nettdating

Ta tinderråd fra jenter!

Når vi hjelper folk med å lage Tinder-profiler gjennom Perfekt Profil er det ofte stor forskjell på bildene vi gutta TROR at jentene kommer til å velge ut, og hvilke de faktisk foretrekker. Vi gutter har en tendens til å velge ut bilder hvor vi er «pene», men jente-panelet vårt prioriterer bilder hvor fyren er «tilfeldig kjekk» samtidig som han gjennom ansiktsmimikk viser at han har en personlighet det er gøy og trygt å dra på date med.

Følgende mail-korrespondanse illustrerer det ganske godt (jeg har fått tilatelse til å gjengi samtalen, uthevingene er mine):

Deltager (anonymisert), Perfekt Profil:

Flott og takk for innsatsen sålangt! Profilen ser meget lovende  ut, selv om jeg ble 15 cm kortere  
Et par spørsmål: 1. Ser at bilde 1 og 6 er ganske identiske på Sukker. Er dette meningen? Må ærlig innrømme at akkurat disse 2 bildene i den lyseblå skjorten føler jeg at jeg fremstår mindre attraktiv enn de resterende 4 bildene på sukkerprofilen. Har jentene virkelig ment at dette bildet er det absolutt beste av meg rent kjekkhetsmessig? Foruten bilde 1jpg selvfølgelig som jeg nå skal legge først ut på tinder. Hvor mange bilder bør jeg minimum ha på Tinder? 

Mitt svar:

Jeg la det til i albumet fordi Sukker tidligere croppet profilbildet, men tok det bort nå sånn at du totalt har 5 bilder i profilen din. Det er det vi anbefaler at du har, også på Tinder. Vi må i utgangspunktet stole på jentene på at du er kjekk på profilbildet, hehe. Det havnet som nr 3 som det bildet jentene likte best. Husk at vi ikke selv kan se når vi er kjekke fordi vi ikke tenner på egne gener 🙂

Deltager, Perfekt Profil:

Jentene tenker at bildet med meg i T-shirt i full latter gir meg best kjekkhetsfaktor på Sukker? Og bytte ut dette med meg i 1.jpg på Tinder? Legger også vedlagt med bildet du har valgt ut for meg som profilbilde på Sukker pt.  Det er DET bildet som er the one? Man blir virkelig overrasket over hvordan jentene tenker – helt annerledes enn man tror selv 

Mitt svar:

Jeg tror grunnen til at jentene likte t-skjortebildene er at de kommuniserer selvironi og at du ikke er så redd for hvordan du oppfattes (samtidig som du er kjekk på bildet).

Deltager, Perfekt Profil:

Konge, takk for veldig god oppfølging. Jentene vet til syvende og sist aller best 

Deltager, Perfekt Profil, neste dag:

Dette er helt crazy!! Jeg la ut min nye Tinder-profil i går kveld slik dere ville at den skulle være og når jeg våknet i dag hadde jeg nye 13 matcher og 22 likes av flotte damer.. haha dette er det villeste – dere er virkelig mestere på dette her ?? kjapt spørsmål i den anledning : bør jeg vente i ca. et døgn etter matchen før jeg kommuniserer med potensielle dater, eller før? Har allerede fått meldinger av kaliberet : Hei:) etc. Skal jeg svare på disse med en gang, eller også vente i ca et døgn? Igjen – går og humrer her- dette hadde jeg faktisk ikke drømt om. Mens jeg skriver denne mailen har det dumper inn ytterligere 2 likes på profilen min 

Resultatet med denne deltageren var eksepsjonelt gode, selv om han selv ikke syntes han var på sitt «kjekkeste» på bildene vi tok av han. Det viser igjen at den dårligste personen i verden til å velge ut bilder av akkurat deg er deg selv. Få heller jenter til å velge ut for deg.

– Andreas

PS: Når vi sendte mail til deltageren noen uker senere fikk vi denne i retur kl 00:42:

Du, nå har det seg sånn at etter jeg kjøpte perfekt profil pakken hos dere så har jeg rett og slett vasset i damer- har pt over 300 stykker som jeg har matchet med siste 3 ukene og har datet 4 nye heite jenter bare denne uken – så som dere sikkert skjønner så har jeg et skikkelig luksusproblem for tiden  Alt dette takket være dere- så akkurat for øyeblikket så trenger jeg ikke ytterligere bistand på sjekkefronten. Med endrer ting seg så tar vi en prat. (sendte nettopp ei frøken hjem faktisk;) Natta 

www.perfektprofil.no/profilpakke.html

Du vil kanskje også like...

1 kommentar

  1. Andreas says:

    Har du spørsmål om nettdating? Spør i kommentarfeltet, så svarer jeg her eller skriver en egen artikkel basert på spørsmålet ditt! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *