Lukk

Gode Vibber

Gode Vibber

Det er STOOOOR forskjell på å være fysisk tiltrukket av noen, og det å være emosjonelt tiltrukket av noen. Spesielt for menn. Og spesielt for menn med valgmuligheter blant kvinner.

For kvinner er fysisk og emosjonell tiltrekning to følelser som opptrer nogenlunde samtidig og som oppleves ganske uadskillelige. Du opplever at en mann som får deg til å føle deg bra og som gir deg sommerfugler i magen og et fårete smil når du snakker om han til venninner også BLIR kjekk i dine øyne. Og motsatt; er han fysisk attraktiv, nogenlunde oppegående og dere tilbringer nok tid sammen så utvikler følelsene seg i takt med at man blir bedre kjent. Problemet er at mannehjernen er litt kjip på akkurat dette punktet.

Det er fullt mulig for en mann å være FYSISK tiltrukket (synes at du er pen), PSYKOLOGISK tiltrukket (synes du er spennende som person og kompatibel med verdiene hans), uten at han nødvendigvis føler sug i magen, klump i halsen og sommerfugler i magen når han tenker på neste gang dere skal møtes (emosjonell tiltrekning).

Og der har du NOE av forklaringen på at menn er «forvirret» over hva de føler. De kan være tiltrukket, samtidig som de IKKE er tiltrukket. Kombinér det med et elendig ordforråd rundt eget følelsesregister og du har oppskriften på veldig mye rar dobbelkommunikasjon menn holder på med.

-Andreas

Legg igjen en kommentar

  • avatar image
    Andreas
    22. juni 2019

    Har du spørsmål om forhold? Spør i kommentarfeltet, så svarer jeg her eller skriver en egen artikkel basert på spørsmålet ditt! 🙂

Navnet ditt
Din epost-adresse
Webside URL
Kommentér

Scroll Up