sjekking

Hvordan spørre jenter om telefonnummeret

«Så klart!»

Du har sikkert hørt om «selvoppfyllende profetier»? Et klassisk eksempel er at noen setter ut et rykte om at en bank holder på å gå konkurs. Resultatet er at folk som tror på ryktet begynner å ta ut pengene sine i frykt, som igjen får flere til å tro på ryktet slik at stadig flere tar ut penger og til slutt er banken konkurs, akkurat slik ryktet tilsa.

Kan det hende at du selv er offer for slike selvoppfyllende profetier? Kan det hende at du lager de fleste av dem selv? Jeg mener nemlig at vi lager oss selvoppfyllende profetier nesten hele tiden i omtrent alt vi gjør.

La oss si du tror at en person ikke liker deg. Hvordan oppfører du deg annerledes mot den personen enn mot en person du er overbevist om at liker deg skikkelig godt? La oss si du skal invitere noen til en fest og du ikke tror at vedkommende har så lyst til å komme. Oppfører du deg og legger du det frem på en annen måte enn til en person du vet garantert kommer?

Hvis du har en stor oppgave foran deg du har lite lyst til å gjennomføre: La oss si du er redd for at du kommer til å utsette det, at det kommer til å føles helt jævlig å gjøre det og at resultatet kommer til å bli helt sykt dårlig. Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg har ihvertfall en 100% treffrate på sånne profetier.

Hva slags jenter tror du at du har sjans på? Hvem er du overbevist om at du ikke har sjans på? Hvordan påvirker det måten du oppfører deg rundt de på?

Er det forskjell på å si «Du kan skrive ned nummeret ditt, så tar vi en kaffe en dag» i en selvfølgelig tone og å si «Eh.. Kunne jeg fått nummeret ditt?» med et usikkert ansiktsuttrykk og med skjelvende stemme?

I boka mi, Sjekkeskolen, skriver jeg at «Jenter liker gutter som vet at de kan få jenta», og når jeg lot jenter lese igjennom og gi feedback på førsteutkastet utbrøt de resolutt «JA! Sånn er det!» når de kom til den delen. For selv om Hollywood-filmer ofte handler om at en usikker fyr får drømmedama bare han redder verden først så er det tidenes største turn off for jenter i virkeligheten å oppleve at fyren de egentlig liker plutselig forvandler seg til et usikkert, ryggradsløst bløtdyr som hele tiden trenger bekreftelse på at hun er interessert.

Ta det som en selvfølge. Selvfølgelig er hun keen. Selvfølgelig vil hun gi bort telefonnummeret sitt til deg. Selvfølgelig vil hun være med på date.

-Andreas.

Du vil kanskje også like...

11 kommentarer

 1. Incredible quest there. What happened after? Take care!

 2. Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay.
  I’m absolutely enjoying your blog and look forward to
  new updates.

 3. Very nice article, exactly what I wanted to find.

 4. What’s up to every one, the contents present at this website are
  really amazing for people experience, well,
  keep up the good work fellows.

 5. Hey! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay.
  I’m undoubtedly enjoying your blog and look forward to new updates.

 6. Whoa! This blog looks just like my old one! It’s on a totally different subject but it
  has pretty much the same layout and design. Great choice
  of colors!

 7. Excellent, what a weblog it is! This webpage gives helpful information to us, keep it up.

 8. It’s an amazing piece of writing designed for all the internet people;
  they will obtain benefit from it I am sure.

 9. I’d like to find out more? I’d care to find out some additional information.

 10. Do you have a spam problem on this website; I also am a blogger, and I was curious about your situation; we have developed some nice methods and we are looking to exchange solutions with others, please
  shoot me an e-mail if interested.

 11. I visited several websites however the audio feature
  for audio songs present at this web page is truly superb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.