Når kan man be om å hente tingene sine fra sin eks?

Started by solstråla, May 05, 2015, 00:14:09 AM

Previous topic - Next topic

solstråla

Jeg har ikke kontaktet han etter han slo opp. Bare svart på meldingen hans etter dette, om at han er så lei seg for alt. Akkurat nå klarer jeg ikke føre samtale med han fordi er så såret. Ønsker rett og slett hente tingene mine så jeg kan gå videre. Hvordan håndtere dette på riktig måte? Hvor lang tid etter bruddet kan jeg be om mine ting? Har fått streng beskjed om null kontakt med han. ( ( venninne) Likevel finner jeg rart at han ikke spørr meg om å hente de.

piken

Det kommer vel an på hva du har liggende der. På den ene siden; jo fortere du henter, jo fortere er du ferdig. Men på den andre siden: det er i starten du er mest sårbar, å hente tingene og å møte han kan bli tøft.

Mao kun du som kan vite når det er riktig for deg å hente ting. Men dersom du velger å gjøre det kan det være lurt å planlegge litt, snakk f.eks med hun venninna som ikke tillater deg noe kontakt - be henne om råd og avtal å møte henne etter du har hentet tingene for en "debriefing".

Det er vel heller ikke rart at han ikke spør deg om å hente tingene; for det første er det ikke hans "problem" (tingene dine plager mest sannsynlig ikke han mer enn det plager deg) og for det andre har han kanskje dårlig samvittighet og ønsker ikke å "plage" deg med å mase om at du må hente ting.

solstråla

Vil jo at jeg skal være blid og glad og se bra ut når jeg henter tingene. Vil ikke begynne å gråte og se ut som jeg er vrakt innvendig av dårlig selvbilde osv.. det har nok bare effekt ved at jeg går bort med hodet hevet. Muligens når dt ser utad litt bedre at man kan ta kontakt..

SOTN

Ta med deg venninda di når du stikker innom for å hente tingene dine. Da har du en backup lett tilgjengelig og en grunn til ikke å bli værende hos eksen din samtidig.
Evnt kan hun stå underfor å vente på deg - slik at du har litt dårlig tid når du først er innom for å hente tingene.

Du kan jo også på forhånd sende han en mld om hvilke ting du skal hente og spørre ham om ikke han kan legge de i en pose etc.. så slipper det og bli mye styr med leting etter de forskjellige tingene når du først er der :)

Ole GV

Tilgjengelig for 1:1 coaching på café, kveldstid på utesteder eller skype. olegodevibber@gmail.com

Endre GV


solstråla

takk for svar.. Funnet ut at jeg får gjøre det hele litt kjapt så det ikke blir noen prating. Noe jeg er ganske sikker på at han ønsker.