Er det trygt å handle på amazon? Bok tips? Hjelp?

Started by Graff, September 21, 2020, 01:02:56 AM

Previous topic - Next topic

Graff

Hei folkens.

Jeg vurderer å kjøpe boka 0330 og kanskje også sjekkeskolen. Burde jeg kjøpe begge eller holder det med en? Er det trygt å handle i fra amazon? Finnes det andre utsalgssteder for denne boka? Jeg har akkurat lest ferdig "hekta på et håp om kjærlighet" skrevet av Sissel Gran pga jeg følte min "sjelevenn" glapp. Jeg har også kjøpt boken "kjærlighetens tre porter" også skrevet av Sissel Gran og har hørt at de ikke låner ut denne boken på bibliotek til menn over 40 år pga man kan få hvem som helst til å bli forelsket i seg. Hehehe, dette var nok ment som en spøk, men er det noen som har lest denne boken og kunne delt erfaringer? Takk

Graff

Andreas GV

Nice try, Sissel :P

Neida, for å svare på spørsmålene dine: Ja, det er trygt å handle på amazon. Amazon er verdens største handlested på nett, eid av Jeff Bezos, verdens rikeste mann. Så med andre ord temmelig seriøs side.

Hvis du bare skal kjøpe en av bøkene vil jeg anbefale Sjekkeskolen. 0330 er bra som motivasjon til å komme seg ut og teste ut ting, mens Sjekkeskolen er mer rett på sak og metodisk.

Bloggposter jeg vil anbefale deg:

http://www.0330.no/2011/02/ikke-spr-jenter-om-sjekkerad.html

https://www.0330.no/2010/12/ones.html

Johan

#2
Prøver å finne Sjekkeskolen som e-bok. Den var tilgjengelig tidligere, men får ikke tak i den nå:

http://www.0330.no/2015/02/sjekkeskolen-som-e-bok.html#.X49OqNAzbZs (http://www.0330.no/2015/02/sjekkeskolen-som-e-bok.html#.X49OqNAzbZs)
INFJ

Andreas GV

Du kan bruke denne superhemmelige linken:

https://goo.gl/4WqiWm

Sjekkeskolen som e-bok er egentlig borte fra hjemmesidene våre, men det er mulig den kommer tilbake plutselig :)

petjoh

Quote from: Graff on September 21, 2020, 01:02:56 AMHei folkens.

Jeg vurderer å kjøpe boka 0330 og kanskje også sjekkeskolen. Burde jeg kjøpe begge eller holder det med en? Er det trygt å handle i fra amazon?...

Trygt, ja! Billigst, nei. Men e-bok kan muligens være billigere fordi du slipper moms og slikt
https://aksjebloggen.com/