April 20, 2019, 03:05:08 am

Recent posts

Pages1 2 3 ... 10
1
Generelt / Re: Direkte eller indirekte fl...
Last post by Dwerg - April 11, 2019, 16:38:17 pm
Quote from: ShiningKnight on April 03, 2019, 20:44:48 pmMen det ligger vell noe i det, at dersom jeg tilnærmer meg en person, så har jeg på en måte "tapt" litt ansikt. Det var jeg som henvendte meg først, til henne. Dermed har jeg på en måte vist at jeg er mer interessert en det hun er?
Ligger ikke noe i det. Noen må gå først for at det skal skje noe som helst. Da har du 2 valg, du kan vente og håpe hun kommer til deg eller du kan gå å snakke med henne. Å håpe at den du ønsker å prate med kommer til deg er en stor risiko som stort sett ender i skuffelse, så du har egentlig ikke noe valg.

Når det er sagt så er det forsåvidt ikke feil å vise interesse først heller. Det handler nok mer om hvordan du viser interesse. Som nevnt lenger oppe bør du fokusere mer på om hun er noe for deg enn å bekymre deg for om du er noe for henne. Da vil du naturlig balansere interessen din med sunn skepsis. Du kjenner henne tross alt ikke, så det er faktisk rart å opptre helt ukritisk interessert.

Et utseende som du er tiltrukket av påvirker ikke direkte hvordan hun oppfører seg. De kan opptre slik overfor deg fordi du har en annen fremgangsmåte overfor dem, slik kan utseendet indirekte påvirke hennes opptreden. Heldigvis er du mellomleddet i det og kan styre det ved å ikke se opp (og heller ikke ned) til jenter du finner attraktive. De er bare mennesker de også, som alle oss andre. Du trenger ikke imponere og ofte blir jenter mer imponert om du ikke prøver å "selge" deg selv, fordi det er det gutter flest gjør.
2
Off Topic / Vi har skiftet server!
Last post by Andreas GV - April 10, 2019, 03:12:35 am
Nettleverandøren vår flytta oss over på ny server. Det skapte en feil på forumet som gjorde at det ikke gikk an å poste lenger.

Feilen er fikset.

I feilsøkingen oppgraderte jeg forumversjonen, så nå er forumet også mobilvennlig.

Jeg kommer til å justere på layouten på forumet etterhvert sånn at det blir mer likt det gamle.
3
Off Topic / Sv: Plass for å finne wing her...
Last post by The Stig - April 04, 2019, 09:23:02 am
RSD har en egen "travel PUA" side på facebook. Men går ikke an å poste i Rsd lenger, så ganske ubrukelig. Ellers er det jo å søke opp lokale pua grupper der du reiser.
Altså jeg er alltids åpen for den slags, liker å reise, og liker damer, og trenger wing. MEN det må liksom være med en fyr som har litt sosiale antenner, og som jeg kan ha det moro med som en kompis også..så kravet er at du er en normal oppegående fyr liksom. Polen er veldig bra, damene der er veldig skjønne. Drar faktisk til Polen imorgen for å treffe en dame jeg traff her i Norge for 3 uker siden.
4
Generelt / Sv: Direkte eller indirekte fl...
Last post by The Silent One - April 03, 2019, 21:35:26 pm
Dersom du synes heite jenter reagerer annerledes mot deg er det fordi du reagerer annerledes mot dem.

Quote from: ShiningKnight on April 03, 2019, 20:44:48 pm

Men det ligger vell noe i det, at dersom jeg tilnærmer meg en person, så har jeg på en måte "tapt" litt ansikt. Det var jeg som henvendte meg først, til henne. Dermed har jeg på en måte vist at jeg er mer interessert en det hun er?


Nei, du får verdi for å ha "turt" å gå bort, så lenge du var kalibrert. Hadde det vært hun som kom bort til deg (skjer sjelden, men det skjer) så hadde du ikke hatt samme "starts-verdi", og det hadde blitt bittelitt vanskeligere for deg. Når jeg sier verdi så sikter jeg til GVs- lyst og lov model. Les boka om du ikke allerede ha gjort det.
5
Generelt / Sv: Direkte eller indirekte fl...
Last post by fri90 - April 03, 2019, 21:35:12 pm
Ville snudd på det. Du som er en kjekkas har gitt hun en mulighet tll å bli kjent med deg, men hun tok ikke den, det er synd for henne og du kommer uansett tll å gå videre å finne noen andre :)
6
Generelt / Sv: Direkte eller indirekte fl...
Last post by ShiningKnight - April 03, 2019, 20:44:48 pm
Neida det var kurs med jobben.

Jeg skjønner hva du mener med at hun må "leve opp til min standard" på en måte. Som du sier så skal man ikke stå der som en klovn for å være morsom. Da har man neppe noen sjanse.

Men det ligger vell noe i det, at dersom jeg tilnærmer meg en person, så har jeg på en måte "tapt" litt ansikt. Det var jeg som henvendte meg først, til henne. Dermed har jeg på en måte vist at jeg er mer interessert en det hun er?

7
Generelt / Sv: Direkte eller indirekte fl...
Last post by fri90 - April 03, 2019, 07:21:20 am
Du skrev du nylig har vært på kurs, var det BC med Gode Vibber? Ser du står som nykomling. Der lærer du alt om dette :)

Om du oversetter nedy til norsk blir det " behøvende", og du skal aldri behøve en dame for å føle deg bra, ihvertfall ikke i starten før dere har blitt sammen.  En av mine "regler " er " Du skal ALDRI, ALDRI ALDRI A gå bort til en jente for å vise at du er bra nok, kul nok, interessant nok etc, du skal gå bort for å finne ut om hun er kul nok for deg og noen du kan ha i livet ditt.

Om en jente ikke liker meg tenker jeg " for en shame at hun ikke får mulighet til å bli kjent med meg, men heldigvis er det flere som jeg kan gi deg muligheten til, som vil matche meg enda bedre"

Du trenger ikke leve opp til en dritt, for du er bra nok akkurat som du er, og du må bare tørre å vise dine sider, din humor, din personlighet til jentene, så vil du tiltrekke de jentene som passer deg og det du liker.  Når du tør å vise dette, skiller du deg også ut fra alle de andre guttene som prøver å passe inn i hennes bilde, og du blir noe unikt :)

Husk også at hvor pen en dame er avhenger av smak og derfor heller ikke kan si noe om at en typisk sånn og sånn utseendemessig jente oppfører seg sånn og sånn. En 10r for deg kan være en 5er for meg, og motsatt.
8
Generelt / Sv: Direkte eller indirekte fl...
Last post by ShiningKnight - April 03, 2019, 00:02:42 am
Da er det kanskje det jeg tenker på. Hvordan IKKE framstå needy? For jeg merket meg at bare i dette tilfelle, var hun veldig suspekt på meg bare jeg prøvde å snakke med henne og hennes venner. Hun liksom trakk seg litt tilbake npr jeg snakket med hennes venner..

Men hvordan skal jeg klare å vise hvor fantastisk og morsom jeg er(Er ikke så morsom:P) dersom jeg aldri får mulighet til å snakke med henne og fremvise min "verdi"
9
Generelt / Sv: Direkte eller indirekte fl...
Last post by fri90 - April 02, 2019, 23:53:59 pm
Jo det mener jeg :) finnes unntak som alt annet, som eksemplet jeg nevte, men generelt er det ingen sannhet i den påstanden:)

De er kanskje overfølsom på needy, men det skal man jo ikke være uansett.
10
Generelt / Sv: Direkte eller indirekte fl...
Last post by ShiningKnight - April 02, 2019, 23:40:52 pm
At utseende og oppførsel ikke har noen sammenheng, det kan du vell ikke mene?:P

Min opplevelse er at veldig attraktive damer er som en veldig sky katt. Hennes antenner er på en måte "høyaktiv" ovenfor menn som prøver seg.

Men kanskje jeg bommer her?
Pages1 2 3 ... 10