May 15, 2021, 11:36:45 AM

News:

Verdens siste kurs i Seksuell Mestring avholdes 29. mai! Seksuell Mestring blir snart gjort om til et nettkurs. Dette blir med andre ord siste mulighet til å bli med på Seksuell Mestring med meg (Andreas). Prisen er alt for lav (2795,-), nettkurset kommer til å bli dyrere. Prisen er også 2-for-1. Med andre ord kan du ta med en kompis gratis, eller spleise to stykker. Da blir prisen 1397,50 pr pers. Dette er altså en no-brainer hvis du ikke har tatt kurset før (eller vil ta det på nytt). Påmelding her: https://seksuellmestring.no


Fikk Suuuuperorgasme

Started by Skinny, October 26, 2015, 14:51:32 PM

Previous topic - Next topic

Skinny

I går opplevde jeg å få suuuperorgasme, helt annerledes  enn alt annet jeg har opplevd. Det startet på fredag. Et par, en gutt og en jente holdt på med meg gjennom hele fredagskvelden, lørdagen. Liten pause mitt på dagen. Så startet dem igjen på lørdag ettermiddag. Dem teaset orgasmen hele tiden, stoppet rett før det gikk for meg. Holdt på å bli gal, men på søndag formiddag lot dem det stå til, jeg spente kroppen min i bue å hylskreik i det orgasmen kom. Orgasmen varte i evigheter, flere minutter før jeg kollapset av total utmattelse☺.

Skinny

Andre som har erfaringer med superorgasmer, som overgår alt annet som dere har opplevd?

Hva gjorde dere for å få den stooore orgasmen, som overgikk alt annet!?

Josep_

Ja. Jeg har opplevd en orgasme som varte i 4 timer - det var en foss av energi fløt gjennom hele kroppen min - helt fra hodet til tærne (ikke samtidig, det starta nede ved kjønnsorganet).

Etterpå var jeg helt tom for energi og klarte ikke holde meg på bena.

Dette kom mens jeg ble sugd.