dating

Hvorfor utsetter hun daten?

Hun virket keen når dere pratet sammen. Hun virket til og med entusiastisk når du foreslo å ta en drink sammen på Bar Boca. Første gang hun utsatte daten med unnskyldning om eksamen tenkte du ikke noe over det. Heller ikke uka etter når hun hadde «besøk av venninna si» stusset du noe særlig. Men nå, tredje gangen hun utsetter, begynner du bli ganske forvirra. Hvis hun ikke har lyst til å møtes, så kan hun jo bare si det? Og hvorfor virker hun så ivrig i meldingene, til tross for at hun ikke har tid til å møtes? Hvorfor foreslår hun ikke en ny dato?

La meg gi deg en tommelfinger-regel for når jenter utsetter daten og hva de forskjellige type meldingene betyr:

  1. Hun skriver en kort melding om at hun ikke kan, med en vag unnskyldning og uten å foreslå ny dato. Antageligvis har hun mistet lysten på å date deg. Ikke hold deg våken med grubling, finn heller en ny jente så lenge, men send gjerne en ny forespørsel om et par dager for sikkerhets skyld (du vet aldri).
  2. Hun skriver en konkret unnskyldning, og hun foreslår ny dag. Antageligvis er grunnen sann, eller så sliter hun litt med nerver før daten og vil kjøpe seg litt tid før dere møtes. Hun kan også ha fått en gigantisk kvise midt i panna. Ingenting å gruble over, bare skriv «Null stress. Onsdag passer fint :)»
  3. Hun skriver en konkret unnskyldning, og virker genuint gira på å møtes, men foreslår ikke en ny dag. Spesielt hvis det skjer flere ganger på rad betyr det som regel en ting: Hun holder på med en annen fyr og trenger å finne ut av det først. I og med at hun sender meldinger med deg i utgangspunktet så er hun nok litt usikker på relasjonen med denne fyren, men han har nok forsprang og gjort nok riktig til at hun vil gi han en sjanse før hun eventuelt dater deg. Så hva bør du gjøre? I utgangspunktet er det ikke så mye annet å gjøre enn å vente og se om hun mister lysten på den andre fyren. Han har tydeligvis gjort ting riktig nok til at han har et lite forsprang på deg, så det er ikke så mye du kan gjøre annet enn å vente på at han eventuelt gjør noe feil.

Her har du en god fremgangsmåte dersom jenta utsetter daten: Foreslå ny dato. Hvis hun virker ivrig, men utsetter med en unnskyldning om at «mye som skjer denne uka», vent en uke og spør på nytt. Deretter dobler du bare tiden mellom hver gang du spør, så lenge hun fremdeles virker ivrig, men utsetter. Så hvis hun fremdeles ikke kan, på grunn av at hun «må lese til eksamen», vent to uker før du spør på nytt. Deretter venter du en hel måned, deretter to måneder, deretter fire måneder, åtte måneder, et år, to år, fire år, åtte år, 16 år, 32 år, 64 år, 128 år osv. Såfremt det er en jente du fremdeles har lyst til å møte, og såfremt hun fremdeles virker ivrig men utsetter. Hun holder nemlig antageligvis på med en annen fyr, og før eller senere kan det hende hun blir ledig igjen. Men det nytter lite å mase, doble heller tiden mellom hver gang du spør.

Du vil kanskje også like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *