Åpningsreplikk

Started by bechstar, July 04, 2018, 09:45:05 AM

Previous topic - Next topic

bechstar

Hei,

Da har jeg endelig fått ræven i gir og laget meg en Tinder profil. Har tre bilder, som sikkert er medium minus. To av de er "godkjent" av en venninne, mens et tredje har jeg slengt på litt i mangel av bilder.. Så her har jeg nok en god jobb å gjøre fortsatt.

Men så får man noen matcher, og her er vel mitt svakeste punkt til nå, å få svar på en melding.
Har prøvd litt diverse one linere, men føler jeg sjeldent klarer å følge opp det jeg skriver, og det blir lite svar også.

Så...
* Har dere noen tips til konkrete åpninger eller form og farge på det? Eller mener dere at om bildene var bra nok ville alle svart eller skrevet uansett *

Endre GV

Quote* Har dere noen tips til konkrete åpninger eller form og farge på det? Eller mener dere at om bildene var bra nok ville alle svart eller skrevet uansett *

Jepp :)

Kenti

Fra en annen Tinder coach "Hei trøbbel" Jeg pleier si "Hei trøbbel, hvordan går det" (uten spørsmålstegn). Begge bygger grunnlag for en seksuell tone.
Jeg vil ikke si GV -Metoden her. Men fra personlig erfaring er responsen... Anderledes. Skal sies at det er en åpner jeg har begynt å eksperimentere med nylig.

Bootcamp er anbefalt (y)

Anax

Prøvde Todd sin "Hei Trøbbel" den er ikke særlig bra. Hei/hvordan går det/kjedelige åpnere som GV anbefaler fungerer heller ikke særlig.

Om du sjekker tinderen til en venninne eller starter en jentetinder selv vil du se alle "Hei *Navn* hvordan går det?" Som hun får fra 100 andre daglig / fra karer som er instagram modeller osv. Med mindre du er insta modell / rik / berømt eller går for mindre pene damer så er det best med en kort vittig greie. Du vil skille deg ut, men ikke være snål. Veldig fin balanse å gå. Samtidig avhenger åpneren av hva slags profil du har: ser du etter en kjæreste / seriøs date, eller å få damer rett til deg/henne for sex?

Altså dvs du får alltids svar på NOEN uansett hva du skriver, og det er alltid NOEN som ikke svarer uansett hva du skriver. Hva jeg snakker om er de i mellom, de som krever litt arbeid å få ut på date.

Erfaringsmessig er det best å ikke stille spørsmål på første melding, og stille få spørsmål genrelt. Spørsmål er en krykke mange menn bruker for å tvinge samtalen videre. Det kan fort bli needy. Samme med humor.

viking07

Kunne du gi noen eksempler, første eller andre meldinger uten spørsmål... Faller i 'intervju' fallet selv ganske ofte og dame mister interesse.

fri90

Om du kjøper boken tll sondre "perfekt profil" så vil du lære alt der og skjønne prinsippet og da finne din egen stil :)

sporeulv@gmail.com

Det går rett og slett an å si "hei du", for så å få et "hei" tilbake.. å fortsette derifra.. det funker ofte for meg. Bruk gjerne de giphy greiene for å lage en litt morsom, køddete, utfordrende tone i tillegg.

Eller du kan starte med å kommentere noe fra bildene teksten. For eksempel "Du ser rålekker ut i den kjolen", da får du kanskje et "Takk" tilbake.. fortsett derifra.

Bare hold det lett, flørtete, køddete i begynnelsen for å komme litt i gang, så for guds skyld avtal en  en date asap etter det, ikke bruk ukesvis på chatting. (Hvis du ikke gjør det, gjør en annen fyr det)

Ikke gjør dette verre en det er. Men ha brukbare bilder, se bra ut!

Tinder bilde tips:
https://www.youtube.com/watch?v=nrYvIzEqRlQ

--

#7
--