Tinder

Started by Love, August 05, 2017, 22:56:06 PM

Previous topic - Next topic

Love

Tenkte å teste. Mest på å trene meg på å "treffe" fremmede, siden jeg alltid har datet via kjente (folk jeg på en måte kjenner fra før). Hva bør jeg tenke på som jente (bilder, tekst eller andre tips)?

bareAre

Bilder betyr mest, som du sikkert vet. Ta alltid med en helprofilsbilde, hvis du kun f.eks. har med ansiktet i ulike varianter, så vil mange anta at du prøver skjule noe og sveiper deg bort. Da vil du miste de som liker deg for slik du er, i tillegg til de du prøver event. "lure". Noen liker tynne, andre liker litt ekstra kg. Forsøker man skjule noe, så gjennomskues det lett.

Ikke bruk skjer og ting som skjuler halsen på alle bilder - veldig irriterende :) Ikke kjeledress og fallskjerhopp/Bungy Jump-bilder, turn-off.

Du kan godt droppe tekst, event liste opp noen interesser som betyr mye for deg - det åpner for å stille spørsmål.

Love

Takk:)
Har egentlig ikke turt å prøve ennå. Ikke pga bildene egentlig, men andre ting... Har venninner som sier at her vi bor er ikke Tinder så mye brukt. Bor et stykke unna Oslo, og har tenkt at alt over en times kjøring er litt utfordrende.. Jeg kjenner en del som er på Sukker, men der vil du jo få henvendelser fra folk du ikke har likt(sveipet fram) og da kan det bli litt pes.
I og med at jeg stort sett har klart meg greit "live" så er det en sperre å gå digitalt merker jeg. Har prøvd en gang og da endte det med at jeg sletta med en gang jeg fikk en melding.

piken

Har prøvd tinder litt av og på, men når jeg har det så får jeg matcher med gutter som er min type når jeg har disse bildene:
- profilbilde som viser ansikt (smiler, kanskje litt in action og uten solbriller)
- bilde i bunad
- Bilde i bikini, men tatt på avstand/ikke fokus på kropp, samtidig som man likevel kan få et inntrykk av kropp
- et par aktivitetsbilder for å vise hva jeg driver med på fritida (for meg er det viktig å treffe folk med samme interesser)

Ellers: har lite tekst i profilen, fordi jeg synes det er kleint. Finn ut hva som skal til for at du vil møte noen og filtrer raskt og møt raskt - ikke noe vits i å kaste bort tid på chatting. Hvis du synes Tinder er flaut - tenk på at alle som ser deg på Tinder har jo Tinder selv - i tillegg er det en helt normal og stuerein måte å møte folk på. En siste ting er at det ofte kan være lurt å møte folk for noe annet enn bare en kaffe. Det blir fort rar stemning når man sitter sånn ansikt til ansikt og skal vurdere hverandre. En aktivitet (en felles interesse?) eller bare å gå en tur gjør ting mye mer avslappa og man slipper å føle at det er et intervju.

pickupnewb

Litt off topic, men dere som ikke har ubegrensede likes hver dag på tinder, får dere i dag ubegrensede likes? Jeg får det.

Kjartan

Hei..
Har et spørsmål som jeg muligens selv har svaret på, men som jeg likevel ikke forstår helt. Ofte kan jeg få endel match og det er veldig god stemning og god samtale om hva en jobber / studerer, interesser osv. Så kan det hende en utveksler messenger/snapchat og det er god samtale og interesse fra jenta. Men på et tidspunkt så stopper samtalen og etter dette hører en nesten utelukkende lite fra jenta. Får en følelse av at en må "dra" ordene ut fra jenta. (Jeg er kun hyggelig og interessert).

Et eksempel er dette: Får match med ei jente, ho er veldig pågående og interessert i meg, skriver lange meldinger osv. Jeg tenkte på litt SMS-regler som jeg har lært og tok iniativ: " Hva med en kaffe på fredag kl.1700?" Hun var for travel den uken sa hun, og egentlig resten av uken har ho vert syyk travel og fått følelsen av å dra spørsmål ut.

Hva føler dere skjer feil her? Blir jeg for intens? Gjengaren etterhvert at etterhvert så stiller ikke de spørsmål tilbake. Er det et tegn på uinteresse? Intens blir jeg nok, men skjønner liksom ikke det heller. Noen så har noen tanker så hadde jeg satt pris på dette.

The Silent One

Som jeg forstår det er det fordi bildene ikke er bra nok. Du er interessant nok til at hun gidder å prate litt med deg, men hun kan allerede på forhånd ha bestemt seg for at hun ikke vil møte deg.

Love

Quote from: The Silent One on September 01, 2017, 13:29:15 PM
Som jeg forstår det er det fordi bildene ikke er bra nok. Du er interessant nok til at hun gidder å prate litt med deg, men hun kan allerede på forhånd ha bestemt seg for at hun ikke vil møte deg.

Jeg er litt uenig i at det behøver å ha med bilder å gjøre, siden du allerede er blitt sveipet rett vei (om jeg skjønner greia rett).
Men gutter og jenter ser verden veldig forskjellig. Det var først etter at jeg begynte å lese meg opp (her inne og andre steder) at jeg skjønte at gutter liker typ "alle" jenter (men vi jenter liker å føle oss som den "ene"). Så mye handler om at gutter saboterer seg selv underveis i dialogen. Ikke feil å åpne med interesser (men kan bli ensidig/kjedelig om man aldri har møtt personen). Trikset er å avtale en kaffe eller no enkelt (ikke skummelt) og møtes (og der skape spenning/litt fysisk kontakt eller noe som gjør at hun connecter)

Anax