May 15, 2021, 12:03:35 PM

News:

Verdens siste kurs i Seksuell Mestring avholdes 29. mai! Seksuell Mestring blir snart gjort om til et nettkurs. Dette blir med andre ord siste mulighet til å bli med på Seksuell Mestring med meg (Andreas). Prisen er alt for lav (2795,-), nettkurset kommer til å bli dyrere. Prisen er også 2-for-1. Med andre ord kan du ta med en kompis gratis, eller spleise to stykker. Da blir prisen 1397,50 pr pers. Dette er altså en no-brainer hvis du ikke har tatt kurset før (eller vil ta det på nytt). Påmelding her: https://seksuellmestring.no


Anbefaling til skjorter?

Started by fandango, May 10, 2017, 17:48:48 PM

Previous topic - Next topic

fandango

Hei!

Mitt første innlegg her etter en veldig bra bootcamp :)

I første omgang er jeg ute etter en svart og en hvit skjorte som sitter bra. Men jeg er litt i tvil på hvor og hvordan skjorte jeg burde kjøpe. Jeg hadde egentlig fått for meg at jeg burde kjøpe penskjorte uansett, at det ikke gjør noe å bruke de f. eks. til jeans.. Men de skjortene jeg har sett og prøvd er alt for lange, så det ser ikke så bra ut.. Tips?

iver

Hei,

De har noen slimfit penskjorter på hm som sitter bra og passer fint til jeans. Billig er de også  :)

Meauw

Hvis du ikke er så stor eller er rimelig slank, så sitter slim fit skjorter fra zara veldig bra. De er jo beregnet for små, tette spanjoler  8). Hvis du har mer penger så er Ralph Lauren skjorter et bra valg.

Pingacha