May 15, 2021, 12:18:24 PM

News:

Verdens siste kurs i Seksuell Mestring avholdes 29. mai! Seksuell Mestring blir snart gjort om til et nettkurs. Dette blir med andre ord siste mulighet til å bli med på Seksuell Mestring med meg (Andreas). Prisen er alt for lav (2795,-), nettkurset kommer til å bli dyrere. Prisen er også 2-for-1. Med andre ord kan du ta med en kompis gratis, eller spleise to stykker. Da blir prisen 1397,50 pr pers. Dette er altså en no-brainer hvis du ikke har tatt kurset før (eller vil ta det på nytt). Påmelding her: https://seksuellmestring.no


Holde på kondisjon mens man trener styrke (eller omvendt)

Started by Kenti, March 28, 2019, 13:54:34 PM

Previous topic - Next topic

Kenti

Det blir ofte sagt som en tommelfingerregel at man må trene minst en gang i uken for å vedlikeholde styrke eller kondisjon. Det får meg til å tenke at hvis jeg har oppnådd en viss styrke jeg vil være på for så å gå over til å bedre kondisjon, så kan jeg dempe/eliminere nedgangen i styrke ved å trene det en dag i uken, og kondisjon resten av treningsdagene. Samme med styrketrening når jeg vil trene kondisjon.
På den måten kan jeg variere treningen litt som jeg vil, uten å måtte bekymre meg for at jeg har gått ned i styrke eller kondisjon for så å "måtte jobbe meg opp igjen". Jeg beholder formen som jeg har bygget opp.

Hensikten er å fokusere mest mulig på en ting om gangen. Istedet for å gjøre det som ikke er optimalt, å blande sammen treningsformer.

Hva tenker dere, har dette noe for seg? Eller er det fullstendig bortkastet? Alternative forslag?

Endre GV