Recent posts

#1
Generelt / Oslo idag
Last post by MaleOslo - October 21, 2023, 09:46:02 AM
Send PM om dere ønsker daygame / nightgame idag. Er i Oslo idag.

#2
Generelt / Ny podcast-episode (3): Humør ...
Last post by Andreas GV - October 12, 2023, 04:18:42 AM
Ny podcastepisode: "Dypdykk: Humør" Hør hele gratis ved å trykke her!


Hvis du vil lese mer om det nye nettkurset vårt "Humør, Humor og Samtale", kan du trykke her!
#3
Generelt / Re: Nettkurs
Last post by Andreas GV - October 10, 2023, 02:03:18 AM
Takk for bra tilbakemelding :)

Sånn det er nå er det 50% rabatt på å fornye kursene etter ett år. Det er mulig du har rett i at det burde være mer, skal se på det.

Som tidligere deltager på Bootcamp har du uansett en egen (hemmelig)rabatt her:  https://www.godevibber.no/forum/index.php?topic=9865.0
#4
Generelt / Nettkurs
Last post by fandango - October 09, 2023, 19:49:35 PM
Heisann!

Synes det er knall med disse nettkursene dere kommer med! Synes også det fungerer strålende som oppslagsverk, og høre fler enn en gang mens jeg kjører bil og lignende.

Men jeg synes man skulle fått rabatt når man fornyer det etter 1 år. Har foreløpig kjøpt selve "Sjekkeskolen", "Intensjon og åpningsangst" og "Humør, Humor og Samtale". Tommel opp, dette er bra saker.

Hvor kan jeg egentlig finne alle? Jeg blir jo redd for at det finnes flere som jeg ikke har fått med meg :D Kan ikke se noen link på www.godevibber.no eller forumet. (Er klar over at det finnes dette med metaramme også, det skal selvsagt kjøpes snart. Men nå må sjekkekolen fornyes, så prioriteringer, prioriteringer)
#5
Generelt / Jeger: en kort review
Last post by kebman - August 28, 2023, 00:28:57 AM
Det bra:

Kult sted. To etasjer. Uteterrasse for røykere. Bar lounge med Chesterfield-sofaer. Chill og intimt lite dansegulv innerst hvor de kjører house. Stort og harry dansegulv i underetasjen hvor de kjører gammaldans... Neida! Men poppislåter og en del syden-sanger. Klientell på rundt 25. Ungt men ikke for ungt.

Det dårlige:

150 i inngang og du får ikke stempel engang. Det der er total rip-off.
Dyr drikke.
Du må betale ekstra for garderobe.
Mye kø rundt toalettetene.

#6
Generelt / Re: Hvor kan man kjøpe sjekkes...
Last post by Andreas GV - August 21, 2023, 06:00:54 AM
#7
Generelt / Hvor kan man kjøpe sjekkeskole...
Last post by waldemar - August 20, 2023, 13:01:03 PM
Hei.

Har prøvd å finne et sted å kjøpe sjekkeskolen som e-bok, men de fleste linkene ender bare opp på bootcamp-siden. Er den tilgjengelig for kjøp et sted, og kan noen i så fall linke den?
#8
Generelt / Ut i Oslo?
Last post by gmaavkl - July 18, 2023, 01:08:53 AM
For å følge opp forrige innlegg: Noen som er med ut i Oslo? Tenker gå ut med intensjon å møte damer, men selvsagt ha det gøy også. Tror å ha det gøy er litt nøkkelen. Men tenker samtidig litt mer målrettet enn å bare ha det gøy. Også åpen for "dagsjekking" og andre situasjoner enn barer, men er vel mest byen i første omgang jeg tenker. Send meg en melding i så fall.
#9
Generelt / Re: Vennesonen - hvordan unnsl...
Last post by Squishy - July 10, 2023, 18:11:48 PM
Min erfaring er at det er positivt å ha kvinnelige venner. Jeg hadde nesten trekant med et par venninner en gang, og det hadde ikke skjedd om vi ikke var venner (hun har ikke følelser for meg annet enn venner, noe jeg har smertelig fått erfare). Dessuten åpner nettverket seg - jenter kjenner andre jenter = flere muligheter.
#10
Generelt / Re: Vennesonen - hvordan unnsl...
Last post by gmaavkl - July 03, 2023, 23:50:06 PM
Hei, takk for svar. Jeg er enig i det meste du skriver, men ikke i alt. Ser ikke på det som et problem å ha venninner. Faktisk kan det være veldig givende, så har de venninner også. Jeg er ikke seksuelt og følelsesmessig tiltrukket av absolutt alle damer i verden, selv om det virker som om noen menn merkelig nok er det. Er man det, er vennskap problematisk. Man vil jo ikke ha vennskap med noen man vil noe annet med, der er vi enige.
Når det gjelder humor, bruker jeg det mye sosialt. Er naturlig for meg. Jeg tror egentlig det er mest et pluss.
Problemet mitt ligger mer i å vise intensjon, være frampå, ta sjanser. Jobber litt med å ta sjanser i andre sammenhenger.