."
Hadde du en plan for å ta henne med til deg eller dra til henne, altså "sex location"? Eller ventet du passivt på at ting skulle skje av seg selv? Og ble glad for at du klarte å "ri bølgen" så lenge som 5 timer? Høres ut som du spiller safe! Ikke noe seksuelle undertoner, bare vennlig, så interaksjonen går smooth (men også uten noen emotional spikes. Trygt og godt (og balleløst?)
Ofte må man være litt skamløs (helst med et lurt smil) og bare invitere hjem, om så enn unnskyldningen er syltynn. "bli med til meg og se på bildene jeg nevnte." er ett eksempel. Jeg syns 5 timer høres ut som en altfor lang date om dere ikke bytter venue OG ender opp hjemme hos en av dere. Make it happen. Det er en dirty job, men noen (altså Du/mannen) må gjøre den.

Overall ser det ut som du ser på det å eskalere som "et middel til et mål du selv har (sex/notch in the belt/whatever), men frykter at dama ikke har" (jenter vil også ha sex, det er naturlig), istedet for at du eskalerer FORDI DU ER EN MANN OG DU HAR LYST. Thats it. Altså har hun verdien i interaksjonen/ det er viktigere for deg at det skjer noe enn for henne. Da blir du anspent og outcome dependent og føler du må gjøre noe, samtidig som du kanskje har "dårlig samvittighet" for at du eskalerer. (jobber mot deg selv) Det ser også ut som du eskalerer stykkvis og delt, istedet for å ha sex som mål UTEN den dårlige samvittigheten (fordi du vet hun vil også), har du kysset som delmål 1, roting som delmål 2, tafsing som delmål 3 osv. Og deler det opp over flere dates?

"Jeg la en plan om å ta henne med ut for å treffe noen kompiser og så få henne med på nach. Vi møtte kompisene, men hun ble ikke med på nach"
Ikke heng deg opp i at det skal skje nøyaktig som du har planlagt. Ha målet in sight, men vær fleksibel.

"På dette tidspunktet tenkte jeg at løpet var kjørt siden jeg ikke hadde eskalert ytterligere enn roting."
Dårlig tankesett. Løpet er aldri kjørt. (sant alltid? tja njæ.. men hjelper det? jepp) Tenk heller "alt er som det skal være. Hun er så hypp hun, at det er helt sjukt"

Det at kun du tar initiativ virker kanskje kjipt, men er ikke alltid negativt. (mye lettere å manage expectations om du styrer kontakten. Jeg har ei jeg har holdt på med i over et halvt år, jeg kan telle antall ganger hun har tatt kontakt på EN HÅND. Bokstavelig talt! 4-5 ganger!! Ellers KUN meg som tar kontakt. Ikke noe å henge seg opp i) Så lenge hun svarer deg og kommer og møter deg, er det det viktigste.

Du virker for passiv og avventende, det som skjer skjer liksom. Hva vil DU? Gå for det du vil ha, risikér litt!

Haha typisk at hun kommer inn under daten! Lættis. :)
Lær deg å takle slike situasjoner, det er lærerikt. Det er sjelden at damer lager helvete når de møter andre jenter du dealer med og de skjønner greia, OM du har framet det riktig fra start OG du forholder deg rolig og naturlig, altså ikke freaker ut selv.

"I tillegg snufser hun litt, og jeg spør igjen om det går bra eller om hun er forkjølt. Jeg hinter om at hun skulle være lei seg siden jeg traff en annen, noe hun avfeier med latter og peker på øyene for å vise at hun ikke har grått."
Hvorfor hinter du om at hun burde være lei seg? Hva er best av disse to:
1) hinte om at hun burdte bli lei seg, PÅPEKE ovenfor henne at hun "går glipp av noe" (REAKTIVT)
2) be cool, snakke om whatever, (til og med lufte for henne når dere skal henge ut!) og la henne kjenne på savnet selv. (NB! Ikke gjør det FOR at hun skal kjenne på savnet selv, fordi da er det fremdeles reaktivt! Men oppfør deg som om det ikke er en big deal og at det er naturlig. Om hun tar det opp, kan du si "å, jeg trodde ikke du likte meg" (underforstått at hun ikke vil ha sex), men ikke vær den som tar det opp wtf.

"Jeg oppfattet det litt som en forsvarsmekanisme, samtidig som jeg tok meg selv i å synes det var litt dumt at hun ikke brydde seg om jeg traff andre. Vi tar farvel og jeg ber henne kose seg. Vel hjemme begynner jeg å spekulere på hva som egentlig skjedde her. Hvorvidt hun faktisk var lei seg eller om hun ikke brydde seg?"
Det er hvertfall tydelig hvem som bryr seg mest. :)

"Om det var positivt at hun så meg med en annen jente?"
Kanskje hun føler et sense of loss, men det virker som du ikke har etablert deg som the boss her uansett så hvem vet. Varierer fra jente til jente og.

"Over hele perioden jeg har truffet henne har jeg alltid vært usikker på hva hun ville og hvor jeg hadde henne"
Hva med hva DU SELV ville? Det lukter litt "Jeg tar det jeg får"

"Så jeg sendte henne en melding der jeg spurte om jeg kunne ringe henne litt senere"
Som er litt av problemet, du ønsker hennes tillatelse, framfor å kultivere den mannlige egenskapen "Jeg vet hvem jeg er og hva jeg står for, og jeg går for det jeg vil ha her i livet, men TRENGER ingenting. Jeg er fornøyd uansett"

"Jeg liker hun veldig godt og er nå bekymret for at jeg kanskje har ødelagt det lille vi hadde sammen."
Which was what exactly? Sorry, her er jeg kanskje litt dust, men yo... Som Kaizer sier, fire måneder uten sex...? Høres ut som et vennskap i mine ører.

Når det er sagt kanskje dama har issues rundt sex.
Eller kanskje hun bruker sex som en dinglende gulrot for å oppnå f eks forhold og forpliktelse.
Either way, fuck her. (ooh, dobbel betydning)
Det virker ikke som om hun er "real" med deg her.

Mitt råd er det evige pickup community-mottoet "GFTOW" (Go fuck ten other women) for denne framen som er etablert her (Du venter som en sulten valp på sex i 4 måneder, venter på hennes iniativ, tenker/bruker energi og spekulerer noe voldsomt rundt dette) er ikke en frame som hjelper en Mann.

Peace
FatBwoiiiiii

worstcome2worst

Hei igjen!

Takk Kaizer og Fatbwooii for at dere hjelper å skinne lys på dette for meg.

@Kaizer: Jeg tenkte at hun var sjenert, og samtidig at noe av grunnen til at vi ikke hadde pult enda var pga. at jeg ikke tok nok styring. Tenkte kanskje hun hadde en legetim grunn til å ikke ha sex sist gang.

Jeg har truffet andre samtidig som jeg har truffet henne så er ikke helt sånn at jeg har sittet fire måneder på gjerdet å ventet på henne. Samtidig har det kanskje bidratt til interessen for henne at hun har vært litt avholden med å ta kontakt.

Har jobbet med å ikke fremstå for needy, men enig i det du sier og også det FatBoy sier om at det toget nok har gått. Jeg er allerede klassifisert som needy. Bare å legge den her saken død. SÅ unik er hun ikke heller :).

@Fatbwoii

Tusen takk for en noe brutal, men ærlig og oppklarende tilbakemelding. Fikk meg en sikkelig realitycheck. Du treffer spikern på hodet i din analyse! Det at det har gått 4 måneder uten sex var ironisk nok noe av pådriveren til at jeg fortsatte å holde kontakten. Jeg følte rett å slett at jeg hadde invistert så mye tid i det her uten å få noe tilbake. Og den tankegangen bærer helt klart spor av mangel på alternativer.

Når det gjelder første daten med henne, men også andre (innser jeg nå), så har jeg som du sier "ridd bølgen" i alt for stor grad. Har på en måte vært fornøyd bare med at jeg skal på date, og bare vært hyggelig og sikkert jævlig straight og kjedelig. Ingen spikes, ikke tøyd strikket litt engang på daten med hun, og ALLE de andre datene jeg har hatt i det siste. Det har vært for planløst, har bare satset på at ting skulle gå seg til.

"Overall ser det ut som du ser på det å eskalere som "et middel til et mål du selv har (sex/notch in the belt/whatever), men frykter at dama ikke har" (jenter vil også ha sex, det er naturlig), istedet for at du eskalerer FORDI DU ER EN MANN OG DU HAR LYST. Thats it. Altså har hun verdien i interaksjonen/ det er viktigere for deg at det skjer noe enn for henne. Da blir du anspent og outcome dependent og føler du må gjøre noe, samtidig som du kanskje har "dårlig samvittighet" for at du eskalerer. (jobber mot deg selv) Det ser også ut som du eskalerer stykkvis og delt, istedet for å ha sex som mål UTEN den dårlige samvittigheten (fordi du vet hun vil også), har du kysset som delmål 1, roting som delmål 2, tafsing som delmål 3 osv. Og deler det opp over flere dates?

Nok engang leser du meg som en åpen bok. Har som mål med minimum kyssing innen date 2. Tenker, som du er inne på, for mye på at videre eskalering er kun noe jeg vil.

Ang. "løpet er kjørt", så er det helt klart negativ innstilling. Jeg har en tendens til å overanalysere med negativt fokus. I stedet for å anta at hun er keen.

Det at jeg måtte ta initiativ var ikke så galt, ettersom hun alltid var med på ting. Skulle bare ønske hun var kapabel til å gi livstegn fra seg ellers også. Blir usikker når hun aldri tar kontakt, men som du sier. Så lenge hun er med når jeg inviterer på ting så er det vel strengt tatt ikke noe å bruke energi på. Må jobbe med mine holdninger og min selvfølelse.

Angående når jeg møtte henne utfor cafe'en. Så var det nok usmooth løst ja. Neste gang skal jeg gjøre som du foreslår :). "OM du har framet det riktig fra start OG du forholder deg rolig og naturlig, altså ikke freaker ut selv.". Hva legger du i å ha framet det riktig? Oppføre seg casual og naturlig?

"Over hele perioden jeg har truffet henne har jeg alltid vært usikker på hva hun ville og hvor jeg hadde henne"
Hva med hva DU SELV ville? Det lukter litt "Jeg tar det jeg får"


Jepp, her er det bare å innse at jeg er helt ute å sykkler. Har jobbet med å bli bedre med jenter, men når resultatene uteblir så fører det til at jeg jobber ekstra hardt med å holde de jentene jeg føler kan være interessert på "kroken". Som igjen fører til at jeg blir needy og antyder at jeg selv har lavere verdi.

Jeg bør absolutt bli mer egoistisk, om det går ann å si det slikt. I hvertfall mer komfortabel med meg selv som person og hvor jeg er i livet. Har bare så inndelig lyst å få litt taket på å sjekke jenter. Jenter har hatt en alt for liten del av livet mitt til nå.

Jeg støtter meg til deres vurdering og glemmer dama. Fuck it. Var egentlig veldig godt å legge den saken død. Har uten tvil brukt alt for mye energi på å spekulere på dette.

Ble langt dette her gitt :).
Igjen takk for at dere tok dere tid til å sette ting i perspektiv, nå må jeg bare sørge for å ta lærdom av dette og forbedre meg!

Fred.

WC2W

Potet

En teknikk som er fin å bruke hvis det er alltid du som må ta intitativ er å disse henne for det. Ikke si det på en måte som det virker som at du synes det er skummelt å lede, men mer som at hun er pingle som ikke tar intiativ / lever under en stein inntil du tar kontakt med henne. Du kan også bruke hvis dere har møttes flere ganger etter ditt insj: "Nå er det din tur til å bestemme hva vi skal, jeg kan den og den dagen." Og så hinte litt til at du er spent på hva hun kommer opp med for å legge litt press på henne. En annen side som er positiv ved dette er at det tvinger henne til å investere tid og energi på å bestemme seg for hva dere skal gjøre som gjør at hun i større grad ønsker at det skal bli et bra møte. Pass dog på at du viser at du ikke er redd for at du tar intiativ, så vent med å gjøre dette til dere har møttes noen ganger og hun har vist lite intiativ.
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!

Love

Du sier ingenting om hva dere har/ikke har pratet om... jenta kan være uerfaren, hatt få partnere, evt opplevd overgrep tidligere, hvem vet? Synes du er mann som respekterer at hun sier stopp:)

Jeg tror du har rett i vibes som at hun holder igjen fordi hun ville ha noe eksklusivt, mange jenter tenker at det er lurt. Og det sikrer i alle fall at du ikke tenker at hun hopper til køys med "alle" (dessverre et stempel jenter fortsatt sliter med om de får det)

At hun ikke viser følelser når hun ser deg med enn annen er naturlig, de fleste ville kviet seg for et utbrudd i offentligheten

Er det ikke vanlig å snakke om sex underveis? Når man vel roter og det går den rette veien (selv om det ikke går så fort)?
Mange måter å få klarhet i hva den andre vil, samtidig som man formidler hva man selv ønsker.

Kan hende hun dukker opp igjen etter å ha tenkt en stund, i så fall sikkert lurt å si at du ikke ville presse henne og "senset" at hun trengte Space.... Mulig hun sier mer om hun virkelig liker deg, du trenger ikke forklare den andre daten hvis dere ikke har en avtale om eksklusivitet.

Synes du det er vanskelig å snakke om sex med jenter så er det mulig du bør ta opp temaet allerede på chatten (med humor og flørting så er det ofte rom for det), så vet du litt hvor landet ligger før dere treffes.... (gjelder nettdating)


worstcome2worst

Hei igjen! Takk for nye svar og synspunkter.

@Potet: Den teknikken kunne vært interessant å teste. Men jeg er enig med deg i at det da er viktig at man får frem at det ikke er skummelt å lede. Neste gang dette skjer skal jeg prøve det!

@Love: Vi pratet aldri om sex, eller om vi ønsket å være eksklusiv osv. I ettertid ser jeg at kommunikasjonen på dette området ikke var god nok, den var vel strengt tatt ikke eksisterende.

Jeg burde snakket med henne om hva hun ville med dette og veien videre. I stedet brukte jeg tid og energi på å prøve å finne ut av det ved å tolke hennes handlinger. Ganske dumt egentlig når jeg tenker over det nå. Hadde kostet veldig lite og bare spurt rett ut :).

Er det ikke vanlig å snakke om sex underveis? Når man vel roter og det går den rette veien (selv om det ikke går så fort)?
Mange måter å få klarhet i hva den andre vil, samtidig som man formidler hva man selv ønsker.


Tja, hva mener du? Type spørre om hun vil ha sex? eller mer sånn lett samtale rundt hva hun liker? Har du et eksempel på en måte å få klarhet i hva andre vil samtidig som man formidler sitt ønske?:). Det hadde jeg helt klart hatt bruk for med hun her!

Tror ikke hun dukker opp igjen, hadde vært trivelig det selfølgelig. Om så bare for å få "snakket om det". Men det er ikke noe jeg bruker energi på å dvele ved.

Ja, jeg kan nok med fordel snakke mer om sex og "uskadeliggjøre" teamet litt, for min egen del også. Det skal jeg prøve på i fremtiden :).

Love

Quote from: worstcome2worst on March 09, 2014, 18:44:08 PM
@Love: Vi pratet aldri om sex, eller om vi ønsket å være eksklusiv osv. I ettertid ser jeg at kommunikasjonen på dette området ikke var god nok, den var vel strengt tatt ikke eksisterende.
Ja, jeg kan nok med fordel snakke mer om sex og "uskadeliggjøre" teamet litt, for min egen del også. Det skal jeg prøve på i fremtiden :).

Tror man kan snakke om det meste så lenge man er trygg på seg selv og ikke tar seg selv så høytidelig. Kanskje greit å venne se til å snakke med "ufarlige" folk om temaet, typ venner osv.
En kan snakke i mer generelle vendinger rundt bruk f.eks av prevensjon eller preferanser, man kan også dra en historie med eksempel på hva noen andre gjør/ikke gjør for å teste reaksjoner:
F.eks hva synes du om at porno er så lett tilgjengelig?.... hva tenker du om at en del dater flere samtidig?... jeg kjenner en fyr som sier han alltid ligger med jenter på første daten, tror du han ljuger?

En annen innfallsvinkel er humor, hvis man har en flørtende tone og ler ev mye av de samme tingene.
Eller dere kan se en film som tar opp temaet på ufarlig vis, typ komedier der det er mye tull med sex. Se hva hun ler av og hva hun evt blir støtt av....

alfakrøll

Helt enig med @Kaizer og @Fatboy her. Ikke kast bort tiden på døde caser!

worstcome2worst

Quote from: Love on March 09, 2014, 21:48:22 PM
Quote from: worstcome2worst on March 09, 2014, 18:44:08 PM
@Love: Vi pratet aldri om sex, eller om vi ønsket å være eksklusiv osv. I ettertid ser jeg at kommunikasjonen på dette området ikke var god nok, den var vel strengt tatt ikke eksisterende.
Ja, jeg kan nok med fordel snakke mer om sex og "uskadeliggjøre" teamet litt, for min egen del også. Det skal jeg prøve på i fremtiden :).

Tror man kan snakke om det meste så lenge man er trygg på seg selv og ikke tar seg selv så høytidelig. Kanskje greit å venne se til å snakke med "ufarlige" folk om temaet, typ venner osv.
En kan snakke i mer generelle vendinger rundt bruk f.eks av prevensjon eller preferanser, man kan også dra en historie med eksempel på hva noen andre gjør/ikke gjør for å teste reaksjoner:
F.eks hva synes du om at porno er så lett tilgjengelig?.... hva tenker du om at en del dater flere samtidig?... jeg kjenner en fyr som sier han alltid ligger med jenter på første daten, tror du han ljuger?

En annen innfallsvinkel er humor, hvis man har en flørtende tone og ler ev mye av de samme tingene.
Eller dere kan se en film som tar opp temaet på ufarlig vis, typ komedier der det er mye tull med sex. Se hva hun ler av og hva hun evt blir støtt av....

Ah, skjønner ;). Ja det bør jo helt klart være mulig å inkorporere!

FatBoy

@ wc2w

Du spør om "Framet riktig" , det jeg mener er at du

-har etablert deg selv som en attraktiv fyr med muligheter , som verdsetter seg selv (Du verdsetter henne også men går ikke på akkord med deg selv for å tilfredsstille henne.)

-har vært ærlig om at du ikke nødvendigvis kun dater én jente (men er ikke redd for å fortelle henne at du liker henne heller da.) Eller i det minste ikke sender ut motstridende signaler (oppklaring: jeg snakker ikke om det klassiske "mixed signals" eller flørtende push/pull, men dypere motstridende signaler i atferden din, som i "én dag er jeg (liksom) the man, men neste dag så skinner det ufrivillig gjennom at jeg er needy".) Altså vær kongruent med det bildet hun har av deg, ideellt sett fordi du ER den personen.
Man kan "slippe unna med" å ha jenter på si, ha mange elskerinner, så lenge du:

-Står for det. (Klar på hva du vil, og står imot "presset" om å gå inn i et forhold (om du ikke ønsker) fordi det er det (du tror) hun vil (og by default blir "dratt" inn i fordi du ikke ønsker å miste henne og føler du må gjøre som du tror hun vil). PS når jeg sier "press" og "dratt inn" er det veldig passive ord som hinter til at mannen blir et passivt offer for Kvinnens ønsker. Men det jeg mener er heller at mannen blir et offer for sin egen passivitet og manglende vilje, og ofte går inn i forhold av frykt for å miste "det gode han har allerede", eller av frykt for hennes følelsesmessige reaksjoner, eller av frykt for å fortelle hele sannheten og bli dømt av jenta. dermed går inn i forhold han ikke er helt tilfreds i (og dermed vil ikke kvinnen bli det heller), som han muligens passivt saboterer eller vil ut av.

Bare vit at det ikke er alle jenter som har lyst til å gå videre med deg om de ikke liker rammene du setter.
(Noen vil kanskje se på det som en utfordring og prøve å forandre deg og være med en liten stund)
Men vit også at det er greit. Både fordi det ikke er noe galt med å ønske noe annet enn standard forhold, og fordi at det finnes mange søte jenter der ute som passer midt i blinken for deg. Og, det er ikke sånn at "alle jenter ønsker forhold".

Et par tillegg:
-Når du vet hva du vil , sier det og står for det, gir du ingen falske forhåpninger som du må deale med senere. (Eller, det kan hende du må deale med det, men da er det veldig fint å kunne si "jeg har hele tiden vært klar på hva jeg vil."
-Mange jenter setter pris på gutter som ikke prøver å "fange dem" (og smadre dem som en sommerfugl i hånda..) i et typisk (utdatert?) forhold inkudert forventninger.
-Mange jenter kan ville være både FB ELLER kjæreste, men ønsker tydelighet så de ikke blir forvirret. Så de vet hva de skal forholde seg til.
-du kan frame det som at dere er FB´s/ just for fun/ casual. Isåfall, i tråd med det jeg skrev over, ikke bli kjæreste-aktig om du kun ønsker å være FB. Men om du plutselig ønsker å gå fra FB til kjæreste er det ganske smooth sailing.
-du kan styre hvor ofte dere møtes. (etableres tidlig, vanskelig å forandre når det først er etablert)
-Ikke vær en dømmende person, sex er gøy og alle har det.

Tilslutt, selvom jeg kan være enig med Love at man kan snakke om sex, eller dvs at det å snakke om sex kan være en slags inngangsport til å få jenta til å tenke i de baner om hun er veldig forsiktig av seg,
synes jeg forslagene hennes er en noe unødvendig søndagstur rundt grøten, spes mtp å teste reaksjoner før du prøver deg fram osv.
Var jeg deg ville jeg heller prøvd meg og sett hva som skjedde (uten å innhente info på forhånd), så får du referansepunkter på hva som funker (og hva som ikke funker;) ) Du må bare tørre.
Men det er absolutt en tanke å ta med seg at et "escalation-move" ikke bør komme ut av det blå! Altså bør det være seksuell spenning tilstede. Men om du velger å snakke om det blir opp til deg. Jeg kjenner jo igjen det at med litt pripne damer så holder jeg igjen litt også fordi man lar seg lure til å tro at de ikke vil eller at de er spesielle.
Og det er de jo.
Men alle er spesielle.

:)

Peace
The FatFuck

Love

Mine tips var basert på at han ville trene på å snakke om sex med jenter, slik at det føltes mer naturlig
Og da kan man jo gå litt rundt grøten i starten for å bli mer komfortabel selv.

Love

Quote from: FatBoy on March 10, 2014, 21:46:04 PM
@ wc2w

Jeg kjenner jo igjen det at med litt pripne damer så holder jeg igjen litt også fordi man lar seg lure til å tro at de ikke vil eller at de er spesielle.
Og det er de jo.
Men alle er spesielle.


Alle er spesielle = ingen er spesielle?
At noen er "pripne" kan også bety at de bruker lengre tid på å like en person enn andre, og det kan være mange årsaker til det. Man kan ikke behandle alle etter en oppskrift, behandler du jenter med respekt og har selvtillit.... så sjekker de opp deg. Trodde det var greia?

FatBoy

Quote from: Love on March 11, 2014, 20:11:45 PM
Quote from: FatBoy on March 10, 2014, 21:46:04 PM
@ wc2w

Jeg kjenner jo igjen det at med litt pripne damer så holder jeg igjen litt også fordi man lar seg lure til å tro at de ikke vil eller at de er spesielle.
Og det er de jo.
Men alle er spesielle.


Alle er spesielle = ingen er spesielle?
At noen er "pripne" kan også bety at de bruker lengre tid på å like en person enn andre, og det kan være mange årsaker til det. Man kan ikke behandle alle etter en oppskrift, behandler du jenter med respekt og har selvtillit.... så sjekker de opp deg. Trodde det var greia?

Clarification:
De siste setningene om at alle er spesielle var ment som en letthjertet og tullete avslutning på et lengre innlegg. Nettopp det at det makes no sense er det som skulle det gjøre det morsomt. :)
Den siste tekstbiten du siterer var ikke en så viktig del i innlegget mitt, jeg deler avslutningsvis hvordan JEG blir litt ekstra betatt av "pripne jenter", for å relatere til TS om å ikke tørre å prøve å eskalere, men la meg kommentere.

Jeg LIKER pripne jenter, jeg dømmer dem ikke for det. Jeg syns både det er en utfordring (på en positiv måte) og jeg liker, "ironisk nok "(?), jenter som ikke ligger med mange. "Prippen" er bare en enkel betegnelse for å kommunisere det jeg ville kommunisere, og inneholder ingen negative betydninger fra min side. ("Pripne" jenter er de jeg faller for!)
Da jeg skrev "Jeg kjenner jo igjen det at med litt pripne damer så holder jeg igjen litt også fordi man lar seg lure til å tro at de ikke vil eller at de er spesielle" , snakket jeg om prosessen som foregår i mine tanker, når jeg som mannen, i mitt hode, gjør henne mer spesiell, altså setter jenter over meg (on a pedestal) , tillegger jenta flere positive egenskaper enn hun faktisk har (mer spesiell) basert på min egen forutinntatthet om "slike jenter" og tolkninger av signaler via meg selv (projisere) og hva jeg selv ønsker å se i jenta. (Ikke for å si at hun kke har noen spesielle egenskaper, selvfølgelig)
Poenget i setningen var jo at man feilaktig kan oppfatte at dama ikke vil at man skal prøve seg, eller oftere tør man ikke prøve seg og begrunner det med at hun ikke ville/ ikke er den type jente. (rasjonalisering). Noe gutter sikkert kan kjenne seg igjen i.

Tolker du det jeg sier som at jeg oppfordrer trådstarter til å, eller at jeg selv pleier, å behandle alle etter én oppskrift?
(Jeg oppfatter det som du svarer til meg siden du siterer meg og "plukker på" det jeg skriver?)
Eller var det et generelt råd til WC2W?

Om det var til meg,
så lurer jeg på hvordan du kom fram til det?
Det føles ut som du dømmer meg for motiver du selv har tillagt meg (Man kan ikke behandle alle etter en oppskrift) og setter det opp som kontrast mot å behandle jenter med respekt.
Jeg vil påpeke at jeg generelt behandler jenter med respekt, og at hver eneste jente jeg involverer meg med er unik for meg, selvom det finnes visse ting som fungerer og visse ting som ikke fungerer på generelt grunnlag for de fleste. Jeg velger å gjøre det som jeg ved hjelp av en usunn dose pickup-litteratur pluss egen erfaring har kommet fram til at fungerer. Om hun er det jeg kaller prippen, tar jeg hensyn til det.

Å "behandle jenter med respekt" bør man selvsagt gjøre. Men som pickup advice er det ganske nært ubrukelig, på linje med "vær deg selv". Det kan bety helt sykt mange forskjellige ting avhengig av hvilke referanse-erfaringer man har eller/og hvilket bilde man har av virkeligheten.
En som ikke har peil kan mene at det å prøve seg på en jente betyr at man ikke respekterer henne. Osv. Eller tro at å respektere en kvinne betyr å underkaste seg hennes vilje/ gi bort sin personlige "makt" (OVER SEG SELV) og la kvinnen diktere framen. respektfullt, ja. Effektivt, nei. Så det er ikke respekten i seg selv som tiltrekker. Ytterpunkter: Håpløse gutter som behandler damer med respekt kommer ingensteds, og Douche-bags uten respekt for kvinner kan fremdeles få seg noe.
TS slår meg som litt newbie (?), derfor kan det hende at det veldig generelle og vage tipset "behandler du jenter med respekt og har selvtillit.... så sjekker de opp deg." ikke nødvendigvis hjelper i så stor grad.
Eller er sant.
Det er kun sant i veldig spesifikke situasjoner der en rekke kriterier er oppfylt. Det vil si, jeg er enig i at man bør respektere andre mennesker og at det hjelper å ha selvtillit, men som råd er det ekstremt lite spesifikt. Hvordan skal jeg få suksess ved å gå ut på byen på et stappa dansegulv, prikke en jente på skuldrene, KUN "respektere henne og ha selvtillit", og vente på at hun skal sjekke opp meg? Det skjer ikke i den virkelige verden når vi snakker om cold approach pick up.
Det skjer i vennegjenger/sosiale grupper/ skole/ arbeidsplassen der man blir kjent over lang tid.
Det er, no diss, et litt typisk "jente-gir-gutt-sjekketriks-ut-i-fra-hva-hun-ønsker-at-en-fyr-hun-allerede-liker-skulle-gjøre-for-å-sjekke-henne-opp" -råd!

Peace and Love

Love

Du har rett i en ting, og det er at jeg faller for gutter jeg vet at jeg liker, og aldri ville blitt med noen hjem fra byen:D
Når det er sagt så var mine svar i denne tråden basert på at vedkommende i framtiden skal kunne unngå å havne i situasjonen der jenta plutselig avviser ham midt i noe som for ham var closing-fasen. Og da mener jeg at man med fordel kan snakke mer sammen i innledende runder.
Om ikke annet for å kunne ha en mer avslappet holdning selv:)

En dialog kan fortsatt holdes i en flørtende tone, men man må jo øve seg på å være trygg i å kunne snakke om temaer som sex.
Respekt er en forutsetning, fordi folk stikker av om de føler seg veldig utrygge....

worstcome2worst

Takk for nok et lærerikt svar Fatbwoii!

Etter å ha lest svaret ditt, så vel som å tatt et lite tilbakeblikk på hvordan jeg oppførte meg sammen med den jenta, så er det helt klart at jeg ikke hadde frame't det riktig. Jeg oppførte meg for kjæreste-aktig og nok for needy. Godt mulig jeg ga henne falske forhåpninger også.

Når det er sagt så ser jeg at kommunikasjonen var den definitive mangelvaren. Jeg tok aldri opp at jeg datet andre, og vi diskuterte aldri hva vi egentlig drev på med.

Jeg hadde heller ikke helt klart for meg hva jeg ville med denne jenta, om jeg bare ville "macke" eller noe mer, men ut fra din erfaring er det rimelig greit å gå fra FB til noe mer.

On the flip side, så kan det nevnes at jeg var på ny date i går. Da hadde jeg en plan som jeg gjennomførte, på den måten kom jeg like langt på tre timer med hun jeg møtte i går, som jeg gjorde på 4 måneder med hun som denne tråden handler om ;). Er selvfølgelig forskjell på folk og hun jeg traff i går var nok litt mer livsglad, men det var gøy for min egen del.