gode vibber
dating, sjekking

Tips og triks til første date

Første date bør være så uformell og uforpliktende for begge parter som mulig. Målet med første date er å gi hverandre et godt førsteinntrykk, ikke å finne ut om man er sjelevenner.

Den største og vanligste feilen begge kjønn gjør er å bli alt for ivrig alt for fort. Det er lov å vise at man er interessert og liker den andre, men alarmbjellene ringer hvis man tilsynelatende blir kjempeimponert av alt den andre sier og gjør.

Vi mennesker verdsetter ting vi føler vi har kjempet litt for og gjort oss fortjent til. Vi ønsker å bli valgt av noen som har valgmuligheter, ikke emosjonelt utpresset av noen som er alt for desperat og ivrig for fort.

Det er også vanlig at mange blir veldig formelle og i «intervju-modus». Det er lov å stille spørsmål, men ikke glem at man må flørte og tulle litt også. Ikke ha blikkontakt hele tiden, men pass gjerne på å holde blikket bittelitt lengre enn normalt iblant, sånn at det blir «spenning» mellom dere når dere prater sammen.

En god måte å tenke om flørting er at det er en form for «verbal lekeslåssing». Det er lov å tulle litt og erte den andre, så lenge det er veldig tydelig at det er humoristisk.

Du vil kanskje også like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *