Bli med på kurs

Av en eller annen grunn får vi helt syke reviews på alle kursene våre. Vi liker å tro at det er fordi stoffet er ting du kan ta i bruk med en gang og at det presenteres på en underholdende og interessant måte.


Fantastisk Forhold

Bli drømmekjæresten. Lær hvordan dere får et fantastisk, og (nesten) konfliktfritt forhold.

Jeg synes kurset var veldig bra, og anbefaler det gjerne til andre! Skulle bare ønske jeg hadde tatt det før, da jeg nå kan se hvilke «feil» jeg har gjort tidligere. Men bedre sent, enn aldri! Gleder meg til å teste ut teoriene i praksis, og føler at jeg nå har fått litt ny giv:)

Les mer


Perfekt Profil

Skaff deg et luksusproblem. Få deg en Tinder-profil som er bedre enn 99% av andre profiler og len deg tilbake.

Det eneste problemet jeg har nå er å rekke å møte alle jeg vil møte. Noen blir rett og slett borte i mengden. Jeg vil anbefale «Perfekt profil» på det sterkeste. Nettdating har nådd nye høyder for min del.

Les mer


Sjekkeskolen

Gjør om utelivet ditt til verdens morsomste spill. Jenter elsker å bli sjekket opp når du gjør det på riktig måte.

Jeg kan alltid være meg selv, og jeg trenger verken sjekkereplikker, fancy utstyr, eller alkohol for å kunne sjarmere jenter. Da jeg så for meg hvordan jeg kom til å bli, for to år siden, hadde jeg ikke en anelse om at jeg kom til å leve i den overfloden av jenter jeg gjør nå. Takk, Gode Vibber.

Les mer


Seksuell Mestring

Bli en sex-gud ved å lære eldgamle, hemmelige teknikker for seksuell nytelse. Visste du at begge kjønn kan få 7 helt forskjellige orgasmer?

Må bare skyte inn med å takke Andreas i Gode Vibber for et fantastisk kurs i seksuell mestring. Anbefaler alle som ikke har tatt det å melde seg på! Teorien og teknikkene hans FUNKER. 

Les mer


Instruktørene har 100% taushetsplikt, og deltagere på Gode Vibbers arrangementer plikter å holde de andre deltagerne anonyme.

Det er viktig for oss at du som deltager føler deg trygg og ivaretatt. Ved spørsmål, send en mail til post@godevibber.no