tips til date aktiviteter
dating

Trenger du tips til aktiviteter på date? Vi lister opp våre beste forslag

Du har fått telefonnummeret hennes. Hun virker gira. Hva i all verden skal du invitere henne med på?

Ting å gjøre på første date:

Hold det enkelt på første date. Ikke noe skitur, Tusenfryd eller Gran Canaria så tidlig i prosessen. Invitér henne heller med på en rolig pils, drink eller kaffe på et koselig sted du vet om. Gjerne i nærheten av der du bor i tilfelle hun insisterer på å få se leiligheten din etterpå.

Ting å gjøre på andre date:

Avhengig av hvordan første date gikk er du nå litt friere. Dere KAN spille biljard et sted, dere KAN dra på en utstilling du har lyst til å se. Men det er fremdeles helt innafor (for ikke å si anbefalt) å bare ta enda en rolig pils, drink eller kaffe på et nytt koselig sted. Bare pass på at dere ikke blir sittende for langt unna hverandre.

Ting å gjøre på tredje date:

Hvis de to foregående datene gikk bra kan du nå invitere henne hjem til deg på tredje date. Enten for å se film, en serie, drikke te, drikke rødvin, spille Scrabble, Trivial Persuit eller Mario Kart. Hvis hun takker nei til hjemmedate så betyr det bare at hun ikke føler hun kjenner deg godt nok til det helt enda, så bare foreslå en ny pils, drink eller kaffe eller en annen lavterskel aktivitet.

Ting å gjøre på fjerde date:

Hvis dere har hatt sex og intensjonen din er å bli kjærester, står du nå MYE friere i date-aktiviteter.

Her er en liste over forslag til date dersom dere allerede er «på dealern»:

Dra på kino. Alltid en klassiker.

Dra på stranda eller parken (og eventuelt grille). Bare pass på at du ikke bare «dilter etter», men tar ledelsen iblant, kommer med forlag osv. Plusspoeng hvis du tar med noe uoppfordret (ekstra stort teppe, flaske hvitvin og glass, snacks eller lignende).

Dra på kunståpninger, museer, utstillinger. Denne kan gjerne kombineres med å ta en kaffe etterpå. Pass igjen på at du ikke bare dilter etter henne rundt om kring på utstillingen, men at du ser på ting og går fra rom til rom i ditt eget tempo.

Dra på et spennende foredrag eller en debatt rundt noe dere begge engasjerer dere i.

Dra på IKEA sammen. Dette er faktisk en litt undervurdert date, både fordi det er mye der dere kan kommentere og prate om, det er mange muligheter for fysisk flørting, samtidig som det er lett å dagdrømme litt om å flytte sammen.

Dra på en konsert sammen.

Dra på et marked sammen. Hvis dere bor i Oslo kan dere stikke på Søndagsmarkedet ved Blå.

Dra på et tivoli sammen. Har dere vært på dealern en god stund kan dere dra på Tusenfryd.

Dra på Stand-up sammen.

Lag mat sammen. Invitér henne hjem til deg for å lage en rett du er god på.

Dra på Pubquiz sammen. Dere to mot verden (det vil si de andre lagene)!

Dra på en Quest sammen! Du har hørt om et sted hvor de har god kakao/is/kaffe. Dra dit sammen for å finne ut om ryktet er sant.

Aktiviteter på vinteren: Gå på en skitur sammen. Dra til Korketrekkeren (hvis du bor i Oslo) og ake.

Fancy dater: Hvis du har bil kan du invitere henne med på roadtrip (trenger ikke å dra så langt). Hvis du har tilgang på båt kan du invitere på båttur. Hyttetur hvis du har tilgang på hytte.

Har du noen faste ting du gjør på date? Eventuelt noen gode ideer til date aktiviteter? Skriv de i kommentarfeltet under!

Du vil kanskje også like...

1 kommentar

  1. Erik says:

    Kult at dere har begynt å skrive igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *