July 14, 2020, 00:34:17 am

Recent posts

Pages1 2 3 ... 10
2
Generelt / Noen fra Larviksområdet her?
Last post by JRN - June 28, 2020, 16:15:05 pm
Jeg er en mann i øvre halvdel av 30-åra, som er helt fersk i sjekking, og søker likesinnede.

Har noen single kompiser som synes det er kleint å skulle sjekke, mens jeg synes det er kult.

Enten du er nybegynner selv, eller har mange år bak deg, så hadde det vært moro å få kontakt. Er du dreven i faget, blir jeg gjerne med for å lære. Er du uerfaren som meg, kan vi prøve det ut sammen.

Helst i Larvikområdet, men Skien og Sandefjord fungerer også.
3
Generelt / Re: Studie vennine
Last post by ShiningKnight - June 03, 2020, 02:23:44 am
Quote from: Endre GV on May 16, 2020, 16:24:54 pmHva tror du, ut ifra boken, at du bør gjøre videre?

Jeg vil tro at jeg må jobbe noe med tillit. Slik at hun oppfatter meg som tillitsfull og at jeg har høy nok verdi sosialt i gruppa. Jeg har eskalert noe(lett berøring), og det er en spenning der og tiltrekning. Så jeg føler nok at jeg må få henne til å ha lov til å la seg bli sjekket opp av meg.

Så ifh til topunktsplanen er jeg på eskalering. Utfordringen er å få henne vekk ifra gruppa. Fordi hun ofte bare dra før jeg rekker å skape noe eskalering. (mistenker at hun aner min interesse, og drar fordi det blir for høy spenning).

Så planen da er vell å gjøre som du sa, og be henne på noe i farta etter vi har studert sammen. Uten de andre.
4
Generelt / Re: Studie vennine
Last post by Endre GV - May 16, 2020, 16:24:54 pm
QuotePrater hull i hue på gråstein.

Det har nok gitt deg mye sosial verdi i hennes øyne, men kan være at hun er redd for at du, som har null problem med å prate, skal synes at hun er kjedelig. Tillit. Speil hennes væremåte.

Quoteog har en veldig direkte tilnærming til jenter.

Kan være overveldende for en sjenert person som ikke vet enda om hun har tillit til deg.

QuoteMange gutter liker henne. Inkl, flere i studiegruppa vår.

Sjenerthet har den effekten. De andre guttene tenker at hun kan like dem. Om hun f.eks var arrogant, så hadde mange av de samme gutta ikke "likt henne". Innerst inne hadde det egentlig vært fordi de ikke hadde følt de hadde hatt sjans på henne, men det innrømmer de så og si aldri.
Sånn er det for jenter også med sjenerte gutter. Eller for jenter når det kommer til sjenerte kjendiser. Eksempel Johnny Depp.

Sjenerthet = tilgjengelighet

QuoteOg etter et slikt nei så er det vell stort sett game over?

Såklart ikke:)

QuoteSnart ferdig med boka deres.

Hva tror du, ut ifra boken, at du bør gjøre videre?

QuoteHar på følelsen at hun ikke kommer til å takke ja til en kaffe date.

Aldri bruk ordet "date". Never, ever. En dag etter at dere har studert sammen sier du at du skal ta deg en kjapp kaffe etterpå, og hun kan gjerne joine. Pass på at ingen av de andre er i nærheten. Om hun spør om noen andre skal være med sier du nei.

Det er veldig mye lettere for henne å si ja til å bli med på noe du uansett skal.

QuoteSelv er jeg en veldig ekstrovert fyr

Ekstroverte kan ofte bryte tillit mot introverte, uten å være klar over det.

QuoteJeg framstår som desperat og klengete og min verdi kan sees på som lavere?

Du er ikke automatisk desperat eller klengete bare fordi du er ekstrovert.

Desperat og klengete kommer av mangel på overflod. Har ingenting med å være ekstrovert å gjøre.

Men, om ekstrovertheten din egentlig kommer fra et bekreftelsesbehov (lav selvfølelse og ønske om validering fra andre), så kan det bli sett på som klengete av jenter. Og gutter.

QuoteMen samtidig så føler jeg at hvis jeg ikke gjør noe snart så blir hun frustrert over at jeg ikke tør å eskalere det.

Eskalering er mye mer enn å be ut noen på date. Det er masse eskalering du kan gjøre før du ber henne ut på date.

Les eskaleringsstigen.

Du må også eskalere før hun skal tørre å føle tiltrekning nok for å si ja til daten.

Se to-punkts planen.
5
Klær og stil / Re: Splitt på frakker, dressja...
Last post by Endre GV - May 16, 2020, 15:56:53 pm
Quote from: Av8 on March 05, 2020, 10:17:02 amFinnes det ingen generell "regel" på det?

Dobbel splitt finner du omtrent kun på dressjakker.
Og på dressjakker funker både enkel og dobbel.
6
Generelt / Re: Studie vennine
Last post by ShiningKnight - May 16, 2020, 00:29:35 am
Snart ferdig med boka deres. God lesing!

Ja altså jeg føler hun er veldig som ei sky katt. Mange gutter liker henne. Inkl, flere i studiegruppa vår.

Selv er jeg en veldig ekstrovert fyr, og er veldig lite klein. Prater hull i hue på gråstein. Er veldig lite sjenert, og har en veldig direkte tilnærming til jenter. Og det føler jeg kanskje ødelegger litt? Jeg framstår som desperat og klengete og min verdi kan sees på som lavere?

Men samtidig så føler jeg at hvis jeg ikke gjør noe snart så blir hun frustrert over at jeg ikke tør å eskalere det.Tro meg, jeg har ikke noen problemer med å spørre henne ut på en date. Men samtidig så tviler jeg...

Har på følelsen at hun ikke kommer til å takke ja til en kaffe date. Og etter et slikt nei så er det vell stort sett game over?

Skal hive meg på BC (Haha gode minner fra forsvaret) så snart tidene tillater det.
7
Klær og stil / Re: Hvordan barbere uten å få ...
Last post by MVP - May 15, 2020, 21:19:37 pm
1. Barber deg etter en varm dusj
2. Bruke en skikkelig barbergele, krem eller skum.
3. Barber med hårene.
4. Bytt blader når de begynner å bli sløve
5. Skyll med kaldt vann.
6. Bruk en skikkelig aftershave krem. En annen ting som også kan hjelpe er klorhexidin. Det er det som finnes i pyrisept. Bare pass på at du ikke får det i ørene.
7. Begynn med en enkel hudpleie rutine. Vask og fuktighetskrem hver dag, pluss skrubb en til to ganger i uka.

Det kan også være gunstig å barbere seg på kvelden siden huden kan bli litt følsom etter barbering og dermed bli ekstra irritert av sol, vær og vind osv.
8
Generelt / Re: Date jenter som ønsker å v...
Last post by trdmarius - May 09, 2020, 18:33:17 pm
TSM, har du vurdert muligheten til å prøve å date en alenemor som sannsynligvis ikke ønsker flere barn (iallefall ikke nå, dvs 2-3 barn fra før)?

Dette kan jo være en løsning om du ikke ønsker deg inn i den strevsomme småbarnsperioden. Jeg har barn på 5 og snart 7 år nå, og det er ikke så slitsomt det som yngre barn. Dessuten om barna også har en far med delt omsorg for dem så vil dere jo ha opptil halve tida ledig til å gjøre akkurat det dere vil.

Jeg tenker iallefall slik, siden jeg sannsynligvis ikke ønsker flere barn, iallefall ikke ennå.
9
Generelt / Re: Date jenter som ønsker å v...
Last post by TSM - April 17, 2020, 17:10:06 pm
Quote from: Andreas GV on March 06, 2020, 21:18:07 pm
Quote from: TSM on March 03, 2020, 02:42:42 amHei, jeg er en fyr på 34 og lurer på om jeg noen gang kommer til å ønske meg barn. Er det noen som har noe erfaring med å treffe andre damer som ikke ønsker seg barn? Er dette eventuelt en dealbreaker for de fleste damer i alderen 27-35? Til sist, er det noen menn her som har slått opp med damer de har vært sammen med i lengre tid fordi de ikke ønsket barn på det tidspunktet, og angret senere i livet?

Jeg har både slått opp med jenter fordi de ønsket seg barn (på det tidspunktet) innen tre år, og jeg ikke gjorde det, OG med en jente fordi hun visste 100% at hun aldri ønsket seg barn (noe jeg har lyst til på ett eller annet tidspunkt). Men det har alltid vært andre faktorer inne i bildet også.

Her er greia: Hvis den ene parten er 100% sikker på at de ikke ønsker barn, og den andre er 100% sikker på at de ønsker det, så ja, da "må" man slå opp. Selv om man er glad i hverandre, selv om man passer sammen på andre måter osv. Hvis du virkelig er glad i den andre så har du verken lyst til å presse vedkommende til å få barn eller til å la være å få barn. Det er et så viktig og essensielt valg, at man er skikkelig skikkelig dust hvis man lar egne behov trumfe den andres. Hvis man ikke får barn vil den som ønsket seg det med høy sannsynlighet angre og kanskje bebreide den andre. Å få barn er samtidig et enormt ansvar man ikke bør ta for lett på. At begge parter er investert og klare er kjempeviktig, ikke minst for barnet.

Jeg vil tippe at 90% av barnløse kvinner i 30-årsalderen ønsker seg barn (bevisst eller underbevisst). De fleste lar være å prate om det for ikke å skremme vekk menn. Noen beskytter seg selv ved å late som (også for seg selv) at de ikke ønsker barn, for da blir det lettere å leve med å være barnløs dersom man aldri fikk det. Men de aller aller fleste kvinner ønsker seg barn på ett eller annet tidspunkt dersom de har blitt sammen med en fyr de ser for seg at kommer til å bli en bra pappa. Jeg har flere venninner som utad sier at de hater barn og aldri kommer til å få barn og aldri kommer til å ønske seg det, men som i fylla forteller at de har begynt å tenke at de har lyst på barn likevel men er livredde for å fortelle venninnene det av redsel for å bli dømt(!)

De fleste kvinner tvinges også i større grad enn menn til å måtte ta et standpunkt til det, mens mange menn utsetter å tenke på det. Men jeg tror det er lurt å VIRKELIG tenke gjennom det, fordi hey, vi er en vandrende reproduksjonsmaskin i evig jakt på et matchende immunforsvar å utveksle DNA med så vi ikke taper våpenkappløpet med stadig muterende virus som prøver å kverke oss. Eller sagt på en annen måte; å få barn er det pragmatiske svaret på meningen med livet.

Jeg angrer ikke på at jeg har slått opp med de som ønsket seg barn (hadde jeg vært 100% sikker på dama er det jo ikke sikkert at tanken på barn hadde vært like skremmende).

Hvis du vet at du ikke ønsker barn med det første er trikset, som Kjetil sa, å date yngre jenter. Det er samtidig en god unnskyldning når damer på din egen alder klager på at du dater unge jenter :)


Skjønner godt hva du mener Andreas, jeg planlegger å tenke godt gjennom det, og har ikke egentlig bestemt meg definitivt enda siden jeg ikke ønsker å være i 50-årene å angre på at jeg aldri ga det en sjans med en dame jeg virkelig likte. Samtidig ønsker jeg for barnets skyld å føle meg skikkelig klar før jeg faktisk får barn også. Er det lov å spørre hvor gammel du er, og eventuelt om du har en slags egen personlig øvre grense for når du ikke vil vurdere å få barn lenger? Dette er jo gjerne litt mer individuelt for menn siden vi er fruktbare en stund lenger, men jeg føler i hvert fall personlig at jeg tenker at jeg bør ha bestemt meg før sånn ca 45 år dersom jeg ønsker barn. 
10
Generelt / Re: Tinder / Happn samtaler
Last post by IlikeOld - March 23, 2020, 20:02:14 pm
Har prøvd Tinder litt, men ikke damer enda. Har ikke prøvd Happpn. Men nå er det korona da :\
Pages1 2 3 ... 10