Gode Vibber

Året er 2001. Andreas har nettopp blitt dumpa av drømmedama for tredje gang. «Jeg er glad i deg, jeg føler jeg kan snakke med deg om alt mulig, vi har det sykt bra sammen, jeg synes du er interessant, kjekk, kjempesnill, kjempemorsom, det er bare ett problem … Jeg er bare ikke forelska.»

For normale mennesker ville dette bare vært en midlertidig kjærlighetssorg. For Andreas var det et mysterie som måtte løses.

Han leste seg opp på alt av bøker om emnet. I 2005 møtte han Alexander, og sammen startet de Gode Vibber i 2006. I dag drives firmaet av Andreas og Endre.

Gode Vibber handler om å forstå det motsatte kjønn. Menn og kvinner er i utgangspunktet forbausende like, men på akkurat det punktet som gjør at vi er to kjønn så er vi veldig forskjellige og har helt ulike behov. Kvinner sub-kommuniserer og «hinter» ofte på helt andre måter enn menn, og det blir det misforståelser av.

Heldigvis går det an å lære noen knep som gjør at du får superkrefter med det motsatte kjønn. Vi pleier å si at vi lærer opp folk til å bli drømmepartnere.